Închide meniul

Rapid – CFR Cluj 3-1. Giuleștenii, victorie spectaculoasă în fața campioanei României! Marko Dugandzic a marcat o „dublă”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 22:27

Rapid – CFR Cluj 3-1. Giuleștenii, victorie spectaculoasă în fața campioanei României! Marko Dugandzic a marcat o dublă”

Marko Dugandzic, oficial golgheterul acestui sezon din Liga 1

Marko Dugandzic / Hepta

Rapid a învins-o pe CFR Cluj, 3-1, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1! Pentru Rapid, au marcat Dugandzic (două goluri) și Kait, în timp ce unica reușită a ardelenilor a fost semnată de Braun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui meci, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 34 de puncte obținute. De cealaltă parte, CFR Cluj ocupă locul 3, cu 38 de puncte.

Rapid – CFR Cluj 3-1

Min. 90. Final de meci!

Min. 53. Krasniqi a tras peste poartă.

Min. 51: Ocazie Rapid. Albu a tras peste poartă.

Reclamă

Pauză!

Min. 47: Rapid – CFR Cluj 3-1! Marko Dugandzic a înscris cel de al doilea gol al lui în acest meci!

Min. 34. Bară CFR Cluj! Muhar a tras în forţă, dar balonul s-a oprit în bară. Horaţiu Moldovan era bătut.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 29: Ocazie Rapid. Marko Dugandzic a reluat din careu, dar şutul trimis de atacantul Rapidului s-a dus pe lângă poartă.

Min. 26: Bară CFR Cluj! Krasniqi a tras foarte periculos, pe spaţiul porţii, Horaţiu Moldovan a respins în bară!

Min. 15: Rapid – CFR Cluj 2-1! Gol CFR Cluj! Braun a redus din handicap

Min. 12: Rapid – CFR Cluj 2-0! Gol Rapid! Mathias Kait a majorat avantajul Rapidului!

Min. 9. Rapid – CFR Cluj 1-0 Gol Rapid! Dugandzic a deschis scorul, după un penalty obținut de Ioniță!

Min. 1. A început meciul!

Rapid – CFR Cluj, echipele de start:

Reclamă

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Kait, Al. Albu – Sefer, Al. Ioniță II, Bamgboye – Dugandzic
Rezerve: Drăghia – Fl. Ștefan, Crepulja, Iacob, V. Costache, Pănoiu, Emmers, Ongenda, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Țîru, Yuri, Braun – Boateng, Muhar, Fica – Bîrligea, Janga, Krasniqi
Rezerve: Sava – Camora, Peteleu, Kolinger, Bordeianu, Cvek, R. Filip, Petrila, Yeboah
Antrenor: Dan Petrescu

Dan Petrescu, anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj! Răspunsul dat lui Neluţu Varga: „Vorbim după meciul cu Rapid!”

Dan Petrescu a făcut un anunţ despre prelungirea contractului la CFR Cluj, şi a dezvăluit ce răspuns i-a oferit lui Neluţu Varga. Antrenorul clujenilor a mărturisit că patronul echipei îl presează să semneze o nouă înţelegere, însă acesta susţine că va lua decizia finală după duelul cu Rapid.

Rapid şi CFR Cluj se duelează în etapa a şasea a play-off-ului din Liga 1. Duelul va avea loc luni, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu susţine că Neluţu Varga i-a oferit un nou contract la CFR Cluj, care se întinde pe cinci sezoane. „Bursucul” a declarat că încă nu şi-a pus semnătura pe el, deşi patronul din Gruia a insistat pentru acest fapt.

Pe de altă parte, Dan Petrescu a oferit declaraţii şi despre o posibilă plecare a lui Neluţu Varga de la trupa campioană. Tehnicianul susţine că patronul nu are astfel de intenţii, din moment ce îi propune o înţelegere valabilă pe cinci sezoane.

„E motivat, de aia mi-a și propus 5 ani de contract. Cred că nu propunea așa ceva dacă avea probleme. Și azi m-a stresat, hai să facem contractul.

Și i-am zis să așteptăm meciul cu Rapid ca să avem timp să vorbim despre el. I-am zis că sunt de acord, el vrea să semnez. Dacă vrea să semnez un contract pe 5 ani, nu cred că are probleme sau vrea să plece din fotbal. Altfel nu mi-ar fi propus acest contract”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa e presă premergătoare duelului cu Rapid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și