Închide meniul

Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu

Alex Masgras Publicat: 8 mai 2024, 20:14

Reclamă
Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu

Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu

Dan Şucu şi Daniel Niculae, în timpul unui meci / Hepta

Rapid are un nou director sportiv. Clubul din Giuleşti continuă schimbările, după ce s-a despărţit de Cristiano Bergodi, ]n urma rezultatelor slabe din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii au anunţat că Daniel Sandu va fi noul director sportiv al echipei. Daniel Sandu este fostul şef de scouting de la Rapid.

Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al giuleştenilor

„Daniel Sandu este noul Director Sportiv al Rapidului.

‘Fișa postului meu nu include doar partea de recrutare de jucători. Eu trebuie să mă asigur că tot ce este atât în jurul echipei, cât și în echipă este în ordine. Mă refer de la stafful medical, la cantonamente, la conduita jucătorilor sau chiar a staffului, la ce ține de partea de pregătire fizică sau de urmărire a datelor.

Ceea ce încerc să implementez este ca deciziile antrenorilor sau a viitoarei echipe de scouting să fie bazate pe niște rațiuni foarte clare. Trebuie să ne dăm seama exact ce căutăm și ce ne dorim atât de la jucători, cât și de la staff, și cred că acest început de drum este unul destul de optimist, pentru că momentul în care suntem acum nu este unul foarte bun. Sper ca din sezonul viitor să luăm totul de la început și să ne arătăm adevărata valoare.’

Reclamă

Mult succes, Daniel!”, se arată în comunicatul celor de la Rapid.

Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti

Rapid a fost sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB. Formaţia din Giuleşti a emis miercuri un comunicat prin care a anunţat că cele două peluze, dar şi o parte din sectoarele tribunei a doua vor fi închise la meciul cu campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Cristiano Bergodi a fost sancţionată pentru incidentele din timpul partidei cu Universitatea Craiova. Pe lângă închiderea mai multor sectoare, clubul din Giuleşti a fost amendat de Comisia de Disciplină cu 60.000 de lei.

„În urma raportului observatorului, în care s-a menționat că au fost aruncate pe teren materiale pirotehnice, la partida cu Universitatea Craiova, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca pentru meciul cu FCSB să fie închise Peluzele Nord și Sud, dar și o parte din sectoarele Tribunei a II-a. Pe lângă această pedeapsă, clubul a fost amendat cu 60.000 de lei.

Astfel, vor fi închise sectoarele: 106, 107, 108, 109 (zona tampon), 111, 112, 113, 117, 118, 119, 120, 121, 122 și 123.

Vom reveni cu detalii legate de relocarea abonaților din sectoarele respective”, se arată în comunicatul celor de la Rapid.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri Vezi toate știrile
Citește și