Închide meniul

Rapid transferă un mijlocaş care şi-a făcut junioratul la Inter! Are 23 de ani şi o cotă de piaţă de 600.000 de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2022, 0:06

Rapid transferă un mijlocaş care şi-a făcut junioratul la Inter! Are 23 de ani şi o cotă de piaţă de 600.000 de euro

Rapid transferă un mijlocaş care şi-a făcut junioratul la Inter. Xian Emmers, aproape de a semna cu echipa lui Adi Mutu

Xian Emmers, aproape de Rapid / Profimediaimages

Rapid transferă un mijlocaş care şi-a făcut junioratul la Inter. Adi Mutu primeşte întăriri pe ultima sută de metri, iar alegerea „Briliantului” şi a conducerii clubului este Xian Emmers. Fotbalistul de 23 de ani a ajuns la o înţelegere cu giuleştenii şi este aşteptat să vină să semenze contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xian şi-a început cariera la Genk şi a jucat între 2017 şi 2021 la echipa de tineret ale lui Inter. A fost convocat şi la naţionalele de juniori ale Belgiei.

Rapid transferă un mijlocaş care şi-a făcut junioratul la Inter

Potrivit digisport.ro, Xian Emmers va fi transferat de Rapid de la Roda. Mijlocaşul ofensiv are o cotă de piaţă de 600.000 de euro şi va fi adus în chiar ultima zi de mercato din România.

În liga a doua din Olanda, Xian a înscris 10 goluri şi a oferit 10 pase decisive în 41 de apariţii. Până să ajungă la Roda, Emmers a mai îmbrăcat tricoul lui Cremonese, Waasland-Beveren şi Almere City.

Rapid este pe primul loc în Liga 1. Are 21 de puncte după primele 9 etape. Jucătorii antrenaţi de Adi Mutu au obţinut 7 victorii în această ediţie de campionat.

Reclamă

Dan Şucu e convins că o să o facă pe Rapid campioană în Liga 1

Dan Şucu este gata să schimbe imaginea întregului fotbal din România prin investiţiile de milioane de la Rapid. Şucu vrea să atragă mii de copii la fotbal şi refuză să vorbească despre fotbal cu Adi Mutu. Asta e doar treaba antrenorului, anunţă milionarul român. Pe jucători, Şucu nici nu a apucat să-i cunoască.

Ca tată, am observat că dacă vreau să îmi duc copiii la sport, în clipa de faţă, în Bucureşti, nu mai am unde. Iar dacă instituţiile statului nu sunt capabile să poată să creeze spaţii pentru sportul de masă atunci, din punctul meu de vedere, oamenii de afaceri trebuie să suplinească„, a declarat Dan Şucu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cu o avere de peste 120 de milioane de euro, omul de afaceri deţine jumătate din acţiunile Rapidului. În doi ani, Şucu vrea ca Rapidul să aiba un buget de 14 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit.

Noi considerăm că Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România. În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major!„, asigură finanţatorul Rapidului.

Fanii care dau tot farmecul Giuleştiului l-au atras pe Şucu la Rapid.

Copiii mei sunt absolut fascinaţi! Inclusiv soţia. Nu mi-a venit să cred! Mie nu mi se pare normal ca un patron să dorească să fie vreodată iubit! Să dorească să fie respectat„, a declarat Şucu.

Cu Mutu antrenor, Rapid e în fruntea Romaniei. Dan Şucu e gata să o vadă campioană.

Nu există dacă, nu există dacă… Rapidul va câştiga titlu! Lasă impresia că poate şi anul acesta să ia titlul. Doamne ajută!„, e mesajul uriaş al lui Dan Şucu pentru fani.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și