Închide meniul

Rapid, prima reacție oficială despre plecarea lui Neil Lennon! Ce se întâmplă cu antrenorul nord-irlandez

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2024, 11:40

Reclamă
Rapid, prima reacție oficială despre plecarea lui Neil Lennon! Ce se întâmplă cu antrenorul nord-irlandez

Rapid, prima reacție oficială despre plecarea lui Neil Lennon!

Hepta

Clubul Rapid a oferit prima reacție oficială despre plecarea lui Neil Lennon, prin vocea directorului sportiv Daniel Sandu. Acesta a vorbit deschis despre situația antrenorului nord-irlandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de marți au apărut informații conform cărora Dan Șucu s-a decis deja să renunțe la Neil Lennon, după rezultatele înregistrate în primele 6 etape din Liga 1. Acum, oficialul din Giulești a făcut dezvăluiri legate de acest subiect.

Rapid, prima reacție oficială despre plecarea lui Neil Lennon!

Daniel Sandu a dezvăluit că Neil Lennon a participat la antrenamentele echipei, în mod obișnuit și că nu a auzit despre o decizie luată în cadrul clubului, legată de plecarea nord-irlandezului.

„Eu știu că domnul Neil Lennon e la antrenament acum, deci nu am ce să spun. E la Constructorul la bază, avem antrenament la ora asta.

(n.r. Deci nu se preconizează o plecare a dânsului?) Nu cred. Nu am auzit de nimic așa ceva”, a spus Daniel Sandu, potrivit iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Cu Neil Lennon pe bancă, Rapid este singura echipă din Liga 1 care nu a obținut nicio victorie, în primele 6 etape ale campionatului. Giuleștenii se află acum pe poziția a 12-a în clasament, cu 5 puncte, la egalitate cu ultima clasată, Gloria Buzău.

Cât îl costă de fapt pe Dan Șucu despărțirea de Neil Lennon!

Iată cât îl costă de fapt pe Dan Șucu despărțirea de Neil Lennon! Acționarul majoritar de la Rapid trebuie să scoată din buzunar o sumă importantă, pentru a-l demite pe antrenorul nord-irlandez, dar și pe staff-ul acestuia.

Inițial au apărut informații conform cărora Lennon are o clauză de reziliere în valoare de 1,5 milioane de euro la Rapid, lucru care l-ar fi făcut pe nord-irlanez un om de „neatins” în Giulești.

Reclamă

Însă, potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Dan Șucu este nevoit să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 250.000 și 350.000 de euro pentru demiterea lui Lennon și a staff-ului adus de nord-irlandez. Suma poate varia, în funcție de câți oameni vor pleca de la Rapid.

Dan Șucu ar fi decis să renunțe la Neil Lennon din cauza rezultatelor slabe înregistrate de antrenor, dar și din cauza controverselor în care a fost implicat.

Totodată, sursa citată anterior anunță faptul că acționatul majoritar de la Rapid s-a enervat atunci când a auzit declarația lui Neil, de la finalul partidei cu Dinamo.

Atunci, tehnicianul din Irlanda de Nord a dat de înțeles că Rapid mai are nevoie de întăriri, pentru a obține rezultate.

Reclamă

Ar trebui să îşi dea demisia Neil Lennon de la Rapid?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

13:54

Ana Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă”

13:35

Preţul biletelor pentru meciurile României cu Kosovo şi Lituania. Anunţul făcut de FRF

13:33

FC Voluntari – Dinamo, în play-off-ul Cupei României! Cu cine joacă U Cluj, Petrolul și FCU Craiova. Rezultatele tragerii

13:16

Gigi Becali a scos un jucător de pe lista UEFA, înainte de LASK Linz – FCSB! Numele pe care nu se va baza patronul campioanei

12:18

Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 4 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 5 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi 6 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice
Citește și