Închide meniul

Rapid, mutare spectaculoasă înainte de derby-ul cu FCSB! A adus un fost campion al Ligii 1. A jucat doi ani pentru roș-albaștri

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2023, 9:31 / Actualizat: 26 octombrie 2023, 10:50

Rapid, mutare spectaculoasă înainte de derby-ul cu FCSB! A adus un fost campion al Ligii 1. A jucat doi ani pentru roș-albaștri

Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost "săltat" de mascaţi

Dan Șucu și Daniel Niculae, într-o conferință de presă - Hepta

Rapid a făcut o mutare spectaculoasă înaintea meciului cu FCSB, ce se va desfășura duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în ultima etapă a turului sezonului regulat al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleștenii l-au cooptat pe Geraldo Alves (42 de ani), fost campion al României cu Astra Giurgiu. Fundașul a evoluat însă două sezoane și pentru FCSB, în perioada 2010-2012, fiind considerat la vremea respectivă ”stâlpul” apărării.

Rapid, mutare spectaculoasă înainte de derby-ul cu FCSB

Conform gsp.ro, Alves a ajuns deja la antrenamentele din Giulești și va fi unul dintre secunzii și Octavian Chihaia la grupa din Liga de Tineret. El va avea acest rol și la echipa U17 a Rapidului, condusă de Rodin Voinea.

Modul în care Alves a ajuns la rivala FCSB e simplu. După ce a obținut Licența B în Portugalia, fostul fundaș a continuat să joace în partidele de old-boys, acolo unde a fost convins de colegii Daniel Niculae și Vasile Maftei.

Geraldo Alves a fost dorit de feroviari și cu un an în urmă, dar problemele birocratice au împiedicat atunci mutarea.

Reclamă

„Am fost foarte bine primit la Rapid, eram cu gândul să mă duc acolo. Am vorbit cu Daniel Niculae, cu Maftei, m-au primit foarte bine, dar, din cauza problemelor birocratice, nu am putut şi atunci am revenit în Portugalia, să fiu mai repede pe programul ăsta, cu licenţa”, spunea Geraldo, în 2022, citat de orangesport.ro.

De ce a plecat Geraldo Alves de la FCSB

Geraldo Alves a povestit în cadrul emisiunii AS.ro LIVE cum a ajuns să plece de la FCSB, fiind la un pas de a juca în Spania. Totul a picat și fundașul a mers la Petrolul, unde a fost dorit insistent de Mircea Rednic.

”Am avut o ofertă din Spania, dar nu au fost serioși. Când a venit domnul Reghecampf a vrut să semnez prelungirea contractului, mi-a zis că vrea să rămân la echipă. Domnul Becali își dorea și el să rămân, mi-au prezentat și un contract, dar le-am zis că vreau să merg în Spania.

Reclamă 4 / 0/3

Era din liga a doua, prin 2012, de la Heres. Îmi dădeau un salariu foarte bun, dar când am mers acolo, salariul era altul. Mi-am dat seama că nu sunt serioși și am refuzat.

Când eram acolo să negociez m-a sunuat Marius Nicolae, de la Petrolul. Mi-a zis să mă duc acolo, era Mircea Rednic antrenor. A fost o perioadă foarte frumoasă. M-am bucurat cel mai mult de fotbal. A fost un proiect foarte frumos. Am avut toate condițiile acolo”, a spus Alves, cu doi ani în urmă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și