Închide meniul

Rapid – FC Argeş 2-1. Antonio Sefer, „dublă” de senzaţie! Echipa lui Adrian Mutu are 3 victorii consecutive şi e noul lider din Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2022, 23:40

Rapid – FC Argeş 2-1. Antonio Sefer, „dublă de senzaţie! Echipa lui Adrian Mutu are 3 victorii consecutive şi e noul lider din Liga 1

Rapid - FC Argeş

Jucătorii lui Rapid, în timpul unui meci/ Hepta

  • Rapid – FC Argeş 2-1
  • Antonio Sefer, „dublă” de senzaţie

Rapid – FC Argeş, partida din etapa a 4-a de Liga 1, s-a încheiat cu victoria giuleştenilor, 2-1. Echipa lui Adrian Mutu a câştigat graţie „dublei” de senzaţie a lui Antonio Sefer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid are trei victorii consecutive şi e noul lider din Liga 1. Giuleştenii au pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, şi au câştigat cu FCSB, 2-0, Universitatea Craiova, 0-1, şi FC Argeş, 2-1.

Rapid – FC Argeş 2-1

Min. 90+2: Rapid – FC Argeş 2-1. GOL! Kait şi-a băgat mingea în propria poartă.

Reclamă

Min. 79: Dragoş Grigore a fost eliminat!

Min. 65: GOOOL Rapid! Antonio Sefer a marcat un gol fabulos, cu un şut din colţul careului mare, la colţul lung!

Reclamă

Min. 55: Gol anulat Rapid. Marko Dugandzic a majorat avantajul echipei lui Adrian Mutu, dar reuşita a fost anulată.

Min. 45: GOOOL! Antonio Sefer a deschis scorul în Rapid – FC Argeş 1-0.

Min. 23: Ocazie uriaşă în Rapid – FC Argeş 0-0. Bertrand a ratat o ocazie uluitoare. Acesta nu a reuşit să îl învingă pe Horaţiu Moldovan.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Rapid: 31. H. Moldovan – 13. Morais, 22. Săpunaru, 21. Dr. Grigore, 3. Fl. Ștefan – 14. Kait, 4. Crepulja, 10. Al. Ioniță II – 7. Sefer, 91. Dugandzic, 9. V. Costache
Rezerve: 90. Drăghia, 5. Ignat, 6. P. Iacob, 8. Ciobanu, 16. Despa, 17. Pănoiu, 18. D. Iordache, 23.Albu, 96.Papeau
Antrenor: Adrian Mutu

FC Argeş: 1. Straton – 2. Tofan, 23. M. Constantin, 5. Turda, 16. Vianna – 4. Meza Colli, 6. Nijke – 70. Jakolis, 10. Calcan, 24. Bertrand – 11. Ișfan
Rezerve: 12. Greab, 3. Latovlevici, 14. Garita, 17. Dobrosavlevici, 20. Celestine, 21. Alceus, 27. Donisa, 77. Covaci. 92. Cestor
Antrenor: Andrei Prepeliță

Rapid vine după victoria de pe „Ion Oblemenco”, cu Universitatea Craiova. Giuleştenii s-au impus cu 1-0, după golul marcat de Alexandru Ioniţă.

În prima etapă, trupa lui Adrian Mutu a pierdut la limită cu CFR Cluj, iar etapa secundă a învins rvala FCSB, cu 2-0, graţie golurilor lui Marko Dugandzic şi Cristi Săpunaru.

De cealaltă parte, şi FC Argeş a avut un start bun. Trupa lui Andrei Prepeliţă are şase puncte în clasament, după victoriile cu U Cluj şi UTA. Argeşenii au fost învinşi fără drept de apel de Sepsi în etapa a doua, scor 4-0.

În sezonul trecut, cele două s-au întâlnit de două ori, în sezonul regular. Rapid s-a impus în ambele întâlniri, 1-0 în tur şi 2-0 în returul de pe teren propriu.

Reclamă

Adrian Mutu a anunţat transferul lui Alexandru Măţan la Rapid

Adrian Mutu a anunţat transferul lui Alexandru Măţan la Rapid. Antrenorul Rapidului a anunţat că Alexandru Măţan va semna cu echipa sa. Alexandru Măţan nu va juca cu FC Argeş, însă va intra de săptămâna viitoare în programul echipei.

„Mâine Măţan este aici. Probabil va fi şi la meci. El va fi jucătorul nostru. De săptămâna viitoare îl vom avea în lot cu noi”, a spus Adrian Mutu.

Mățan a fost vândut de Gică Hagi în SUA, la Columbus Crew, pe vremea când echipa „Regelui” se numea Viitorul. Constănțenii au încasat 1,5 milioane de euro în schimbul mijlocașului cu 7 selecții la naționala U21.

Plecat cu gânduri mari în America, Alexandru Mățan nu s-a integrat la formația din Ohio și a fost „retrogradat” la echipa a doua. Per total, mijlocașul român a adunat 37 de meciuri pentru prima echipă a lui Columbus Crew, fără să reușească însă să marcheze vreun gol. Alexandru Mățan a mai colaborat cu Adrian Mutu la naționala U21.

Adrian Mutu a vorbit şi despre posibilul transfer al lui Billel Omrani. Fostul atacant de la CFR Cluj este o ţintă şi pentru Gigi Becali, însă nu a mai ajuns la FCSB din cauza salariului mare pe care îl cere.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu