Închide meniul

Rapid, la un pas de un nou transfer! Damien Dussaut va semna cu giuleștenii, după despărțirea de Farul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 iulie 2022, 16:49

Rapid, la un pas de un nou transfer! Damien Dussaut va semna cu giuleștenii, după despărțirea de Farul

Damien Dussaut va semna cu Rapid

Damien Dussaut, în timpul unui meci disputat de Farul / Hepta

Rapid este la un pas să realizeze un nou transfer în această vară. Damien Dussaut (27 de ani) a ajuns la București pentru a semna cu formația giuleșteană, anunță gsp.ro. Fundașul dreapta, originar din Franța, a jucat ultima oară la Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este pe cale să perfecteze al 5-lea transfer al verii. Conform sursei citate, Dussaut a ajuns la București și se pregătește să semneze cu trupa lui Adrian Mutu pentru a întări postul de fundaș dreapta.

Rapid, aproape să realizeze un nou transfer! Damien Dussaut este așteptat să semneze

Damien Dussaut a evoluat ultima oară la Farul, în perioada 2019-2022. Fundașul de 28 de ani s-a despărțit de echipa lui Gică Hagi în această vară, după 70 de meciuri adunate pentru constănțeni. Două goluri și opt assist-uri sunt cifrele lui Dussaut în tricoul Farului.

În România, fundașul care reprezintă statul Martinique a mai jucat la Dinamo, în perioada ianuarie – septembrie 2019. Valenciennes B, Standard Liege și Sint-Truidense VV sunt celelalte formații pentru care a evoluat Dussaut de-a lungul carierei.

Claudiu Belu și Răzvan Onea vor fi adversarii lui Damien Dussaut pentru postul de fundaș dreapta al Rapidului. La ora actuală, fostul fundaș de la Farul este cotat la 500.000 de euro de transfermarkt.com.

Reclamă

Dussaut a fost protagonistul unui moment halucinant în sezonul trecut din Liga 1. În martie, în meciul dintre FCSB și Farul, scor 2-0, fundașul lui Gică Hagi a fost eliminat pentru două faulturi consecutive comise într-un interval de numai 8 secunde. Arbitrul partidei, Lucian Rusandru, i-a acordat cele două cartonaşe galbene şi, implicit, l-a eliminat, spre stupefacţi jucătorului din Franța.

Mai întâi, Dussaut l-a ţinut pe Florin Tănase, pentru ca după doar câteva secunde, să îl faulteze pe Octavian Popescu.

Rapid a scăpat de interdicţia la transferuri

Rapid a fost sancţionată cu interzicerea transferurilor în această vară, din cauza unei datorii mai vechi, din 2008, de la transferul lui Julio Cesar, de la AEK Atena. Oficialii clubului au plătit vineri suma, şi astfel le-a fost ridicată interdicţia.

Reclamă 4 / 0/3

După ce au scăpat de interzicerea transferurilor, rapidiştii îi pot înregistra oficial pe jucătorii veniţi în această perioadă de mercato. Adrian Mutu se va putea baza astfel pe Paul Iacob, Florin Ştefan, Andrei Ciobanu şi Valentin Costache încă din prima etapă, în duelul cu CFR Cluj.

Deşi nu le aparţine datoria, Dan Şucu şi Victor Angelescu, acţionarii clubului Rapid, au ales să o achite, pentru ca echipa să poată primi întăriri pentru a-şi atinge obiectivele din acest sezon,  anunţă digisport.ro.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și