Închide meniul

Rapid a pierdut un nou proces la TAS şi este bună de plată! Ce sumă trebuie să achite patronii giuleştenilor unui fost jucător

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 13:06

Rapid a pierdut un nou proces la TAS şi este bună de plată! Ce sumă trebuie să achite patronii giuleştenilor unui fost jucător

Rapid a pierdut un nou proces la TAS

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

Rapid a pierdut un nou proces la TAS şi este bună de plată. Clubul finanţat de Dan Şucu şi Victor Angelescu trebuie să-i achite suma de aproape 100.000 de euro jucătorului Nemanja Milisavljevic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se confruntă cu o nouă datorie, după sumele pe care le-a plătit deja lui Julio Cesar şi Daniel Paulista. Giuleştenii s-au confruntat la un moment dat chiar şi cu interdicţia de a transfera noi fotbalişti, ca urmare a proceselor în care a fost implicat clubul.

Rapid a pierdut un nou proces la TAS şi este bună de plată

Conform gsp.ro, Rapid a pierdut procesul la Tribunalul Sportiv de la Lausanne pe care îl avea cu Nemanja Milisavljevic. În acest caz, giuleştenii trebuie să-i achite suma de aproape 100.000 de euro jucătorului.

Nemanja Milisavljevic a evoluat în Giuleşti în perioada iulie 2012 – ianuarie 2013, fiind transferat liber de contract de la FC Vaslui. Ulterior, după doar o jumătate de sezon petrecută la Rapid, jucătorul a plecat la Ludogoreţ, iar în 2018 s-a retras din fotbal.

Rapid a fost amendată încă din 2014, însă giuleştenii nu şi-au plătit datoria la momentul respectiv. Jucătorul a făcut apel din nou la FIFA în 2021, când giuleştenii au revenit pe prima scenă a fotbalului românesc.

Reclamă

Milisavljevic a avut câştig de cauză, chiar şi după ce Rapid a contestat decizia în urmă cu mai bine de un an.

Recent, Rapid a mai fost datoare la doi foşti jucători. Giuleştenii i-au achitat 600.000 de euro lui Julio Cesar, şi 800.000 de euro lui Daniel Paulista.

Rapid, asaltată cu procese de foștii jucători! Alți doi ex-giuleșteni își cer banii în instanță

Rapid continuă să fie asaltată cu procese de foștii jucători! Alți doi ex-giuleșteni își cer banii din perioada petrecută la club, înainte ca acesta să intre în faliment. Este vorba despre Tibi Bălan și Alexandru Păcurar, ale căror cazuri vor fi ascultate la începutul lunii februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi foști fotbaliști își cer în instanță salariile neprimite în perioada în care au evoluat pentru Rapid. Tibi Bălan și Alexandru Păcurar au fost colegi la formația giuleșteană în sezonul 2013/2014, dar n-au bifat foarte multe apariții.

Tibi Bălan, cel care a evoluat la Rapid în trei perioade diferite, a anunțat că a plătit peste 10.000 de lei pentru a deschide un nou proces împotriva giuleștenilor. El a mai încercat în trecut să-și recupereze banii, însă a fost în zadar deoarece societatea a intrat în faliment.

Fostul mijlocaș le-a transmis suporterilor giuleșteni să nu fie supărați, deoarece el vrea doar să-și recupereze banii „pentru care am muncit”.

„E normal. Am stat un an atunci în București fără niciun ban. Nu a fost ușor. Eu chiar am renunțat la 50.000 de euro pentru că aveau problemele financiare.

Și acum m-a costat peste 10.000 de lei să deschid procesul. Oricum și eu și Păcurar nu avem sume mari cum au avut jucătorii străini. Pot să termine repede cu noi dacă vor. Normal că m-am consultat și cu Păcurar. E prietenul meu cel mai bun, am jucat atâta împreună, avem același avocat și e cu mine aici la Cluj.

Am decis acum pentru că am văzut că și alți jucători și-au primit banii și asta nu era posibil până acum, plus că nu eram 100% convins că echipa asta este continuatoarea. Am mai deschis o dată proces și am mai pierdut niște bani și societatea a intrat în faliment.

Suporterii nu ar trebui să fie supărați pentru că nu e vorba de o sumă mare nici la mine, nici la Păcurar. Sunt banii mei, am muncit pentru ei, nu i-am furat”, a declarat Tibi Bălan, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și