Închide meniul
Foto

Rapid se pregăteşte de centenar! 100 de ani ilustraţi la metrou

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2023, 13:19 / Actualizat: 23 iunie 2023, 14:57

Reclamă
Rapid se pregăteşte de centenar! 100 de ani ilustraţi la metrou

Rapid se pregăteşte de centenar

Rapid se pregăteşte de centenar / Antena Sport

Rapid se pregăteşte de centenar! Giuleştenii vor sărbători pe 25 iunie 100 de ani de la înfiinţarea clubului, iar pregătirile pentru acest eveniment sunt în desfăşurare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La metrou au apărut mai multe afişe care ilustrează cele mai importante momente din istoria alb-vişiniilor pentru a sărbători cei 100 de ani de la înfiinţarea clubului.

Rapid se pregăteşte de centenar! 100 de ani ilustraţi la metrou

La acest eveniment au participat Daniel Niculae, preşedintele echipei de fotbal, Bogdan Vasiliu, preşedintele CS Rapid, dar şi Violeta Beclea, vicecampioană olimpică la Sydney.

În metrou sunt imagini de la cele mai importante momente din istoria clubului precum primul titlu de campioană al Rapidului (1967), al doilea titlu de campioană (1999), imagini cu vechea arenă din Giuleşti, cu jucători reprezentativi ai clubului, dar şi de la titlul câştigat de echipa feminină de handbal în 2022. Pe afiş scrie „Rapid, campioana României ediţia 2022-2023”, dar jucătoarele din Giuleşti au obţinut titlul în sezonul 2021-2022. Sezonul acesta, CSM Bucureşti a câştigat titlul de campioană la handbal feminin.

„Astăzi, la stația de metrou Crângași, linia 3 a avut loc evenimentul intitulat “Rapid, legenda continuă” care a marcat 100 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Rapid. Cu acest prilej a fost pusă în circulație garnitura de metrou “Rapid 100”. Garnitura este colantată atât pe interior, cât și pe exterior cu sportivi emblematici ai Rapidului. La eveniment au participat Violeta Beclea, vicecampioană olimpică la Sydney 2000, președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, președintele FC Rapid, Daniel Niculae și reprezentanți ai Metrorex.

Reclamă

Trenul decorat poate fi văzut pe Magistralele 1 și 3″, au anunţat cei de la Metrorex.

George Copos a rupt tăcerea în anul Centenarului pentru Rapid

George Copos a rupt tăcerea înainte de evenimentul organizat pe stadionul din Giuleşti pentru Centenarul Rapidului. George Copos (70 de ani) a spus că va fi suporter al Rapidului pe viaţă.

George Copos a fost patron al Rapidului între 1993 şi 2013. În perioada în care George Copos a condus clubul din Giuleşti, Rapidul a cucerit 11 trofee.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă răspund simplu şi sincer, şi înţelege fiecare ce vrea: două campionate, cel puţin, ne-au fost furate. Am fost ‘ajutat’ să realizez doar atât cât am realizat, nu mai mult. Rapidul ajunsese să deranjeze.

Fără să par cumva lăudăros, perioada mea la Rapid a fost una dintre cele mai fructuoase din istoria acestei echipe. Mă voi mândri mereu cu asta şi, oricâte s-ar mai spune, oricât vor sau nu vor unii să recunoască, faptele concrete şi performanţele obţinute nu pot fi contestate”, a declarat George Copos într-un interviu pentru agepres.ro.

Dan Şucu încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Dan Şucu încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor din România. Patronul Rapidului încearcă să-l transfere pe unul dintre jucătorii de bază de la CFR Cluj şi din naţionala tricoloră. Andrei Burcă este principala ţintă a giuleştenilor.

Potrivit fanatik.ro, finanţatorul alb-vişiniilor a înaintat deja o primă ofertă pentru fundaşul central care a fost titular în meciurile selecţionatei României cu Kosovo şi Elveţia. Jucătorul în vârstă de 30 de ani are o cotă de piaţă de 3.7 milioane de euro.

Şucu este dispus să achite 600.000 de euro pentru Andrei Burcă, anunţă sursa citată anterior. Neluţu Varga nu ar spune nu unei astfel de mutări, dar cere mai mulţi bani pentru a renunţa la fundaşul care a contribuit la câştigarea a trei titluri.

Andrei Burcă ar putea juca la Rapid alături de fostul său coechipier, Christopher Braun. Fundaşul german în vârstă de 31 de ani a semnat deja cu giuleştenii un contract valabil până în 2025. Şefii din Giuleşti au mai ofertat un fotbalist de la CFR Cluj, pe Yuri Matias, dar nu s-au înţeles la bani cu brazilianul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și