Închide meniul
VIDEO

Rapid – FCSB, aproape sold out! Câte bilete mai sunt disponibile pentru derby-ul din Giuleşti

Dragoș Vasile Publicat: 13 iulie 2022, 15:28

Rapid – FCSB, aproape sold out! Câte bilete mai sunt disponibile pentru derby-ul din Giuleşti

Rapid - FCSB, aproape sold out

Suporterii Rapidului, în timpul unui meci / Hepta

  • Rapid – FCSB, aproape sold out
  • Câte bilete mai sunt disponibile pentru derby-ul din Giuleşti

Rapid – FCSB e aproape sold out. Doar 4347 de bilete mai sunt disponibile pentru derby-ul din Giuleşti, iar Robert Niţă a avut un mesaj special pentru fani. Fostul atacant al giuleştenilor îi îndeamnă pe suporteri să epuizeze tichetele rămase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

24 iulie e data la care e programat derby-ul Rapid – FCSB, în etapa a doua din Superliga României. Returul se va juca pe 5 noiembrie. În sezonul trecut, Rapid și FCSB și-au împărțit victoriile. Giuleștenii au câștigat cu 1-0 în tur, iar roș-albaștrii și-au luat revanșa la retur, 3-1.

Rapid – FCSB, aproape sold out

„Au mai rămas doar 4347 de locuri disponibile pentru meciul cu FCSB

Reclamă

11 zile ne despart de primul meci al sezonului pe Stadionul Rapid – Giulești!

Din cele 14075 de locuri ale stadionului:

Reclamă

4500 de abonamente vândute
1407 vor fi blocate din motive de siguranță
3821 de locuri blocate în Peluza Sud”, a anunţat Rapid.

„Neapărat trebuie să aveţi un abonament! Ne îndreptăm spre centenar şi totul este mult mai uşor cu ajutorul vostru. Vă aştept pe acest minunat stadion meci de meci. Nu uitaţi – Centenarul trebuie să îl sărbătorim cu o performanţă!”, a fost mesajul lui Robert Niţă.

Decizie istorică înainte de Rapid – FCSB

Suporterii celor de la Rapid le vor ceda o întreagă peluză rivalilor de la FCSB în derby-ul din Giulești. Anunțul a fost făcut chiar de clubul alb-vișiniu.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la FCSB le vor întoarce favoarea rapidiștilor și le vor ceda o peluză întreagă pe Arena Națională, la retur, în luna noiembrie.

„Ținând cont că partida dintre Rapid și FCSB se va disputa cel mai probabil cu casa închisă, într-o atmosferă specifică unui derby, s-a căzut de acord ca toată Peluza Sud să fie alocată suporterilor echipei oaspete, urmând ca la meciul retur să primim noi toate biletele din Peluza Nord de pe Arena Națională”, se arată în anunțul oficial făcut pe Facebook de Rapid.

Mihai Stoica a început războiul cu rivalii de la Rapid

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi a lansat o primă ironie la adresa rivalilor de la Rapid. Acesta a spus că are „leucoplastul” pregătit, aluzie la un episod antologic din trecut, când i-a ironizat cu o rolă de leucoplast pe fanii Rapidului. De asemenea, Mihai Stoica regretă faptul că Dinamo nu mai joacă în Liga 1.

„Mi-aș fi dorit derby-ul ca anul trecut cu Dinamo, sigur că fotbalul românesc e mai sărac, dar bine că e Rapid și are un stadion nou, pe care are și dreptul să îl folosească. Nu e mare lucru să ai stadion nou, e mare lucru să ai stadion nou și să fii lăsat să joci pe el.

Nu îmi e foarte dor de atmosfera din Giulești, dar am o rolă de leucoplast nouă și vreau să o folosesc, am achiziționat-o de ceva timp și trebuie folosită.

Dinamo, sper, și o spun cu sinceritate, să vină cât mai repede, dar cred că ar trebui să ia exemplul Rapidului. Decât cu jucători second hand în Liga 2, mai bine o iau de la zero, cum a luat-o Rapid, care e o echipă sănătoasă. Bine, dacă plătește datoriile către Julio Cesar, și mai frumoasă, bine, dar și Julio Cesar ăla, a luat bani mulți de peste tot”, a declarat Mihai Stoica la conferința de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”