Închide meniul

Rareş Ilie, aşteptat să revină la Rapid! Mesajul transmis de Victor Angelescu: „Are mereu uşa deschisă la noi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2023, 23:40

Rareş Ilie, aşteptat să revină la Rapid! Mesajul transmis de Victor Angelescu: „Are mereu uşa deschisă la noi!

Victor Angelescu a dezvăluit că Rareş Ilie este aşteptat la Rapid

Rareş Ilie, în tricoul lui Nice / Twitter OGC Nice

Rareş Ilie este aşteptat înapoi la Rapid, după cum a anunţat Victor Angelescu. Acţionarul din Giuleşti susţine că mijlocaşul celor de la Nice va avea mereu „uşa deschisă” la clubul de sub Grant. De asemenea, Angelescu susţine că mijlocaşul de 20 de ani va bifa multe minute, în cazul în care va dori să revină sub comanda lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie s-ar putea întoarce la Rapid, la un sezon distanţă după ce a fost transferat de Nice de la trupa giuleşteană. În a doua jumătate a sezonului trecut, mijlocaşul a fost împrumutat de gruparea franceză la Maccabi Haifa.

Victor Angelescu a anunţat că Rareş Ilie este aşteptat la Rapid

Victor Angelescu nu exclude un transfer al lui Rareş Ilie la Rapid, în această perioadă de mercato. Acţionarul din Giuleşti susţine că în cazul în care mijlocaşul de 20 de ani nu îşi va găsi locul la Nice, este aşteptat înapoi la trupa la care a crescut.

De asemenea, Angelescu a declarat că situaţia pe care o traversează Rareş Ilie la gruparea franceză este complicată, deoarece nu a putut prinde prea multe minute.

„Dacă vorbim despre un jucător crescut de noi, el va avea ușa deschisă. Dacă cei de la Nice nu vor să-l includă în lot, va avea ușa deschisă la noi.

Reclamă

El trebuie să joace. Normal că am fi bucuroși să joace la Nice. Dacă vine la noi, va avea parte de mai multe minute.

A început bine sezonul. Rezultatele echipei au fost slabe. S-a schimbat antrenorul. Are un caracter frumos, la orice fotbalist ține și de el. Ca atitudine, nu este un jucător să renunțe ușor.

E greu să refuzi oferta pe care noi am avut-o pentru el. S-a dus la un salariu bun. A jucat în primele 11 etape. Nu aveam de unde ști ce se va întâmpla”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid îl vrea şi pe Cătălin Cîrjan! Ce a declarat Victor Angelescu

Victor Angelescu a oferit ultimele detalii despre transferul lui Cătălin Cîrjan la Rapid. Acţionarul din Giuleşti susţine că jucătorul celor de la Arsenal U21 este aproape de a semna cu clubul de sub Grant.

De asemenea, acţionarul din Giuleşti a declarat că mijlocaşul de 20 de ani, înregistrat la Arsenal ar urmă să vină la clubul de sub Grant sub formă de împrumut, cu opţiune de transfer definitiv la finalul stagiunii următoare.

„Suntem interesaţi, şi suntem foarte aproape de a finaliza. Mai sunt câteva detalii de pus la punct. Va fi împrumutat, cu opţiune de cumpărare”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

De asemenea, Victor Angelescu a dezvăluit ce buget are Rapid la dispoziţie, pentru actuala perioadă de mercato.

„Avem un buget pentru transferuri, în jur de trei milioane de euro”, a mai spus Victor Angelescu, pentru acceaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și