Închide meniul

Rapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii nu au reuşit să treacă peste şocul umilinţei cu Farul şi rămân pe locul 5 în playoff

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 22:20

Reclamă
Rapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii nu au reuşit să treacă peste şocul umilinţei cu Farul şi rămân pe locul 5 în playoff

Rapid - Sepsi, LIVE TEXT

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci / Profimediaimages

Rapid – Sepsi 0-0. Rapidiştii au părut că nu au reuşit să treacă peste umilinţa din etapa trecută cu Farul, când au pierdut cu scorul de 2-7. Giuleştenii au terminat la egalitate cu Sepsi, echipă ce se află pe ultimul loc în playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi Sepsi au avut fiecare ocaziile sale de gol, însă meciul din Giuleşti s-a terminat la egalitate, scor 0-0. În urma acestui rezultat, Rapid a rămas pe locul 5, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi rămâne pe locul 6.

Lovitura de start a fost dată de Rică Răducanu, care a fost şi sărbătorit de fani cu ocazia împlinirii a 77 de ani la 10 mai.

Rapid – Sepsi 0-0

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Rapid a remizat cu Sepsi pe teren propriu, scor 0-0.

Min. 77: Ocazie Rapid! Pănoiu a tras de la marginea careului, dar Niczuly a respins în corner. 

Reclamă

Min. 49: Sefer a ratat cea mai mare ocazie a Rapidului din acest meci! Prima dată a tras din lovitură liberă, puţin pe lângă poartă. Peste numai un minut, Sefer a tras pe spaţiul porţii, însă Niczuly a respins în corner.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: Final de primă repriză!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 3: Sepsi ratează prima ocazie a meciului! Ştefănescu a tras din interiorul careului, dar Moldovan a reuşit să respingă în corner.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start de la Rapid – Sepsi:

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Emmers, Kait, Al. Albu – Sefer, Dugandzic, Bamgboye
Rezerve: Drăghia – P. Iacob, Fl. Ștefan, Papeau, Pănoiu, Al. Ioniță II, Ondenga, V. Costache, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălașa, Ninaj, R. Ispas – M. Ștefănescu, E. Papa, Francisco Junior, C. Matei – Tudorie, Rondon
Rezerve: Began – V. Popa, J. Rodriguez, N. Păun, A. Nistor, I. Grigore, Achahbar, R. Varga, Safranko
Antrenor: Cristiano Bergodi

Rapid este pe locul cinci în play-off-ul Ligii 1, cu 34 de puncte. Giuleştenii o pot depăşi pe Universitatea Craiova, în cazul unui succes cu Sepsi.

Sepsi este ocupanta ultimului loc de play-off, şi în ultima etapă a fost învinsă categoric de FCSB, cu scorul de 3-1.

Reclamă

În meciul tur, Sepsi s-a impus pe teren prorpiu în duelul cu Rapid. Covăsnenii au câştigat cu 2-0, graţie golurilor marcate de Alexandru Tudorie şi Marius Ştefănescu.

În sezonul regular, Rapid a câştigat ambele dueluri cu Sepsi. Giuleştenii s-au impus cu 2-1, la Sfântu Gheorghe, şi au obţinut o victorie cu 3-0 în retur, pe teren prorpiu.

Adrian Mutu: „Vrem să ne luăm revanşa!”

Adrian Mutu a declarat că nu a uitat înfrângerea din turul play-off-ului cu Sepsi OSK şi că îşi doreşte revanşa în partida de vineri, de pe stadionul Giuleşti.

„Vrem să ne luăm revanşa după acel 0-2 din tur. A fost un meci de care ne aducem bine aminte, un meci slab al nostru şi vrem să arătăm mâine seară că a fost o greşeală. Şi că facem tot ce este posibil pentru a putea ajunge cât mai sus. Probabil doar o victorie ne va face să uităm ultimul rezultat. A fost greu de digerat, dar se întâmplă şi la case mai mari, nu numai la noi. La nivel moral sigur că toţi eram afectaţi, nu doar jucătorii, pentru că suntem toţi în aceeaşi barcă. Nu a fost doar vina jucătorilor, a fost o seară de coşmar pentru noi, un duş foarte rece”, a declarat Mutu.

El nu a dorit să comenteze speculaţiile privind un noncombat în partida cu Farul Constanţa: „Nu există aşa ceva. Nu vreau să răspund la aşa ceva. Nu răspund la asemenea prostii”.

Mutu consideră că toate echipele din România au evoluţii mai modeste în deplasare şi că nu doar Rapid se află în această situaţie.

„Eu cred că ar trebui să încetăm să vorbim despre meciurile de acasă şi din deplasare. Toate echipele au diferenţă de calitate în joc atunci când joacă în deplasare. Spuneţi-mi una care nu are. Spuneţi-mi o echipă care joacă la fel acasă şi în deplasare. Nu există. Normal că fiecare echipă se simte protejată acasă de propriul public. Una e să joci cu un stadion în spate şi una e să joci împotriva unui stadion. Sunt mai multe lucruri care influenţează o echipă la nivel mental. Aşa cum s-a întâmplat şi la noi. După victoria extraordinară cu campioana României am căzut psihic şi a fost o seară de coşmar”, a spus Mutu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și