Închide meniul

Rapid s-a înţeles cu Cătălin Cîrjan. Dan Şucu a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2023, 19:34

Reclamă
Rapid s-a înţeles cu Cătălin Cîrjan. Dan Şucu a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Cătălin Cîrjan s-a înţeles cu Rapid

Cătălin Cîrjan, într-un meci pentru Arsenal U21 / Profimedia Images

Rapid s-a înţeles cu Cătălin Cîrjan. Dan Şucu a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Fostalistul urmează să fie prezentat oficial vineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Echipa lui Adrian Mutu a bătut palma cu Cătălin Cîrjan, jucător ce este legitimat la Arsenal Londra.

Rapid s-a înţeles cu Cătălin Cîrjan

Conform sport.ro, Cătălin Cîrjan va fi adus sub formă de împrumut de la Arsenal Londra. Jucătorul este cotat la 250.000 de euro. Mijlocaşul mai are contract cu Arsenal U21 până în 2024.

Cătălin Cîrjan a fost transferat de către Arsenal în anul 2019, de la formația ilfoveană Viitorul Domnești. Până în momentul de față, tânărul fotbalist nu a apucat să debuteze la echipa mare a „tunarilor”. În schimb, acesta a fost pe banca de rezerve, la un meci de UEFA Europa League, din sezonul trecut, câștigat de Arsenal cu scorul de 1-0, în fața formației olandeze PSV Eindhoven.

Dan Şucu încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Dan Şucu încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor din România. Patronul Rapidului încearcă să-l transfere pe unul dintre jucătorii de bază de la CFR Cluj şi din naţionala tricoloră. Andrei Burcă este principala ţintă a giuleştenilor.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, finanţatorul alb-vişiniilor a înaintat deja o primă ofertă pentru fundaşul central care a fost titular în meciurile selecţionatei României cu Kosovo şi Elveţia. Jucătorul în vârstă de 30 de ani are o cotă de piaţă de 3.7 milioane de euro.

Şucu este dispus să achite 600.000 de euro pentru Andrei Burcă, anunţă sursa citată anterior. Neluţu Varga nu ar spune nu unei astfel de mutări, dar cere mai mulţi bani pentru a renunţa la fundaşul care a contribuit la câştigarea a trei titluri.

Andrei Burcă ar putea juca la Rapid alături de fostul său coechipier, Christopher Braun. Fundaşul german în vârstă de 31 de ani a semnat deja cu giuleştenii un contract valabil până în 2025. Şefii din Giuleşti au mai ofertat un fotbalist de la CFR Cluj, pe Yuri Matias, dar nu s-au înţeles la bani cu brazilianul.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a transferat cinci jucători în această vară. Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt fotbaliştii care s-au alăturat lotului condus de Adi Mutu. Cătălin Cîrjan este şi el aproape de a fi prezentat la Rapid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și