Close

Răspunsul lui Dan Șucu după ce Gigi Becali i-a spus că “trebuie să mănânce multă pâine” ca să cumpere de la FCSB

Avatar photo

De Cosmin Cioboată
Publicat: 11 august 2022, 16:57

A venit răspunsul lui Dan Șucu după ce Gigi Becali i-a transmis că “trebuie să mănânce multă pâine” ca să ajungă să cumpere jucători de la FCSB. Acționarul Rapidului nu a vrut să intre în “jocul” finanțatorului vicecampioanei, explicând că, dacă va exista o oportunitate de a negocia cu Becali pentru un eventual transfer, va da curs discuțiilor.

Reclamă
Dan Șucu, pe Stadionul Rapid

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

Ieri, Gigi Becali a aruncat cuvinte grele la adresa conducerii Rapidului, formată din Dan Șucu și Victor Angelescu. Patronul FCSB s-a enervat când a auzit că giuleștenii ar fi interesați de Florinel Coman și Darius Olaru.

Reclamă

Răspunsul lui Dan Șucu după ce Gigi Becali i-a spus că “trebuie să mănânce multă pâine” ca să cumpere jucători de la FCSB

Latifundiarul din Pipera nu s-a putut abține și a lansat un val de ironii la adresa acționarilor din Giulești:

“Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali, ieri, pentru gsp.ro.

Între timp, a sosit și replica lui Dan Șucu:

“Eu nu mă bag în astfel de discuții. Nu mă ocup de transferuri. Totuși, dacă există oportunitatea de a investi, avem posibilitatea aceasta”, a spus Dan Șucu, pentru gsp.ro.

Gigi Becali i-a făcut praf pe conducătorii Rapidului: “Asta e batjocură à la rromi!”

Pe lângă “săgețile” îndreptate direct către Dan Șucu, Gigi Becali a lansat și un atac cu tentă rasistă la adresa conducerii Rapidului.

În plus, patronul FCSB a spus că oferă numai 10 euro pentru a cumpăra clubul din Giulești:

„Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro! 

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine.

Reclamă

Tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Eu sunt mai mare și iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători. Când vând o marfă, nu contează cine o ia.  Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Florinel Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane. Dacă vrei să faci ofertă, fă! Dar 3,5 milioane de euro e batjocură. Cred ei că merge cu batjocura.

Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se mai nască de două sau trei ori. Îl vrei pe Coman? Dă 5 milioane. Îl vrei pe Olaru? 6 milioane. Vând și la Craiova, vând și la CFR. Dar la prețul pe care-l cer. Asta e batjocură à la rromi! Doar la rromi se face batjocură. Doar rromii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9:12 Suma încasată de CFR Cluj după victoria cu Slavia Praga. Lovitură dată de Neluţu Varga 8:49 Ce note au putut să primească jucătorii FCSB după umilinţa din Danemarca, cu Silkeborg. Care a fost considerat cel mai bun fotbalist 8:29 Gigi Becali şi Nicolae Dică, făcuţi praf după dezastrul din Danemarca, Silkeborg – FCSB 5-0: „Mai bine dai şapte milioane de euro din buzunar decât să pierzi respectul oamenilor” 0:58 Dan Petrescu, în extaz după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1: “Doar Barcelona a mai câștigat aici! Băieții au voie să bea o bere” 0:44 Rangelo Janga, strigăt de luptă după Slavia Praga – CFR Cluj 0-1: ”Ne-am luptat ca leii! Nimic nu e imposibil!” 6
oct.
23:55
Slavia Praga – CFR Cluj 0-1. Campioana României, victorie uriașă în Cehia! Janga, eroul lui Dan Petrescu. Incredibil cum arată grupa ardelenilor din Conference League
6
oct.
23:40
Nicolae Dică, în depresie după Silkeborg – FCSB 5-0: „Ruşinos! Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren!”
6
oct.
23:30
VIDEOCristiano Ronaldo, ratare monumentală în Europa League! Cum a putut să trimită starul lui Manchester United din câțiva metri. Portughezul, reacție nervoasă
6
oct.
23:12
Florin Gardoș, reacție antologică după Silkeborg – FCSB 5-0: „Îmi vine să mă reapuc când văd ce se întâmplă!”
6
oct.
22:46
Presa din Danemarca râde de FCSB, după umilința cu Silkeborg: „Opriți-vă! Românii au fost foarte slabi!” / „Au plecat cu 5 goluri în bagaje!”
Pe același subiect
Octavian Popescu, la finalul unui meci
Conference League • 10:46
Nicolae Dică, mesaj clar pentru Octavian Popescu, după Silkeborg – FCSB 5-0. „Trebuie să aibă mai multă încredere în el”
Gigi Becali, în timpul unui interviu
Conference League • 9:33
Gigi Becali, atacat chiar de nepotul Lucian Becali, după Silkeborg – FCSB 5-0: „Nu poți să păcălești fotbalul la infinit”
Nicolae Dică, în timpul unui meci
Conference League • 8:49
Ce note au putut să primească jucătorii FCSB după umilinţa din Danemarca, cu Silkeborg. Care a fost considerat cel mai bun fotbalist
Close