Închide meniul

Rapid le-a prelungit contractele veteranilor: Grigore, Morais şi Săpunaru continuă în Giuleşti!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2022, 13:11

Rapid le-a prelungit contractele veteranilor: Grigore, Morais şi Săpunaru continuă în Giuleşti!

Grigore, Morais şi Săpunaru şi-au prelungit contractele cu Rapid

Cristi Săpunaru, Dragoş Grigore şi Junior Morais rămân la Rapid / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rapid le-a prelungit contractele veteranilor Dragoş Grigore, Junior Morais şi Cristi Săpunaru. „Giuleştenii” se pregătesc de noul sezon, după ce au fost preluaţi de un nou acţionar

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Grigore, Junior Morais şi Cristi Săpunaru au fost jucători de bază în sezonul recent încheiat. Ambii au peste 35 de ani, iar experienţa lor reprezintă un atuu într-o echipă care are ambiţii mari pentru sezoanele viitoare.

Rapid le-a prelungit contractele lui Grigore, Morais şi Săpunaru. Anunţul coducerii

Junior Morais şi Dragoş Grigore au semnat în vara anului trecut cu Rapid, pentru un an, plus opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Cei doi fundaşi şi clubul au activat această opţiune, astfel încât Junior şi Dragoş vor îmbrăca tricoul alb-vişiniu până în vara anului viitor.

Brazilianul, în vârstă de 35 de ani, a evoluat pentru Rapid în 35 de partide, în care a marcat două goluri (cu CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş) şi a oferit două pase de gol.

Dragoş Grigore (35 de ani) a înscris o dată în cele 31 de meciuri disputate, în partida cu CS Mioveni, din etapa a II-a. Noul sezon de Liga 1 va debuta pe data de 16 iulie 2022, tragerea la sorţi a ţintarului urmând a se face în prima parte a lunii iulie”, se arată în comunicatul clubului din Giuleşti.

Reclamă

Daniel Niculae, preşedintele de la Rapid, a anunţat oficial că şi căpitanul Cristi Săpunaru va mai continua un sezon în tricoul Rapidului.

Daniel Niculae: „Continuăm construirea acestei echipe puternice”

Vor fi schimbări, e normal să fie schimbări. Continuăm construirea acestei echipe puternice, competitive, care să se bată pentru intrarea în playoff şi, pe viitor, pentru titlu. Ultimii doi (n.r. – Grigore și Morais) au avut o clauză în contract, iar clauza respectivă a fost activată de către club. Săpun (n.r. – Săpunaru), Dragoş şi Junior vor continua alături de Rapid„, a declarat Daniel Niculae la orangesport.ro.

Cei trei jucători au fost piese de bază pentru Rapid în primul sezon de la revenirea în Liga 1. Săpunare a bifat 36 de partide, marcând un gol şi contribuind cu pasă decisivă la alte două. Pe lângă asta, a fost şi unul dintre cei mai avertizaţi jucători din lotul vişiniilor, încasând 9 cartonaşe galbene şi unul roşu.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Morais este alt jucător de experienţă din lotul lui Rapid. În sezonul recent încheiat a bifat 35 de partide în toate competiţiile, marcând două goluri, şi acordând două assist-uri. La fel ca Săpunaru, Morais a fost unul dintre cei indisciplinaţi, fiind eliminat de două ori, primind şi 12 cartonaşe.

Dragoş Grigore, fundaş central, a bifat 30 de prezenţe pentru Rapid în stagiunea recent înheiată, marcând un gol.

Dan Șucu vrea să transforme Rapid într-o forță în Liga 1

Șucu a fost prezentat oficial Rapid în cursul zilei de marți, iar la conferința de presă și-a prezentat planul care îi face să viseze pe suporterii „alb-vișinii”.

Omul de afaceri spune că, treptat, bugetul clubului va ajunge la 14 milioane de euro, cu mult peste sumele de care giuleșteanii dispuneau până acum.

Anul acesta vom avea la dispoziție aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuși, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să știe sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul„, a declarat Dan Şucu, în cadrul conferinţei de presă organizată de Rapid.

Rapid, lovitură uriaşă: Dan Șucu este noul acţionar al clubului giuleștean

Rapid a dat o lovitură uriaşă! Victor Angelescu l-a convins pe Dan Şucu să investească la clubul din Giuleşti şi i-a vândut omului de afaceri 50% dintre acţiuni.

Reclamă

Dan Șucu a fost în discuții și pentru a investi la Farul sau Dinamo. Omul de afaceri are o avere estimată la 120-125 de milioane de euro. Acesta ajuta deja financiar grupele de juniori ale clubului din Giuleşti.

Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene. Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine„, a declarat Rapid, prin intermediul unui comunicat de presă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și