Închide meniul

Rapid rămâne cu interdicţie la transferuri! Decizia luată de Tribunalul Bucureşti

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2022, 17:32

Rapid rămâne cu interdicţie la transferuri! Decizia luată de Tribunalul Bucureşti

Adrian Mutu este antrenorul celor de la Rapid

Adrian Mutu, într-o conferință de presă, la Rapid / Hepta

Rapid rămâne cu interdicţie la transferuri. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti. Astfel, deşi a anunţat mai multe transferuri, rapidiştii nu îi pot înregistra pe jucători din cauza datoriei de 600.000 de euro pe care clubul o are la Julio Cesar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunţat mai multe transferuri, însă nu îi poate înregistra oficial din cauza faptului că TAS a decis că ar trebui să îi achite lui Julio Cesar, jucător ce a evoluat la giuleşteni în 2008.

Rapid rămâne cu interdicţie la transferuri

Clubul s-a adresat instanţei după decizia TAS, însă nu a avut câştig de cauză nici la Tribunalul Bucureşti, scrie playsport.ro.

„Tip soluție: Respinge cererea

Soluția pe scurt: Admite excepţia necompetenţei generale a instanțelor. Respinge cererea ca inadmisibilă . Cu recurs în 30 de zile de la comunicare ce se va depune la Tribunalul București. Pronunțată azi, 01.07.2022, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei.  Document: Hotărâre 01.07.2022″, se arată în decizia Tribunalului București.

Reclamă

Rapid a pierdut procesul cu Julio Cesar! Giuleștenii, obligați să plătească 600.000 de euro

Rapid a ratat barajul pentru Conference League, iar veștile proaste continuă să apară în Giulești.

Echipa de sub Grant a primit o notificare din partea FIFA, în luna aprilie, în care este precizat faptul că a pierdut procesul cu Júlio César da Silva e Souza, fostul jucător al „alb-vișiniilor” din sezonul 2008/2009.

Potrivit Prosport, Rapid este obligată să achite suma de 400.000 de euro, plus alte 200.000 de euro sub formă de penalități, către fostul jucător sud-american.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Niculae a confirmat informația respectivă și a anunțat că Rapid va face recurs în încercarea disperată de a scăpa de datoria respectivă. Președintele giuleștenilor a dezvăluit că mai există datorii către alți doi jucători, însă sumele sunt „mult mai mici”.

„Da, din păcate este adevărat. Am pierdut un proces, mai avem o cale excepțională pentru a face recurs. Vom merge pâna în pânzele albe pentru a demonstra dreptatea. Nu este o sumă atât de mare. Mai sunt doar doi dintre foștii jucători care au deschis proces, dar sumele sunt mult mai mici.

Problema este că e o mare nedreptate. Dacă vom pierde și vom fi nevoiți să plătim, vom demonstra că suntem de neclintit și că Rapidul este un club sănatos, care va redeveni mare.”, a spus Daniel Niculae, pentru digisport.ro.

Rapid, start infernal de sezon în Supeliga

Rapid are parte de un start de sezon infernal. Echipa lui Adrian Mutu va juca în primele 3 etape cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova. Sezonul 2022-2023 al Superligii va avea la start 16 echipe, va începe pe 15 iulie şi va beneficia, în premieră, de sistemul VAR (Video Assistent Referee).

După cele 30 de etape din sezonul regular, primele şase echipe clasate vor intra în play-off (sister tur-retur), iar ultimele zece vor disputa play-out-ul (doar meciuri tur). Sezonul 2022-2023 va fi întrerupt în intervalul 13 noiembrie – 3 decembrie, perioadă în care se desfăşoară Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Prima etapă a noului sezon va avea următoarele meciuri: ACS Petrolul Ploieşti – FC Voluntari; FC Argeş – UTA Arad; Universitatea Craiova – Sepsi OSK; FCSB – Universitatea Cluj; CFR Cluj – Rapid Bucureşti; Farul Constanţa – U Craiova 1948; AFC Hermannstadt – CS Mioveni; FC Botoşani – Chindia Târgovişte.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și