Închide meniul
Foto

Rapid – CFR Cluj 3-1. „Dubla” lui Rrahmani şi reuşita lui Petrila au adus cele trei puncte în Giuleşti

Dan Roșu Publicat: 25 septembrie 2023, 22:45

Reclamă
Rapid – CFR Cluj 3-1. „Dubla” lui Rrahmani şi reuşita lui Petrila au adus cele trei puncte în Giuleşti

Rapid - CFR Cluj 3-1. "Dubla" lui Rrahmani şi reuşita lui Petrila au adus cele trei puncte în Giuleşti

Cristiano Bergodi, pe teren, sărbătorind un gol al Rapidului / AntenaSport

Rapid – CFR Cluj 3-1. Derby-ul etapei a 10-a dintre Rapid şi CFR Cluj a fost câştigat de giuleşteni, care s-au impus în partida de pe teren propriu cu 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea partidei, Rapid era pe locul 4, cu 15 puncte, la patru lungimi de Universitatea Craiova (locul 3) şi cu un meci mai puţin disputat. De partea cealaltă, gruparea din Gruia e pe 2, la şase puncte de liderul FCSB şi cu două partide în minus.

Rapid – CFR Cluj 3-1 LIVE TEXT

Rapid a câştigat cu 3-1 partida de pe teren propriu cu CFR Cluj. Giuleştenii au deschis scorul încă din minutul 5, atunci când Rrahmani a înscris, după ce Sava apărase în primă fază lovitura de la 11 metri. Avantajul rapidiştilor a durat doar până în minutul 10, atunci când Deac a restabilit egalitatea.

În minutul 34, CFR Cluj putea prelua conducerea, dar golul lui Juricic a fost anulat de VAR pentru o poziţie de offside, după o fază controversată.

După pauză, Rapid a revenit în avantaj din minutul 51, atunci când Albion Rrahmani a reuşit „dubla”. În minutul 71, Claudiu Petrila a majorat diferenţa.

Reclamă

După această victorie, Rapid a ajuns pe locul 3, cu 1 puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova şi la un singur punct în spatele celor de la CFR Cluj, care au un meci mai puţin disputat.

Pentru Rapid urmează meciul din deplasare cu FC Botoşani din Cupa României, după care va merge pe terenul celor de la FC Hermannstadt, în campionat. De partea cealaltă, CFR Cluj se pregăteşte pentru meciul cu Alexandria din Cupa României, după care va primi vizita celor de la FC U Craiova 1948.

Fluier final în Giuleşti! Rapid s-a impus cu 3-1 în faţa celor de la CFR Cluj şi a urcat pe locul 3 în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 71: Rapid – CFR Cluj 3-1! GOOOL Rapid! Claudiu Petrila a majorat diferenţa după ce a înscris împotriva fostei echipe.

Min. 52: Rapid – CFR Cluj 2-1! Albion Rrahmani a înscris din nou şi i-a adus pe giuleşteni iar în avantaj

Pauză în Rapid – CFR Cluj 1-1

Min. 34: Juricic a trimis balonul în poartă, dar reuşita a fost anulată de VAR pentru o poziţie de offside.

Min. 10: GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac a restabilit egalitatea, după o centrare foarte bună a lui Camora.

Min. 5: GOOOL Rapid! Rrahmani a înscris cu emoţii, după ce Sava apărase în primă fază.

Min. 3: Penalty pentru Rapid! Cvek l-a faultat pe Funsho în careu.

Reclamă

Min. 1: A început meciul dintre Rapid şi CFR Cluj.

Rapid: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Al. Albu, Emmers – Funsho, Al. Ioniță II, Petrila – Rrahmani
Rezerve: Drăghia – Onea, Bădescu, I. Cristea, Pănoiu, Papeau, Cîrjan, Borja Valle, Al. Stan
Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Camora – Cvek, Tachtsidis, C. Deac – Bîrligea, Juricic, Avounou
Rezerve: Hindrich – Morgan, M. Ilie, R. Filip, Fica, L. Mihai, Krasniqi, Otele, Jefte
Antrenor: Andrea Mandorlini

Probleme de lot pentru Rapid

Pentru meciul cu CFR, Cristiano Bergodi nu se poate baza pe cinci jucători: Răzvan Oaidă, Dragoș Grigore, Kevin Soni, Mattias Kait şi Omar El Sawy.

„Răzvan Oaidă e în recuperare. Din păcate, nu poate fi în lot. Nu știu cât va lipsi. Doctorul poate spune asta, eu nu știu, dar cred că e aproape. Pe Kevin Soni nu cred că îl vom vedea mâine, nu.

Ar fi prea repede. Nu, nu e în lot pentru că nu e pregătit. Încet, încet se antrenează. Kait e suspendat. Dragoș Grigore mai are probleme și se antrenează separat. În rest, ceilalți sunt în lot”, a declarat Cristiano Bergodi.

Andrea Mandorlini: Ştim că e un meci dificil

„Vom întâlni o echipă puternică, mă aștept să fie un meci important. Noi trebuie să fim mai bine decât am arătat cu Petrolul. Atmosfera din jurul clubului Rapid este una foarte bună. Ne așteptăm la un meci dificil, dar avem și noi variantele noastre. Suntem un club care poate pune probleme adversarului.

Fiecare meci are povestea lui. Eu îmi doresc să schimbăm această serie negativă. Bergodi este un antrenor pe care-l cunosc, e de mult timp în România. Și noi, și Rapid am marcat multe goluri în acest sezon, cred că ambele echipe sunt mai puternice ofensiv decât defensiv.

Dar indiferent de cât marcăm, cred că rezultatul e important. Cred că această filozofie o are și Bergodi: nu are importanță cum vine succesul, doar rezultatul este cel care contează”, a spus Mandorlini, înainte de Rapid – CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și