Închide meniul

Rapid – U Cluj 2-3. Lovitură de teatru în Giuleşti! „Remontada” uluitoare a ardelenilor. Jucătorii lui Bergodi, făcuţi K.O.!

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2023, 22:25

Reclamă
Rapid – U Cluj 2-3. Lovitură de teatru în Giuleşti! „Remontada uluitoare a ardelenilor. Jucătorii lui Bergodi, făcuţi K.O.!

Ianis Stoica, "dărâmat" după golurile marcate în U Cluj - CFR Cluj 3-4

Ianis Stoica, după ce a marcat în derby / Hepta

Rapid – U Cluj 2-3 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Rapid a pierdut incredibil meciul din etapa a 17-a a Ligii 1. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au condus cu 2-0, dar au fost învinşi după o „remontada” istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid nu a profitat de pasul greşit făcut de CFR Cluj (0-0 cu UTA) şi a ratat şansa de a urca pe locul 2. Chiar dacă avea un avantaj de două goluri la jumătatea primei reprize, a cedat uluitor în faţa propriilor fani.

Golurile au fost marcate de Papeau (14) şi Ioniţă (24) pentru Rapid şi Popa ((40)), Chipciu (55) şi Stoica (73) pentru Universitatea Cluj.

RAPID: Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza (Onea – 88)– Al. Albu, Kait (Soni -65), Ioniţă (Tsoumou – 77)– Papeau (El Savvy – 77), Borja Valle, Funsho (Cîrjan – 88). Antrenor: Cristiano Bergodi

U CLUJ: Iliev – G. Simion, Masoero, Piţian, Vătăjelu – Doukoure (Filip – 82 ), Fossati (Oancea, 31)– I. Stoica (Ilie – 89), Nistor, Chipciu – D. Popa (Popadiuc – 81). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Reclamă

Cartonaşe galbene: Braun (90+2) / Piţian (51), Masoero (63), Oancea (87), Popadiuc (90+2)

Cum arată clasamentul în Liga 1:

1. FCSB – 37 de puncte
2. CFR Cluj – 32 de puncte
3. Rapid – 30 de puncte
4. Universitatea Craiova – 29 de puncte
5. Hermannstadt – 25 de puncte
6. Petrolul – 25 de puncte
7. U Cluj – 23 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – U Cluj LIVE TEXT

Min. 90+4: Rapid – U Cluj 2-3! Final de meci. U Cluj a obţinut prima victorie după 8 ani împotriva Rapidului.

Min. 73: Rapid – U Cluj 2-3! Ianis Stoica a marcat! A fentat pasul la ofsaid făcut de apărarea Rapidului şi l-a învins pe Moldovan.

Min. 55: Rapid – U Cluj 2-2!  Lovitură de teatru în Giuleşti. Ianis Stoica a şutat în transversală. Mingea a ajuns la Chipciu, care a trimis plasat, cu latul, şi a restabilit egalitatea.

Min. 46: Ratare incredibilă a lui Daniel Popa. Atacantul ardelenilor a scăpat singur cu Horaţiu Moldovan, dar nu a reuşit să trimită mingea în poartă. Execuţie dezastruoasă, cu care i-a permis portarului Rapidului să respingă în corner.

Min. 45: Final de primă repriză. Rapid o conduce cu 2-1 pe U Cluj la pauză.

Min. 40: Rapid – U Cluj 2-1!  Ianis Stoica a şutat în forţă, Horaţiu Moldovan a respins în faţă, iar mingea a ajuns la Daniel Popa. Fostul atacant al lui Dinamo nu a ratat din apropiere.

Min. 24: Rapid – U Cluj 2-0! A marcat şi Alex Ioniţă, după ce a primit o centrare din flancul drept. A deviat mingea în poartă din patru metri. Portarul lui U Cluj nu a putut interveni.

Reclamă

Min. 14: Rapid – U Cluj 1-0! Papeau a deschis scorul cu un şut deviat. Mingea s-a oprit în plasa laterală a porţii apărate de Iliev. Al treilea gol stagional pentru mijlocaşul francez.

Min. 3: Ocazie mare pentru U Cluj! Daniel Popa a driblat 2 adversari și i-a pasat lui Nistor, care nu a reușit să îl învingă pe Horațiu Moldovan

Min. 1: A început meciul dintre Rapid şi U Cluj!

Update 20.30: Atmosferă spectaculoasă în momentul intonării imnului. Tribunele sunt pline la ultimul meci al etapei a 17-a din Liga 1.

Echipele de start pentru partida dintre Rapid și U Cluj:

RAPID (4-3-3): Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Al. Albu, Kait, Ioniță – Papeau, Borja Valle, Funsho
Rezerve: Drăghia, Onea, Cristea, Grigore, Pănoiu, El Sawy, Tsoumou, Cîrjan, Soni
Absenți: Rrahmani, Petrila, Emmers, Oaidă (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

U CLUJ (4-2-3-1): Iliev – G. Simion, Masoero, Pițian, Vătăjelu – Doukoure, Fossati – I. Stoica, Nistor, Chipciu – D. Popa
Rezerve: Gorcea – Peteleu, A. Miron, I. Filip, Popadiuc, Silaghi, Mani, M. Ilie, Oancea
Absenți: Mitrea, V. Gheorghe (suspendați), Cîmpanu, Bic (accidentați)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Stadion: Superbet Arena – Giulești (București)
Arbitru: Radu Petrescu; A1: Radu Ghinguleac; A2: Mihai Marica; Arbitru VAR: Adrian Cojocaru; Asistent VAR: Vladimir Urzică

Înainte de meci, U Cluj e pe locul 10, cu 20 de puncte acumulate. Ardelenii sunt la un singur punct de prima poziţie retrogradabilă, ocupată de UTA.

”U. Cluj este o echipă foarte bună, o echipă cu jucători cu experiență, cu un antrenor foarte bun (n.r. Ovidiu Sabău) pe care îl cunosc. Anul trecut când eram la Sepsi a fost foarte aproape de a ne împiedica în finala Cupei (n.r. Sepsi a câștigat trofeul la loviturile de departajare: 0-0, 5-4 d. l. p.) și de asta sunt convins că va fi un meci dificil.

Dacă noi nu vom fi atenți și concentrați putem avea surprize neplăcute. U. Cluj este o echipă extrem de periculoasă, cu un antrenor care știe să-și așeze echipa și cum să împiedice adversarul. U. Cluj s-a schimbat mult cu Sabău, joacă în pase multe, are răbdare, nu se sperie când are mingea”, a spus Bergodi, la conferința de presă.

Cristiano Bergodi: „Normal că ne-am bucura să urcăm pe locul 2”

„Normal că ne-am bucura să urcăm pe locul 2 în clasament după această etapă, dar mai e mult până acolo, va fi complicat să învingem U Cluj.

Îi cunosc pe Mitrea, Vătăjelu, Nistor, Cîmpanu și Bic, am lucrat cu ei, dar unii sunt suspendați sau accidentați și nu pot juca mâine. Am trăit cu ei emoții mari, îi consider jucători foarte buni. Oricum, U Cluj are un lot foarte bun și e greu de bătut”, a mai spus Bergodi.

Rapid – U Cluj | Echipele probabile

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și