Închide meniul

Rapid a obținut prima victorie din cantonamentul de vară. Cătălin Cîrjan, decisiv la primul meci ca titular

Alex Ioniță Publicat: 1 iulie 2023, 14:40

Reclamă
Rapid a obținut prima victorie din cantonamentul de vară. Cătălin Cîrjan, decisiv la primul meci ca titular

Rapid a obținut prima victorie din cantonamentul de vară.

Adrian Mutu, în timpul emisiunii de la Antena 1

Rapid a obținut prima victorie din cantonamentul de vară. Giuleștenii s-au impus la limită, cu scorul de 1-0, în fața echipei maghiare ETO Gyor, formație la care evoluează Claudiu Bumba și Eduard Pap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru echipa condusă de Adrian Mutu, amicalul cu ETO Gyor este a doua partidă de pregătire, din această vară. În primul meci, rapidiștii s-au duelat cu Dunajska Streda, vicecampioana Slovaciei. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Rapid a obținut prima victorie din cantonamentul de vară. Cătălin Cîrjan, pasă de gol la primul meci ca titular

Noul transfer al rapidiștilor, Cătălin Cîrjan, a reușit să ofere o pasă decisivă, în cadrul celui de-al doilea meci de probă. Acesta i-a pasat excelent lui Marko Dugandzic, care a înscris singurul gol al partidei.

La partida cu maghiarii de la Gyor, Adrian Mutu a trimis pe gazon o formulă de start apropiată de cea din campionat. Acesta a trimis în primul 11 fotbaliști precum Săpunaru, Albu și Dugandzic.

Pe întreaga durată a partidei echipa de sub Podul Grant i-a dominat pe foștii adversari ai FCSB-ului, din Conference League. Adrian Mutu a mers pe un sistem 3-5-2, care a avantajat jocul echipei din Giulești.

Reclamă

Înainte de revenirea în România, cei de la Rapid vor mai avea două meciuri de pregătire, în cantonamentul din Slovacia. Aceștia se vor mai duela cu FK Raca Bratislava, din liga a 2-a a Slovaciei și cu Slovan Bratislava, campioana țării.

Rapid a ratat transferul lui Denis Drăguș

Conform digisport.ro, Denis Drăguș și agentul său au refuzat oferta venită din partea celor de la Rapid. Giuleștenii erau dispuși să achite o sumă considerabilă de bani, deoarece mutarea acestuia era una prioritară pentru clubul de sub Grant, în această vară.

Aceeași sursă citată mai sus notează faptul că pe lista Rapidului ar mai fi și un jucător kosovar, anume Mirlind Daku, jucătoar care evoluează pe poziția de atacant.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu a comentat faptul că Denis Drăguș a refuzat propunerea celor de la Rapid, de a reveni în Liga 1. Fostul internațional susține că este o surpriză pentru el traseul pe care jucătorul l-a avut în ultimele sezoane.

„E foarte greu să comentez decizia jucătorului. Este decizia lui, de a nu dori să revină în campionatul nostru. Pentru mine, este o surpriză ce s-a întâmplat cu Drăguș. Părea că este pe un drum foarte bun. Reușise la Standard. Era titular, a revenit la echipa națională cu gol, apoi s-a dus la Genoa”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată mai sus.

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid. „Tunarii” au anunţat pe site-ul oficial că l-au împrumutat pe Cîrjan la Rapid.

Formaţia de pe Emirates a i-a urat mult succes lui Cîrjan în Giuleşti şi a anunţat că va urmări cu interes dezvoltarea sa la echipa pregătită de Adrian Mutu.

„Cătălin Cîrjan s-a alăturat echipei din prima ligă a României, FC Rapid Bucureşti. Acesta va juca sub formă de împrumut pentru un sezon. Internaţionalul român de 20 de ani s-a alăturat academiei noastre în iulie 2019. A venit atunci de la Viitorul Domneşti.

Cătălin s-a bucurat de un sezon 2022/23 pozitiv. A început cu un nou contract. De asemenea, a evoluat în 23 de partide în toate competiţiile pentru academia noastră. A înscris şi trei goluri în tot acest timp.

Pe lângă antrenamentele pe care le-a efectuat alături de prima echipă, Cătălin a făcut parte şi din lotul echipei pentru patru meciuri din Europa League sezonul trecut. Îi dorim lui Cătălin mult succes la Rapid Bucureşti în acest sezon şi vom urmări cu interes dezovltarea sa”, a anunţat Arsenal pe site-ul oficial.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și