Închide meniul

Rapid – Petrolul 3-1. Prima victorie după trei runde pentru rapidiști! Echipa lui Mutu a depășit-o pe FCSB în clasament. Dugandzic, eroul giuleștenilor

Viviana Moraru Publicat: 14 decembrie 2022, 20:40

Reclamă
Rapid – Petrolul 3-1. Prima victorie după trei runde pentru rapidiști! Echipa lui Mutu a depășit-o pe FCSB în clasament. Dugandzic, eroul giuleștenilor

UTA - Rapid

Jucătorii Rapidului, în timpul unui meci / Hepta

Rapid – Petrolul 3-1. A fost prima victorie după trei runde pentru rapidiști. Echipa lui Adi Mutu a depășit-o pe FCSB în clasament. Dugandzic, eroul giuleștenilor

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 3-1, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Fiecare echipă a ratat câte un penalti.

Dugandzic a deschis scorul din penalti pentru Rapid, în minutul 10. A urmat ratarea din penalti a lui Ioniţă (Rapid) – min. 36 şi pe final de repriză un al doilea penalti ratat – Jair (Petrolul). Ploieştenii au egalat prin Grozav (min. 61), dar Dugandzic (min. 73) şi Pănoiu (min 90+4) au înscris golurile victoriei rapidiste.

Rapid – Petrolul 3-1

Min 90: Final de meci! Rapid s-a impus cu 2-1.

Min 90+2: GOOOL Rapid! Pănoiu a înscris.

Reclamă

Min 72: GOOOL Rapid! Dugandzic a înscris cu un șut aproape de vinclu din interiorul careului.

Min. 61: Gicu Grozav a reuşit să restabilească egalitatea în derby-ul de pe Arena Naţională!

Min. 40: Jair a ratat lovitura de la punctul cu var!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 38: Penalty pentru Petrolul! Ploieştenii au ocazia să egaleze!

Min. 35: Alex Ioniţă a ratat un penalty! Leitner a reuşit să apere execuţia mijlocaşului giuleştean!

Min. 9: GOL Rapid! Dugandzic a deschis scorul dintr-un penalty comis de Irobiso!

Min. 1: Începe partida!

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais – Kait, Crepulja, Emmers – A. Sefer, Dugandzic, Al. Ioniță II
Rezerve: Drăghia – Fl. Ștefan, Cr. Ignat, A. Ciobanu, Al. Albu, G. Gheorghe, Al. Stan, Belu-Iordache
Antrenor: Adrian Mutu

Petrolul: Leitner – Mathaus, Meijers, Huja – Borța, Jair, Seto, Țicu – Grozav, Irobiso, Măzărache
Rezerve: Oct. Vâlceanu – Cebotaru, Pashov, Velisar, L. Dumitriu, M. Bratu, A. Olaru, M. Cioiu, Budescu
Antrenor: Nicolae Constantin

Rapid a înregistrat două remize şi o înfrângere, în ultimele trei runde. Giuleştenii au terminat la egalitate cu Universitatea Craiova şi FC Argeş, şi au pierdut derby-ul cu FCSB.

Reclamă

Totodată, trupa lui Adrian Mutu vine după mini-turneul organizat pe Arena Naţională, în care s-au duelat cu Dortmund şi Fiorentina. Rapid a pierdut ambele întâlniri amicale, Mutu menajând titularii de bază.

De cealaltă parte, Petrolul se află pe locul 8, cu 28 de puncte, acumulate după 19 runde. În cazul unui succes în faţa giuleştenilor, ploieştenii pot urca pe loc de play-off, peste Hermannstadt şi Sepsi.

În tur, Petrolul a învins la limită, cu 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Gicu Grozav.

“Au fugit cu toţii, aţi mai pomenit aşa ceva?”. Dezastru la Ploieşti înaintea derby-ului Rapid – Petrolul

Este dezastru la Ploieşti înaintea derby-ului Rapid – Petrolul, din etapa a 20-a a Ligii 1. Cel de-al 121-lea episod din “Primvs Derby” va fi miercuri, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Trei dintre cei mai importanţi oameni din conducerea clubului şi-au luat vacanţă şi au lăsat haos în urma lor. De club se mai ocupă în acest moment doar directorul sportiv al clubului, Claudiu Tudor.

Fostul jucător al “lupilor” nu îşi explică de ce Octavian Grigore, Costel Lazăr și Mihai Constantinescu şi-au luat concediu într-un astfel de moment. Petrolul îşi joacă una dintre ultimele cărţi pentru prezenţa în play-off.

Președintele clubului, vicepreședintele Petrolului și directorul de marketing sunt toți în concediu. Au fugit cu toții! Ați mai pomenit așa ceva? Dacă așa se conduce un club, este foarte urât din partea lor. Am rămas singur la Petrolul, tocmai acum când se apropie derby-ul cu Rapid”, a declarat Claudiu Tudor pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și