Închide meniul

Rapid – FC U Craiova 1948 1-2! O nouă victorie a oltenilor în Giulești! Bauza și Bahassa au făcut show. Adrian Mutu, învins din nou de Nicolo Napoli

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2023, 21:55

Rapid – FC U Craiova 1948 1-2! O nouă victorie a oltenilor în Giulești! Bauza și Bahassa au făcut show. Adrian Mutu, învins din nou de Nicolo Napoli

Duel tare între Rapid și FC U Craiova 1948, în Giulești

Duel tare între Rapid și FC U Craiova 1948, în Giulești / Hepta

Rapid – FC U Craiova 1948 1-2! Oltenii au obținut o nouă victorie împotriva giuleștenilor și au reintrat în lupta pentru play-off! Juan Bauza și Yassine Bahassa, vedetele lui Adrian Mititelu, au înscris golurile pentru oaspeți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii continuă astfel forma excelentă, după ce au făcut instrucție cu U Cluj, scor 5-0, în etapa precedentă.

Rapid – FC U Craiova 1948 1-2! O nouă victorie a oltenilor în Giulești! Bauza și Bahassa au făcut show. Adrian Mutu, învins din nou de Nicolo Napoli

FC U Craiova 1948 a început foarte hotărât meciul, iar tabela era modificată după numai 45 de secunde. Juan Bauza a înscris frumos cu o lovitură de cap după un corner executat perfect de William Baeten. Rapidul a încercat să revină în meci, însă fără succes. Oltenii au fost mai preciși și au reușit să majoreze diferența în repriza secundă, prin Yassine Bahassa. Francezul a profitat de centrarea bună venită de la Radu Negru și l-a învins fără emoții pe Horațiu Moldovan.

Rapid a revenit în meci pe final, atunci când Paul Iacob a înscris după ce s-a aflat în locul potrivit la o lovitură de colț. Giuleștenii n-au avut însă forța să egaleze, iar oltenii au obținut toate cele trei puncte.

Pentru Rapid continuă problemele cu FC U Craiova 1948. Formația lui Adrian Mititelu a obținut a patra victorie consecutivă împotriva formației bucureștene. Ba mai mult, grație acestei victorii, craiovenii revin în lupta pentru play-off. Trupa lui Nicolo Napoli a urcat pe locul 7, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, Rapid rămâne pe podium, cel puțin pânâ la meciul FC Voluntari și FCSB. Elevii pregătiți de Adrian Mutu au strâns 45 de puncte în cele 25 de meciuri jucate până acum.

Reclamă

Rapid – FC U Craiova 1948 LIVE TEXT 1-2

Min 87: GOOOOL RAPID! Paul Iacob reduce din diferență și giuleștenii speră să obțină măcar un punct!

Min 57: GOOOOL FC U Craiova 1948! Yassine Bahassa înscrie după o fază frumoasă construită de olteni.

Min 1: GOOOL FC U Craiova 1948! Juan Bauza a înscris cu o lovitură de cap după un corner executat de Baeten.

Reclamă 4 / 0/3

A început meciul. Lovitura de start a fost dată de Leo Toader, fost portar al giuleștenilor.

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Fl. Ștefan – Pănoiu, Crepulja, Al. Albu – Emmers, Dugandzic, Al. Ioniță II
REZERVE: Drăghia, Belu, Ignat, Kait, Sefer, A. Ciobanu, V. Costache, Luckassen, Bamgboye
ANTRENOR: Adrian Mutu

FCU CRAIOVA: I. Gurău – R. Negru, A. Duarte, Henriques, Huyghebaert – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, Bauza, Bahassa – Chițu
REZERVE: R. Popa, Paramatti, Sidibe, Mascarenhas, G. Ganea, I. Zanfir, Van Durmen, Asamoah, Blănuță
ANTRENOR: Nicolo Napoli

Știrea inițială

Cu două victorii și o remiză în primele 3 partide ale anului, Rapid se află pe locul 3 în Liga 1, cu 45 de puncte. Formația lui Adrian Mutu este la 6 puncte în spatele liderului Farul Constanța, după 24 de etape.

Rapid este invincibilă pe teren propriu, cu 9 victorii și 3 egaluri obținute în fața propriilor fani.

Rapid, fără victorie în fața lui FC U Craiova 1948 în ultimele 7 meciuri

De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 vine în Giulești din postura de echipă aflată pe locul 10. Oltenii sunt la 6 puncte sub zona play-off-ului.

Reclamă

Începând din octombrie 2020, Rapid și FC U Craiova 1948 s-au întâlnit de 7 ori, mai întâi în Liga a 2-a și, ulterior, în Liga 1. În tot acest timp, giuleștenii n-au reușit să câștige niciun meci în fața echipei din Bănie.

Oltenii domină duelurile directe cu formația bucureșteană, cu 6 victorii și o remiză. În meciul tur din acest sezon, echipa lui Adrian Mititelu s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Sekou Sidibe în minutul 55.

Adrian Mititelu, convins că Rapid va avea viaţă grea cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a luat decizia de a merge în Giuleşti, pentru a asista la partida echipei sale contra celor de la Rapid. Patronul oltenilor susţine că abia aşteaptă să vadă noul stadion al vişiniilor, considerându-l „ceva fantastic”.

De asemenea, Mititelu a oferit declaraţii şi despre şansele pe care le au jucătorii lui Nicolo Napoli contra trupei lui Adrian Mutu.

Acesta susţine că tridentul format din Bahassa, Bauza şi Baeten este de excepţie, iar tehnicianul giuleştenilor nu va avea cum să-l oprească.

„Mă duc pe stadion, că vreau să văd capodopera din Giulești. De când l-am văzut la televizor, mi s-a părut ceva fantastic. Cum să nu mă duc? De când aștept să mă duc în Giulești.

Acum o să mă înjure ambele galerii. Copiii din galeria lui Rapid nici nu erau pe țeavă când eu mă duceam în galeria Rapidului. M-am dus cu oameni grei din galeria Rapidului.

Avem echipă bună, nu ne e frică de nimeni. Ce să facă Mutu în fața tridentului Bahassa – Bauza – Baeten? N-ai ce să le faci, sunt prea buni. Deși Rapid e o echipă mai organizată decât noi, mai tacticizată, cred că noi vom face un meci foarte bun.

Bineînțeles, jucătorii au o primă specială. După meciul cu CSU, ăsta e cel mai important meci pentru noi. O țară întreagă se uită la meciul ăsta, e și o oportunitate de imagine pentru noi”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și