Închide meniul
Foto

Rapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 22:20

Rapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi

Rapid - Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei!

Cristiano Bergodi / Profimedia Images

Rapid – Sepsi 0-1, ultima partidă a etapei a patra din play-off, a fost în format live text, pe AS.ro. Trupa lui Cristiano Bergodi a ajuns la patru înfrângeri la rând în play-off. Suporterii Rapidului i-au cerut vehement demisia lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid e pe locul cinci în Liga 1, fiind depăşită de Farul, care are 29 de puncte. Rapid are 28 de puncte. Sepsi s-a apropiat şi ea la un punct de Rapid după această victorie. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU ATMOSFERA DE LA MECIUL CU SEPSI)

Rapid – Sepsi 0-1 LIVE TEXT

Min. 90+7: Fluier final! Rapid a suferit a patra înfrângere în play-off din 4 meciuri disputate

Min. 90+5: Rapid – Sepsi 0-1! Debeljuh a marcat şi giuleştenii sunt foarte aproape de a fi învinşi

Min. 90+2: Suporterii îi cer vehement demisia lui Bergodi! „Demisia, demisia!” se aude din tribune

Reclamă

Min. 90+1: Gol anulat pentru Sepsi! Debeljuh a trimis mingea în poartă, dar reuşita a fost anulată pentru offside

Min. 90: Ratare uriaşă pentru Sepsi! Varga a fost aproape să dea lovitura în Giuleşti

Min. 74: Ocazie mare pentru Rapid! Burmaz a şutat în forţă, mingea a trecut puţin pe lângă poartă

Reclamă 4 / 0/3

Min. 54: Centralul a dictat iniţial penalty pentru Rapid şi eliminare pentru Alimi, pentru al doilea galben! Decizia a fost întoarsă cu VAR, după ce un jucător al Rapidului a fost surprins în offside

Min. 27: O nouă ocazie mare pentru Rrahmani! Atacantul kosovar a trimis cu capul din careu, dar Niczuly a reuşit să prindă balonul

Min. 24: Ocazie mare pentru Sepsi! Dumitrescu şi Safranko s-au încurcat reciproc şi au ratat o şansă uriaşă de a deschide scorul

Min. 23: O nouă ocazie mare pentru Rapid! Krasniqi a tras în blocaj, dintr-o poziţie foarte bună

Min. 12: Ratare uriaşă a Rapidului! Rrahmani a tras slab, în portar, singur cu Niczuly!

Min. 1: A început partida!

Rapid – Sepsi Echipele de start

Echipele de start:

Reclamă

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila
Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Burman, Gheorghe
Antrenor: Cristiano Bergodi

Sepsi: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu – Păun – Varga, Kalluaku, Alimi, Fl. Ștefan – Safranko
Rezerve: Moldovan, Cedo, Ștefănescu, Oteliță, Aganovici, Batzula, Varga, Debeljuh
Antrenor: Bernd Stork

Rapid a înregistrat înfrângeri pe linie în play-off, având 28 de puncte, la distanţă de 16 puncte faţă de liderul FCSB. Giuleştenii au fost învinşi pe rând de Farul, Universitatea Craiova şi de CFR Cluj.

În etapa precedentă, trupa de sub Grant a fost umilită de clujeni. CFR Cluj s-a impus categoric, scor 4-1, astfel că Rapid este „obligată” să o învingă pe Sepsi în vederea clasării pe un loc care asigură prezenţa în preliminariile competiţiilor europene.

Sepsi a obţinut două remize, în acest play-off, în ultimele două runde. În prima etapă, covăsnenii au fost învinşi la limită de FCSB, iar în următoarele două au remizat cu CFR Cluj şi Farul.

În sezonul regulat, Rapid şi Sepsi au încheiat la egalitate în ambele partide disputate, scor 0-0, atât în tur, cât şi în retur.

Reacţia lui Cristiano Bergodi, înainte de Rapid – Sepsi

Cristiano Bergodi, care se află într-o situaţie delicată pe banca Rapidului, a prefaţat duelul cu Sepsi, fosta sa echipă. Antrenorul italian a transmis că îşi cunoaşte perfect adversarul, fiind convins că duelul din Giuleşti, din play-off-ul Ligii 1, va fi unul extrem de dificil.

„Întâlnim o echipă pe care o cunosc bine. Ne așteaptă un meci dificil, mai ales că venim după 3 înfrângeri. Sperăm că băieții vor fi concentrați și cu un moral bun. Ne-am pregătit bine, ne-am revenit moral. Sepsi este o echipă bună, în afară de meciul cu FCSB n-au mai pierdut în ultimele 6 etape. Venim după un meci pierdut cu CFR și probabil vor fi schimbări. De măsuri nu vorbim, nu are importanță acum. Pe cine vom trimite pe teren va fi competitiv. Trebuie să fim obișnuiți cu presiunea, jucătorii trebuie să se concentreze la meci.

Avem ocazia de a reveni, încercăm să câștigăm cele 3 puncte și să se liniștească puțin apele. Mai sunt 7 meciuri și trebuie să dăm totul. Băieții s-au antrenat bine, în fotbal nu poți sta multe zile cu moralul jos. Pierzi, treci peste, te gândești la meciul următor. Avem un grup valoros. E adevărat, am greșit mult și toți suntem vinovați, dar echipa a arătat așa de bine în 30 de meciuri deși am avut multe probleme în cursul campionatului. Trebuie să reparăm această situație”, a declarat Cristiano Bergodi, înaintea duelului cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și