Închide meniul

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea! Fundaşul este dorit de Daniel Niculae în Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2023, 21:52

Reclamă
Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea! Fundaşul este dorit de Daniel Niculae în Giuleşti

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea

Iulian Cristea, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea! Fundaşul se pare că este pe placul lui Daniel Niculae, acesta dorind să-l aducă în Giuleşti. Cristea urmează să plece de la FCSB, după ce roş-albaştrii au ratat titlul în faţa celor de la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat deja că nu se va mai bza pe serviciile lui Iulian Cristea. Patronul de la FCSB a dezvăluit că nu mai puţin de şase jucători vor pleca de la echipa sa, după ratarea titlului.

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea

Daniel Niculae se pare că a purtat negocieri cu Iulian Cristea, anunţă fanatik.ro. Fundaşul i-ar fi promis preşedintelui de la Rapid că va veni în Giuleşti, în cazul în care nu va primi o ofertă mai bună din străinătate.

Rapidiştii sunt deja cu gândul la sezonul viitor, după ce în această stagiune au ratat clasarea pe un loc care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene.

Transferul lui Iulian Cristea la Rapid ar reprezenta o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor dată de clubul de sub Grant, transferându-l astfel pe fundaşul care a evoluat timp de patru sezoane la marea rivală, FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Rapid a efectuat deja primul transfer pentru sezonul viitor. Giuleştenii l-au cumpărat de la Csikszereda pe Omar El Sawy, un puşti de 19 ani care a bifat prezenţe şi la naţionala U19 a României. 450.000 de euro au plătit giuleştenii în schimbul jucătorului cu tată din Egipt.

În privinţa lui Iulian Cristea, Gigi Becali a declarat că acesta nu face parte din planurile sale pentru sezonul viitor. În actuala stagiune, fundaşul de 28 de ani a bifat 14 meciuri pentru FCSB, fiind accidentat în prima parte a sezonului.

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu şi îl anunţă că au aşteptări uriaşe de la următorul sezon din Liga 1. Spre deosebire de această ediţie de campionat, când obiectivul Rapidului a fost calificarea în play-off, conducătorii clubului din Giuleşti anunţă că vor cu orice preţ titlul.

Reclamă

Noi suntem mulțumiți cu îndeplinirea obiectivului, dar, este clar că tot timpul este loc de mai bine. Sezonul următor, obiectivul se schimbă, trebuie să fim în primele trei și să construim o echipă care să se bată de la egal la egal cu echipele cele mai bune ale campionatului„, a declarat preşedintele giuleştenilor, Daniel Niculae.

Rapidiştii se pregătesc intens pentru perioada de mercato. Sunt gata să facă transferuri de titlu.

„Suntem în discuții cu mai mulți jucători, cu doi sau trei suntem foarte aproape să semnăm. Sperăm să putem să-i aducem pe cei 5 sau 6 jucători, de la început, ca să poată să facă cantonamentul cu Adi și cu echipa„, a declarat Victor Angelescu.

„Suntem în tratative cu anumiți jucători, sunt și câțiva care vor pleca, trebuie să ne întărim echipa pentru a ne îndeplini obiectivul în sezonul următor„, a spus şi Daniel Niculae.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și