Închide meniul
NEWS ALERT

Rapid a făcut ofertă oficială pentru 2 jucători de la CFR Cluj! Varga e de acord cu o condiţie: „Batem palma dacă fac asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2023, 12:15

Rapid a făcut ofertă oficială pentru 2 jucători de la CFR Cluj! Varga e de acord cu o condiţie: „Batem palma dacă fac asta!

Când va semna noul portar al lui Rapid

Victor Angelescu și Dan Șucu / Hepta

Rapid a făcut ofertă oficială pentru 2 jucători de la CFR Cluj. Conform fanatik.ro, Rapid îi vrea pe Yuri şi pe Braun pentru a face o echipă care să se bată cu şanse reale la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform susrsei citate, Rapid a oferit 550.000 de euro pentru cei doi jucători de la CFR Cluj. Neluţu este dispus să îi vândă la Rapid, dar a pus o singură condiţie. Giuleştenii să mărească oferta pentru Yuri şi Braun.

Rapid a făcut ofertă oficială pentru 2 jucători de la CFR Cluj

Astfel, patronul celor de la CFR Cluj i-a anunţat pe Şucu şi Angelescu că îi lasă pe cei 2 jucători la Rapid pentru suma de 750.000 de euro. „Dacă îmi dau 750.000 de euro, batem palma! Yuri şi Braun, dacă vor, pot să joace la Rapid”, a anunţat Neluţ Varga.

Prima reacţie a lui Neluţu Varga, după scandalul uriaş provocat de Dan Petrescu

Prima reacţie a lui Neluţu Varga, după scandalul uriaş provocat de Dan Petrescu. Antrenorul ardelenilor a făcut o criză de nervi şi a sărit chiar la bătaie. Dan Petrescu a făcut un scandal monstru la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul, scor 1-2. Tehnicianul a început să înjure şi s-a luat chiar şi de Hagi. Mai mult, Petrescu a fost ţinut cu greu să nu sară la bătaie cu Zoltan Iaşko. Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, şi-a cerut scuze pentru derapajul lui Petrescu

Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj petru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj. Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul. Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru modul în care a jucat seară la Cluj.

Reclamă

Acesta este drumul. Aceasta este calea, calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem și esența fotbalului, esența unui club precum CFR Cluj. Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat.

Vă asigur că, atât timp cât voi fi eu patron, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR, indiferent de cât am fi de supărați, indiferent dacă am avut dreptate sau nu. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări. Forța CFR Cluj!„, a spus Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și