Închide meniul

Rapid, lovitură uriaşă! Dan Șucu este noul acţionar al giuleştenilor. Promisiunea făcută de milionar: „Câştigarea titlului şi cupe europene!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2022, 15:15

Rapid, lovitură uriaşă! Dan Șucu este noul acţionar al giuleştenilor. Promisiunea făcută de milionar: „Câştigarea titlului şi cupe europene!

Dan Șucu, nemulțumit de suma pe care Rapid o primește din drepturile TV

Rapid, bucurie după marcarea unui gol / Hepta

Rapid a dat o lovitură uriaşă! Victor Angelescu l-a convins pe Dan Şucu să investească la clubul din Giuleşti şi i-a vândut omului de afaceri 50% dintre acţiuni. Astfel, echipe precum FCSB, Universitatea Craiova sau CFR Cluj vor avea concurenţă în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a fost în discuții și pentru a investi la Farul sau Dinamo. Omul de afaceri are o avere estimată la 120-125 de milioane de euro. Acesta ajuta deja financiar grupele de juniori ale clubului din Giuleşti.

Rapid, lovitură uriaşă: Dan Șucu este noul acţionar al giuleştenilor

„Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene. Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții. De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician

Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși”, a transmis Rapid, prin intermediul unui comunicat de presă.

Reclamă

Victor Angelescu a răbufnit după ce Rapid a fost amendată cu 600.000 de euro

Victor Angelescu a răbufnit după ce Rapid a fost amendată cu 600.000 de euro. Suma respectivă reprezintă datorii către fostul mijlocaș Julio Cesar, înregistrate din perioada în care clubul era patronat de George Copos.

Rapid a emis un comunicat oficial, prin vocea actualului conducător, Victor Angelescu, prin care contestă notificarea primită din partea FIFA. Patronul giuleștenilor spune că este „complet anormal” ca echipa sa, reînființată în 2017, să preia datoriile societății care a intrat în faliment în 2016. Angelescu a promis că va merge până în „pânzele albe” pentru a răsturna decizia forului suprem.

„FC Rapid București a reacționat, prin vocea acționarului Victor Angelescu, la decizia FIFA de a împovăra clubul cu unele datorii care nu îi aparțin și sunt venite dinspre o societate falimentară.

Reclamă 4 / 0/3

‘Decizia sosită de la FIFA este una cel puțin bizară și o percepem ca pe o mare nedreptate. Este total anormal ca un club care a achiziționat marca RAPID, pentru o sumă foarte mare, legal, în urma unei licitații publice și care apoi a luat-o de la început din Liga a IV-a, să fie obligat să plătească datoriile unei alte societăți aflate în faliment.

Nu știm nici cum este posibil din punct de vedere fiscal și nici dacă statul va permite ca noi să plătim datoriile altei societăți.

Ne vom lupta până la capăt, iar dacă dreptatea nu se va înclina de partea noastră vom respecta decizia finală, deși sfidează atât legile țării, cât și logica. Oricum, încă o dată se demonstrează că suntem singuri împotriva tuturor!’”, se arată în comunicatul oficial emis de Rapid, pe contul de Facebook.

Recomandări
  • Rapid, lovitură uriaşă: Dan Șucu este noul acţionar al giuleştenilor
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și