Închide meniul

Rapid a scăpat de interdicţia la transferuri. „Giuleştenii” pot înregistra mutările făcute în această vară

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2022, 20:34

Rapid a scăpat de interdicţia la transferuri. „Giuleştenii pot înregistra mutările făcute în această vară

Rapid a anunţat amicale tari în cantonamentul din Austria

Jucătorii lui Rapid, în timpul unei partide/ Hepta

Rapid a scăpat de interdicţia la transferuri. „Giuleştenii” se pot baza în debutul campionatului şi pe serviciile lui Paul Iacob, Florin Ştefan, Andrei Ciobanu şi Valentin Costache, jucători transferaţi în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost sancţionată cu interzicerea transferurilor în această vară, din cauza unei datorii mai vechi, din 2008, de la transferul lui Julio Cesar, de la AEK Atena. Oficialii clubului au plătit vineri suma, şi astfel le-a fost ridicată interdicţia.

Rapid a scăpat de interdicţia la transferuri

După ce au scăpat de interzicerea transferurilor, rapidiştii îi pot înregistra oficial pe jucătorii veniţi în această perioadă de mercato. Adrian Mutu se va putea baza astfel pe Paul Iacob, Florin Ştefan, Andrei Ciobanu şi Valentin Costache încă din prima etapă, în duelul cu CFR Cluj.

Deşi nu le aparţine datoria, Dan Şucu şi Victor Angelescu, acţionarii clubului Rapid, au ales să o achite, pentru ca echipa să poată primi întăriri pentru a-şi atinge obiectivele din acest sezon,  anunţă digisport.ro.

Datoria de 600.000 de euro provine din 2008, şi trebuia a fi plătită către Julio Cesar, jucător care a evoluat la Rapid, fiind transferat din Grecia, de la AEK Atena.

Reclamă

„RAPID A PLĂTIT BANII CĂTRE JULIO CESAR

Demersurile clubului nostru din fața Tribunalului Federal Elvețian, având ca scop anularea deciziei TAS din cauza Julio Cesar, continuă.

Însă, deoarece soluționarea acestei căi de atac nu se mai poate face până la începerea campionatului, conducerea împreună cu acționarii au decis să nu mai lase activitatea sportivă din cadrul clubului să fie afectată de această problemă exclusiv juridică.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, în cursul zilei de vineri au fost achitate datoriile fostului club Rapid către Julio Cesar, FIFA acordând un termen scurt pentru confirmarea plăților, urmând a ridica interdicția de a legitima jucători în cursul acestei săptămâni.

Odată cu definitivarea legitimării noilor jucători, clubul nostru nu va mai face alte comentarii pe această temă, decât după soluționarea definitivă a cauzei”, a anunțat Rapid.

Rapid şi-a prezentat noul echipament

Rapid şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul 2022/2023, care va începe în această săptămână. Giuleştenii au un start de campionat teribil. În primele trei etape vor juca cu echipele care s-au clasat pe podium, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

„Echipamentul pentru sezonul 99„, a fost anunţul făcut de alb-vişinii. Aceştia vor avea pe piept un nou sponsor. Este vorba de firma deţinută de Dan Şucu, milionarul român care a preluat 50% din acţiunile clubului

„Rapid și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon, 2022/2023. Noutățile față de sezonul trecut sunt reprezentate de apariția noului sponsor, același folosit și la stadionul Giulești, dar și de tricourile de portari, cu un design diferit față de sezonul trecut.

De asemenea, și în acest sezon tricolorul va fi prezent pe echipamentul Rapidului, acesta fiind regăsit pe spatele tricourilor, în zona gâtului.

În anul pregătirii pentru sezonul centenar, cel de-al treilea echipament va fi tot violet, culoarea folosită de Rapid în primii ani de istorie„, au fost mesajul care a însoţit clipul special pregătit de Rapid pentru lansarea noului echipament.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și