Închide meniul

Rapid – CFR Cluj 1-4. Umilinţă totală pentru giuleşteni, care au luat 4 goluri într-o repriză! Hattrick Daniel Bîrligea!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2024, 22:23

Rapid – CFR Cluj 1-4. Umilinţă totală pentru giuleşteni, care au luat 4 goluri într-o repriză! Hattrick Daniel Bîrligea!

Rapid - CFR Cluj 1-4. Umilinţă totală pentru giuleşteni, care au luat 4 goluri într-o repriză

Daniel Birligea se bucură după un gol / Profimedia Images

Rapid – CFR Cluj 1-4 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Rapid a fost umilită de CFR Cluj, gazdele primind 4 goluri în prima repriză. Bîrligea a reuşit un hattrick, celălalt gol al CFR-ului fiind marcat de Manea. Pentru gazde a înscris Rrahmani în minutul 81.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a urcat pe locul 2, egalând-o la puncte pe Universitatea Craiova. Ardelenii şi craiovenii se află la 7 puncte în spatele liderului FCSB. Rapid e pe locul 4, cu 28 de puncte.

LIVE TEXT Rapid – CFR Cluj 1-4

Min. 90+4: Fluier final! S-a încheiat un meci de coşmar pentru Rapid! Gazdele au fost învinse cu 4-1 de CFR! Fanii Rapidului au scandat puternic „Demisia! Demisia!” după ce arbitrul Radu Petrescu a fluierat finalul partidei

Min. 81: Rapid – CFR Cluj 1-4! Rrahmani a reuşit să înscrie. Golul lui a fost validat cu VAR!

Min. 68: O altă ocazie pentru CFR! Daniel Bîrligea putea înscrie cel de al patrulea gol al său din acest meci, Sava a reuşit să respingă

Reclamă

Min. 66: Ocazie pentru Rapid! Albu a trimis cu capul, Sava a reuşit să respingă

Min. 56: Din nou pericol la poarta Rapidului! Avounou a fost aproape să facă 5-0!

Min. 54: Funsho a primit o minge foarte bună, dar nu a reuşit să înscrie

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+1: Rapid – CFR Cluj 0-4! Manea şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, după o fază superbă. Scorul e neverosimil!

Min. 36: Rapid – CFR Cluj 0-3! Daniel Bîrligea a realizat hattrick-ul! Atacantul CFR-ului a finalizat plasat, după o pasă perfectă a lui Avounou

Min. 21: Duel între Rrahmani şi Avounou! Faza a fost verificată cu VAR! Centralul a menţinut decizia iniţială, cartonaş galben pentru Avounou, după ce a văzut faza pe ecranul de pe teren

Min. 8: Rapid – CFR Cluj 0-2! Bîrligea a făcut „dubla”! Atacantul CFR-ului a înscris peste Aioani, care a ieşit imprudent

Min. 4: Rapid – CFR Cluj 0-1! Bîrligea a marcat după un corner! Atacantul CFR-ului a înscris cu umărul

Min. 2: Prima ocazie a meciului! Burmaz a şutat în blocaj dintr-o poziţie bună

Min. 1: A început partida.

Reclamă

Rapid – CFR Cluj – echipele de start

RAPID (4-3-3): Aioani – Braun, Săpunaru (cpt.), I. Cristea, Bădescu – Albu, Djokovic, Papeau – Funsho, Rrahmani, Burmaz

REZERVE: Drăghia – Onea, Iacob, Dr. Grigore, Borza, Emmers, Hromada, Oaidă, Krasniqi, Cîrjan, Hasani, Petrila

ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Manea, Boben, M. Ilie, Abeid – Muhar, K. Keita, Avounou – Deac (cpt.), Bîrligea, Otele

REZERVE: Hindrich, Racasan – Camora, Al. Radu, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael

ANTRENOR: Ovidiu Hoban

Rapid – CFR Cluj LIVE TEXT | Echipele probabile

Primul antrenament condus de Ovidiu Hoban la CFR Cluj

Au apărut imagini de la primul antrenament condus de Ovidiu Hoban la CFR Cluj. Noul tehnician al clujenilor a trecut deja la treabă, având în vedere că va debuta pe bancă la un meci important pentru formația lui Neluțu Varga!

După cum au anunțat oficialii din Gruia, în perioada următoare Ovidiu Hoban și Francisc Dican se vor ocupa de pregătirea echipei. Cel din urmă este posesor de licență PRO, în timp ce fostul jucător al ardelenilor ar fi, de fapt, adevăratul „principal” în Liga 1. 

După cum au anunțat oficialii din Gruia, în perioada următoare Ovidiu Hoban și Francisc Dican se vor ocupa de pregătirea echipei. Cel din urmă este posesor de licență PRO, în timp ce fostul jucător al ardelenilor ar fi, de fapt, adevăratul „principal”.

Marius Șumudică, atac direct la adresa lui Cristiano Bergodi

Nici în Giuleşti nu există linişte. Marius Șumudică a lansat un atac direct la adresa lui Cristiano Bergodi, actualul antrenor al celor de la Rapid. „Șumi” a vorbit despre situația de la echipa giuleșteană și nu a ratat ocazia de a-l taxa pe italian.

Marius Șumudică este de părere că Bergodi a eșuat la Rapid, în ceea ce privește eliminarea din Cupa României. Acesta a spus și că meciul care i-a „îngropat” pe giuleșteni a fost pe Ghencea, împotriva marii rivale, CSA Steaua.

„La rele trec doar eliminarea din Cupă, care este pentru mine o palmă mare dată Rapidului. Să te scoată CSA-ul în Ghencea din Cupă pentru mine este este inacceptabil”, a spus Marius Șumudică.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și