Închide meniul

Rapid a început negocierile cu Nice pentru Rareş Ilie! Daniel Niculae: „Sunt convins că-și dorește să joace”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 iunie 2023, 23:43

Rapid a început negocierile cu Nice pentru Rareş Ilie! Daniel Niculae: Sunt convins că-și dorește să joace”

Rapid a început negocierile cu Nice pentru Rareş Ilie!

Rareş Ilie, în tricoul lui Nice / Profimedia Images

Rapid a început negocierile cu Nice pentru Rareş Ilie. Transferat de Nice de la Rapid pentru 5 milioane de euro, Rareş Ilie a fost împrumutat în iarnă în Israel, la Maccabi Tel-Aviv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Rapid îl vrea pe Rareş Ilie tot împrumut.

Rapid a început negocierile cu Nice pentru Rareş Ilie!

Vom vedea, suntem în niște tatonări cu cei de la Nice. Noi am vrea ca Rareș Ilie să se întoarcă la noi din sezonul viitor. Vom vedea cum vor decurge lucrurile. Să vedem ce vor dori cei de la Nice și care va fi părerea lui Rareș.

Eu sunt convins că-și dorește să joace, are nevoie de minute, are nevoie de încredere, are nevoie de expunere mai bună”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

Adrian Mutu vrea să-l aducă pe Rareș Ilie înapoi la Rapid: „Ne place! Sperăm să vină împrumut!”

Adrian Mutu vrea să-l aducă pe Rareș Ilie înapoi la Rapid, la vară, având în vedere faptul că formația giuleșteană își propune ca, în sezonul următor, să se lupte la titlul de campioană.

Reclamă

Rareș Ilie a părăsit-o pe Rapid în vara lui 2022, fiind cumpărat de Nice, pentru cinci milioane de euro. În prezent, internaționalul român se află, sub formă de împrumut, la Maccabi Tel Aviv.

Rareș Ilie ne place, a plecat de la noi, sperăm să vină la noi împrumut și la cum îl știu pe Nico, o să vrea și o clauză de cumpărare. Din 4 sau 5 jucători nu ai cum să îi nimerești pe toți. Nimerești în cel mai bun caz 3 jucători.

Ca o echipă să aibă o continuitate bună a rezultatelor, trebuie să pleci de la ce ai făcut bine în sezonul ăsta, trebuie să te întărești calitativ, ai nevoie de jucători bazați pe fizic, pentru că fotbalul e diferit de cel pe care îl jucam eu.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să și vindem. Vor fi jucători de la lot care vor avea oferte. Mă gândesc la Kait, mă gândesc la Onea, Moldovan. Dar, trebuie să mă gândesc că n-aș vrea să plece, pentru că eu trebuie să aduc. E greu să plece Dugandzic, a marcat 19 goluri.

Trebuie să și vindem. Vor fi jucători de la lot care vor avea oferte

M-am bucurat de susținerea patronilor, lucrurile sunt clare în privința noastră, noi știm ce trebuie să facem ca lucrurile să fie pe un drum corect.

Nu deraiez niciodată de la obiectiv și de la parcursul pe care l-am avut. Unul dintre lucrurile importante e să ai grijă de jucători. Am crescut din toate punctele de vedere și detaliile se văd.

Pentru participarea în cupele europene îți trebuie mai mulți jucători și nu doar la număr, ci și din punct de vedere al calității.

Dacă vrem să mergem în cupele europene și să facem performanță, luăm în calcul un scenariu, dacă mergem în Europa doar să facem experiență, e cu totul altceva. Eu sunt de părere că nu e în regulă să te duci fără să îți dorești să faci ceva în Europa”, a declarat Adrian Mutu, pentru sursa citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și