Închide meniul

Rapid, „coşmarul” antrenorilor de la FCSB! Giuleştenii îl pot transforma pe Nicolae Dică în „secundul” lui Gigi Becali

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2022, 17:13

Rapid, „coşmarul antrenorilor de la FCSB! Giuleştenii îl pot transforma pe Nicolae Dică în „secundul lui Gigi Becali

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Rapid îl poate transforma pe Nicolae Dică în „secundul” lui Gigi Becali. După ce Toni Petrea şi-a dat demisia în urma eşecului din derby, scor 0-2, giuleştenii pot produce un adevărat „cutremur” în tabăra marilor rivali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a anunțat azi că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB. „Dicanio” a ajuns la baza FCSB din Berceni, iar patronul vicecampioanei a transmis că acesta va avea libertate pentru cel puţin 15 meciuri.

Rapid îl poate transforma pe Nicolae Dică în „secundul” lui Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat că, în Superliga, Nicolae Dică va avea mână liberă. Patronul FCSB îşi doreşte doar ca echipa sa să fie pe primul loc în clasament sau la trei puncte în spatele liderului. În caz contrar, latifundiarul din Pipera va reveni la vechile obiceiuri.

În cele 15 meciuri, FCSB-ul lui „Dicanio” va întâlni cei mai puternici adversari din campionat: Farul Constanţa, CFR Cluj şi Universitatea Craiova. În al 15-lea meci, etapa a 17-a din Superliga, roş-albaştrii vor avea returul cu Rapid, echipă care l-a lăsat pe Gigi Becali fără antrenor.

Astfel, dacă Gigi Becali se va ţine de cuvânt, derby-ul cu Rapid poate avea o miză uriaşă. De precizat este că, în două din ultimele trei confruntări Rapid şi FCSB, roş-albaştrii au rămas fără antrenor. Toni Petrea a plecat după eşecul de duminică seară, scor 0-2, iar Dinu Todoran a fost demis în 2021, după un alt eşec în faţa giuleştenilor, scor 0-1.

Reclamă

Gigi Becali: „Nicolae Dică va avea libertate 15 meciuri!”

„Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord.

Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor”, a spus Gigi Becali.

Rezultatele înregistrate de FCSB în acest sezon:

Reclamă 4 / 0/3
  • 1-1 cu Universitatea Cluj (Superliga, acasă)
  • 0-1 cu FC Saburtalo (preliminarii UEFA Conference League, deplasare)
  • 0-2 cu Rapid (Superliga, deplasare)

Ce schimbări radicale face Nicolae Dică la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce schimbări radicale face Nicolae Dică la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că noul antrenor îi va schimba poziţia lui Octavian Popescu şi va folosi şi alt sistem.

FCSB a avut un start dezastruos de sezon, sub comanda lui Toni Petrea. Trupa patronată de Gigi Becali a remizat în prima etapă, pe teren propriu, cu U Cluj, scor 1-1, urmând să piardă cu Rapid, în etapa a doua. În Conference League, a suferit o înfrângere ruşinoasă, cu Saburtalo, scor 0-1. Astfel, Dică are nevoie de schimbări.

„El a zis că vede altfel. Dacă vede, să facă el cum vrea. Eu vreau ca Tavi Popescu să joace. Mi-a zis ce jucători vrea să promoveze. Coman e în cădere, dar trebuie să iau banii pe el. Dică a spus că Tavi Povescu joacă. Nu am impus niciodată unui antrenor cum să joace. Nici la primul 11 nu m-am băgat, i-am lăsat să-l facă ei. Eu doar la schimbări am intervenit, în timpul meciurilor.

Dică a zis că vede altfel de sistem. Că pe Tavi Popescu în spatel vârfului. Schimbările le face el. Eu și așa nu mai am mult. E posibil să mă retrag la ce văd. Ei mă știu pătimaș. Eu nu mai am așa mare tragere, nu mă mai interesează. Fotbalul e frumos, dar sunt prea mulți bani”, a spus Gigi Becali la conferința de presă.

Recomandări
  • Rapid, „coşmarul” antrenorilor de la FCSB
  • Giuleştenii îl pot transforma pe Nicolae Dică în „secundul” lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și