Închide meniul

Răspunsul lui Dan Șucu după ce Gigi Becali i-a spus că “trebuie să mănânce multă pâine” ca să cumpere de la FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 11 august 2022, 16:57

Răspunsul lui Dan Șucu după ce Gigi Becali i-a spus că “trebuie să mănânce multă pâine” ca să cumpere de la FCSB

Rapid a pierdut un nou proces la TAS

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

  • Răspunsul lui Dan Șucu după declarațiile acide făcute de Gigi Becali la adresa Rapidului
  • Anunțul făcut de co-finanțatorul din Giulești

A venit răspunsul lui Dan Șucu după ce Gigi Becali i-a transmis că “trebuie să mănânce multă pâine” ca să ajungă să cumpere jucători de la FCSB. Acționarul Rapidului nu a vrut să intre în “jocul” finanțatorului vicecampioanei, explicând că, dacă va exista o oportunitate de a negocia cu Becali pentru un eventual transfer, va da curs discuțiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieri, Gigi Becali a aruncat cuvinte grele la adresa conducerii Rapidului, formată din Dan Șucu și Victor Angelescu. Patronul FCSB s-a enervat când a auzit că giuleștenii ar fi interesați de Florinel Coman și Darius Olaru.

Răspunsul lui Dan Șucu după ce Gigi Becali i-a spus că “trebuie să mănânce multă pâine” ca să cumpere jucători de la FCSB

Latifundiarul din Pipera nu s-a putut abține și a lansat un val de ironii la adresa acționarilor din Giulești:

Reclamă

“Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali, ieri, pentru gsp.ro.

Între timp, a sosit și replica lui Dan Șucu:

Reclamă

“Eu nu mă bag în astfel de discuții. Nu mă ocup de transferuri. Totuși, dacă există oportunitatea de a investi, avem posibilitatea aceasta”, a spus Dan Șucu, pentru gsp.ro.

Gigi Becali i-a făcut praf pe conducătorii Rapidului: “Asta e batjocură à la rromi!”

Pe lângă “săgețile” îndreptate direct către Dan Șucu, Gigi Becali a lansat și un atac cu tentă rasistă la adresa conducerii Rapidului.

În plus, patronul FCSB a spus că oferă numai 10 euro pentru a cumpăra clubul din Giulești:

Reclamă 4 / 0/3

„Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro! 

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine.

Tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Eu sunt mai mare și iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători. Când vând o marfă, nu contează cine o ia.  Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Florinel Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane. Dacă vrei să faci ofertă, fă! Dar 3,5 milioane de euro e batjocură. Cred ei că merge cu batjocura.

Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se mai nască de două sau trei ori. Îl vrei pe Coman? Dă 5 milioane. Îl vrei pe Olaru? 6 milioane. Vând și la Craiova, vând și la CFR. Dar la prețul pe care-l cer. Asta e batjocură à la rromi! Doar la rromi se face batjocură. Doar rromii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată anterior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur.
Liga 1 • 17:37
Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..”
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”