Închide meniul

Sepsi – FCSB 2-5. Meci nebun la Sf. Gheorghe! Olaru, Şut şi Coman, goluri superbe în victoria categorică a roş-albaştrilor

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 22:55 / Actualizat: 25 septembrie 2023, 0:23

Reclamă
Sepsi – FCSB 2-5. Meci nebun la Sf. Gheorghe! Olaru, Şut şi Coman, goluri superbe în victoria categorică a roş-albaştrilor

FCSB - UTA 4-0. Hat-trick fabulos al lui Darius Olaru! Victoria sezonului pentru FCSB, care s-a distanţat de CFR Cluj şi Rapid

Darius Olaru şi Adrian Şut, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Sepsi – FCSB 2-5 | Partida din etapa a zecea de Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Roş-albaştrii au obţinut o victorie categorică în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, şi au ajuns la opt victorii, în acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un meci nebun la Sfântu Gheorghe. FCSB a condus cu 2-0, încă din minutul 11. După pauză, în decursul a opt minute, cele două echipe au marcat trei goluri, iar FCSB conducea cu 3-2. Ulterior, în minutele 68 şi 74 au marcat şi Octavian Popescu şi Damjan Djokovic, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-5.

Sepsi – FCSB 2-5

Final! Sepsi – FCSB 2-5! Roş-albaştrii au obţinut a opta victorie din acest sezon de Liga 1. Succes categoric pentru trupa lui Elias Charalambous, la Sfântu Gheorghe.

Min. 74: Sepsi – FCSB 2-5! Băluţă a fost faultat în careu de Ştefan, iar arbitrul a dictat penalty. Damjan Djokovic a transoformat fără emoţii lovitura de la punctul cu var. Croatu şi-a trecut astfel în cont primul gol al sezonului, în Liga 1, după reuşitele din partida cu CSKA 1948 Sofia.

Min. 68: Sepsi – FSCB 2-4! Octavian Popescu a marcat şi el! „Perla” lui Gigi Becali a driblat fără emoţii un adversar, şi a şutat puternic de la marginea careului.

Reclamă

Min. 59: Sepsi – FCSB 2-3! Alimi a marcat şi el, la doar două minute distanţă după golul lui Coman! Mijlocaşul covăsnenilor a marcat, după o gafă în faza de construcţie a roş-albaştrilor.

Min. 57: Sepsi – FCSB 1-3! Florinel Coman a restabilit diferenţa de două goluri pe tabelă! Extrema roş-albaştrilor a marcat cu un şut din interiorul careului, după pasa primită de la Darius Olaru. „Mbappe de România” a prelat în careu, şi a reuşit să înscrie dintre trei apărători ai covăsnenilor.

Min. 51: Sepsi – FCSB 1-2! Safranko a reuşit să reducă din diferenţă! Atacantul a punctat cu o reluare din faţa porţii, după o pasă perfectă primită de la Ştefănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: Începe repriza secundă! FCSB a efectuat trei schimbări la pauză: Djokovic, Băluţă şi Octavian Popescu au intrat în locurile lui Ovidiu Popescu, Andrea Compagno şi David Miculescu.

Min. 27: Ocazie Sepsi! Covăsnenii au lovit bara porţii lui Târnovanu, după lovitura de cap a lui Varga.

Min. 16: Ocazie Sepsi! Ciobotariu a centrat perfect spre poarta lui Târnovanu! Portaru FCSB-ului a respins in extremis balonul, în corner.

Min. 11: Sepsi – FCSB 0-2! Darius Olaru a majorat diferenţa cu un gol superb! Căpitanul roş-albaştrilor a punctat cu un şut din voleu, de la marginea careului, şut la care Niczuly nu a avut nicio şansă.

Min. 7: Sepsi – FCSB 0-1! Adrian Şut a deschis scorul! Mijlocaşul a punctat cu un şut din afara careului!

Min. 6: Ocazie pentru FCSB! Pantea a centrat în careu, însă Miculescu a reluat pe lângă poartă.

Min. 1: Începe meciul!

Reclamă

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Kecskes, Ninaj, Fl. Ștefan – C. Matei, Alimi, Francisco Junior – Oroian, Safranko, R. Varga
Rezerve: D. Moldovan – I. Gheorghe, Damașcan, Bălașa, Renta, Aganovic, Kallaku, Rondon, Debeljuh
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: Șt. Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Oct. Popescu, Cr. Ganea, Al. Băluță, Radaslavescu, Djokovic
Antrenor: Elias Charalambous

Marele absent pentru partida din această seară este Marius Ștefănescu, care este suspendat pentru cumul de cartonașe. De asemenea, nici Elias Charalambous nu se poate baza pe Dawa, care a fost eliminat în meciul cu Hermannstadt.

Înainte de acest duel, vicecampioana României se află pe prima poziție în Liga 1, cu 22 de puncte obținute după 9 partide jucate. De cealaltă parte, Sepsi este pe 7, cu 12 puncte în 7 meciuri. Este de notat faptul că echipa lui Liviu Ciobotariu a jucat mai multe meciuri în campionatul intern deoarece a participat în preliminariile UEFA Conference League.

Ultimul duel direct dintre cele două echipe a avut loc în luna mai a acestui an. Atunci, meciul a avut loc la București și a fost câștigat de către „roș-albaștrii” cu scorul de 3-1. Partida respectivă a contat pentru play-off-ul Ligii 1.

Acest duel va reprezenta întâlnirea cu numărul 20 dintre vicecampioană și covăsneni. În cadrul meciurilor directe, echipa lui Elias Charalambous stă mult mai bine la capitolul victorii. FCSB s-a impus în fața lui Sepsi de 11 în fața lui Sepsi, din cele 19 meciuri jucate până acum.

De cealaltă parte, formația patronată de Laszlo Dioszegi s-a impus de 2 ori, în timp ce 6 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Mihai Stoica, anunţ despre situaţia lui Damjan Djokovic de la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre situaţia lui Damjan Djokovic de la FCSB. MM a dezvăluit că mijlocaşul croat se antrenează foarte bine, şi fiecare jucător trebuie să se împace cu faptul că nu va fi integralist în fiecare meci.

„Djokovic se antrenează foarte bine. (n.r. despre faptul că este schimbat la pauză) La meciul cu Farul, a jucat toată partea a doua a meciului, acum (n.r. cu Hermannstadt) a jucat prima.

Ovidiu Popescu are aceeaşi situaţie. Trebuie să faci turnover când joci la trei zile. Noi nu putem să jucăm la trei zile. Cine cedează, chiar dacă echipa poate să sufere, în primul rând e problema lui.

Cine nu poate să se impace cu situaţia, înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta. Un jucător care se antrenează şi joacă bine nu iese din echipă. Dar astea sunt nişte meciuri speciale. Joci la trei zile.

(n.r. dacă Djokovic are unul dintre cele mai mari salarii de la echipă) Nu neapărat. Exact cât a jucat Djokovic în ultimele două meciuri a jucat şi Ovidiu Popescu. Băluţă, la fel”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și