Închide meniul

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan! Pe cine au pus ochii giuleşteni, în cazul plecării portarului naţionalei

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 21:42

Reclamă
Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan! Pe cine au pus ochii giuleşteni, în cazul plecării portarului naţionalei

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan. În cazul în care portarul naţionalei va prinde un transfer de vis şi va pleca de la formaţia de sub Grant, giuleştenii au deja o variantă. Oficialii clubului vişiniu au pus ochii pe un goalkeeper din Liga 1, Ionuţ Gurău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După prestaţiile solide de la echipa naţionale şi după ce România s-a calificat la EURO 2024, Dinamo Zagreb şi-a manifestat interesul pentru Horaţiu Moldovan. Portarul i-ar putea părăsi pe giuleşteni chiar în această iarnă.

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan

Conform prosport.ro, Rapid ia în calcul să-l transfere pe Ionuţ Gurău, portarul celor de la FCU Craiova, în vârstă de 24 de ani. Goalkeeper-ul de 1.98 înălţime nu este titular incontestabil la formaţia patronată de Adrian Mititelu, la formaţia din Bănie fiind utilizat între buturi şi Robert Popa.

Giuleştenii îl consideră pe Gurău potrivit pentru a-i lua locul lui Horaţiu Moldovan, în cazul în care acesta va da curs unei oferte în iarnă sau la finalul sezoului.

Ionuţ Gurău a bifat doar şase meciuri la FCU Craiova în acest sezon. În acest interval, portarul a încasat nouă goluri, în fiecare meci încasând cel puţin unul. Gurău a crescut la Academia lui Gică Hagi, şi a evoluat, de-a lungul carierei, la Farul, Gloria Buzău, Daco-Getica şi Unirea Slobozia.

Reclamă

Dinamo Zagreb este în pole-position pentru a obţine semnătura lui Horaţiu Moldovan. Portarul român este pe radarul croaţilor de mai bine de o lună, iar aceştia sunt dispuşi să-i achite clauza de reziliere a acestuia.

Daniel Niculae a reacţionat după ce s-a spus că Horaţiu Moldovan ar putea pleca de la Rapid

Daniel Niculae a reacţionat după ce s-a spus că Horaţiu Moldovan ar putea pleca de la Rapid. Şi preşedintele Rapidului a confirmat că există o clauză de reziliere pentru Horaţiu Moldovan.

Niculae a spus că nu există încă nicio ofertă concretă pentru titularul naţionalei, dar a recunoscut că există discuţii şi interes pentru Horaţiu Moldovan.

Reclamă 4 / 0/3

„(Cum îl ţineţi la Rapid?) Cătuşe şi legat de bară (n.r. a început să zâmbească). Horaţiu traversează o formă fantastică. El a sosit la Rapid când eram în ligile inferioare, a crescut cu echipa. Datorează foarte multe Rapidului şi a început şi el să dea foarte multe Rapidului.

În momentul acesta nu există nicio ofertă. Există discuţii, există interes din partea multor cluburi, multor agenţi, sunt telefoane, dar nu există ofertă pentru că nu suntem în perioada de mercato. Eu nu îmi doresc să plece în această iarnă, cred că şi el îşi doreşte să rămână până în vară.

Apără, o face foarte bine, se antrenează şi joacă într-un mediu extraordinar, toată lumea îl iubeşte şi îl sprijină. Ar fi foarte bine să plece din postura de titular la EURO 2024.

Din păcate există o clauză de reziliere. (Este de 800.000 de euro?) Este mai mare!”, a declarat Daniel Niculae la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și