Închide meniul

Rapid îl poate rata pe Florin Andone! Echipa care îl dorește cu insistență pe român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2023, 13:02

Rapid îl poate rata pe Florin Andone! Echipa care îl dorește cu insistență pe român

Rapid îl poate rata pe Florin Andone

Florin Andone, în timpul unui meci/ Profimedia

Rapid îl poate rata pe Florin Andone! Presa din Spania anunță faptul că o altă echipă a intrat pe fir pentru transferul internaționalului român, rămas liber de contract după despărțirea de Las Palmas. Cordoba îl dorește pe Andone în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid vrea să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor, în această vară. Giuleștenii sunt interesați de Florin Andone, și chiar Daniel Niculae a confirmat, după remiza cu Botoșani, faptul că echipa de sub Grant este în căutarea unui atacant.

Rapid îl poate rata pe Florin Andone

După ce se anunțase că Florin Andone se află în negocieri avansate cu oficialii de la Rapid, presa din Spania notează faptul că giuleștenii l-ar putea pierde pe atacantul de 30 de ani.

Cordoba este interesată de serviciile atacantul român, fiind „una dintre marile dorințe ale clubului”, notează jurnaliștii iberici. Fanii și-l doresc pe Andone din nou la Cordoba, echipă la care a evoluat timp de un sezon și jumătate, între decembrie 2014 și iulie 2016.

Cu toate acestea, spaniolii anunță că transferul lui Florin Andone este greu de realizat. În prezent, atacantul român se antrenează cu Atletico Baleares, echipă din Liga a 3-a din Spania.

Reclamă

De-a lungul carierei, Andone a evoluat pentru Castellon, Villareal, Cordoba, Deportivo la Coruna, Brighton, Galatasaray, Cadiz şi Las Palmas. De asemenea, atacantul a bifat 25 de meciuri şi la naţionala României, în tricoul căreia a marcat două goluri.

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB), Borja Valle (30 de ani, Cartagena) și Claudiu Petrila (CFR Cluj) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Daniel Niculae a anunțat la miezul nopții transferul lui Claudiu Petrila la Rapid

Daniel Niculae a anunțat la miezul nopții transferul lui Claudiu Petrila la Rapid, la scurt timp după meciul cu Botoșani, scor 2-2. Președintele Rapidului a dat detalii și despre negocierile cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Niculae a dezvăluit că Petrila va veni la Rapid sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare definitivă.

Suntem în discuții avansate. În proporție de 99 la sută, este jucătorul Rapidului. Vom avea opțiune de cumpărare, care va fi achitată într-o anumită perioadă. Va fi jucătorul Rapidului.

Cei de la CFR și-au dorit să dea jucătorul cu împrumut. Noi l-am vrut definitiv. Am ajuns la un numitor comun. Până la urmă, va fi jucătorul Rapidului.

Clubul se consultă și cu antrenorul. Ne doream un jucător în acea poziție, la fel cum ne dorim și un atacant sau atacanți. Am avut multe variante, dar din păcate, nu s-au concretizat”, a declarat Daniel Niculae la digisport.ro.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și