Închide meniul

Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Gigi Becali, după criticile primite de la patron! S-a comparat cu Mourinho: „Nu mă mai ocup de asta acum!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2022, 21:27

Reclamă
Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Gigi Becali, după criticile primite de la patron! S-a comparat cu Mourinho: „Nu mă mai ocup de asta acum!

FCSB se revoltă după schimbarea din play-off decisă de LPF

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Gigi Becali, după criticile primite de la patron. Becali a spus că Mihai Stoica nu are „ochi” pentru jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În replică, Mihai Stoica spune că, de-a lungul timpului, a adus jucători care au produs rezultate. Mai mult, mamangerul general al celor de la FCSB a făcut o comparaţie între el şi Jose Mourinho.

Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Gigi Becali

Am văzut ce a spus și cum a fost întrebat. Nu se poate spune că nu mă pricep. Dacă schițez un 11 de jucători aduși de mine, atunci o să ia campionatul la pas echipa aia, dacă facem generațiile trecute prezente. Începând cu Arlauskis, până la Thereau sau Keșeru. 

E posibil că, așa cum fotbaliști care nu mai pot performa, sau antrenori, cum e Mourinho, care părea infailibil, să fie umilit de Bodo/Glimt, e posibil și eu să fi avut o perioadă în care îmi ieșea, iar acum să nu îmi mai iasă. Doar că acum nu mă mai ocup de asta. Singurul jucător adus la propunerea mea expresă sezonul acesta a fost Tamm„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali l-a luat la țintă pe Mihai Stoica, după umilința cu Silkeborg

Gigi Becali l-a luat la țintă pe Mihai Stoica, după umilința cu Silkeborg din grupele Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă cu 0-10, la general, de danezi, în cele două partide din grupe.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a ajuns la concluzia că managerul general al roș-albaștrilor nu se pricepe la transferurile de jucători.

„Se pricepe de fotbal, dar nu e bun la munca asta!”, a declarat Gigi Becali, după umilința suferită de FCSB pe Arena Națională, scor 0-5, cu Silkeborg.

„E posibil şi greşeală de selecţie, transferurile pe care le-am adus. Eu primul (n.r. – îşi asumă). Eu fac, eu plătesc, eu aduc jucători, eu aduc antrenori. Eu sunt primul vinovat, sunt vinovat pe banii mei. Eu greşesc pe undeva. Cum adică aduce Prepeliţă un jucător ca Garita. Să dau eu un milion şi jumătate? M-am gândit şi la antrenori străini, m-am gândit şi la 1-2 scouteri care să studieze jucători, dar care să răspundă. Din 4 să fie unul bun.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica nu e bun pentru munca asta, nu a demonstrat! Cunoaşte fotbal, este enciclopedie, ştie şi fotbal. Numai că la munca asta nu se pricepe. Nu pot să dau vina pe MM, de mult nu mă mai iau după el, pentru că nu se pricepe la asta.

El se pricepe la fotbal, ştie să conducă acolo, staff-ul, ştie să adune jucători… tot ce înseamnă fotbal, MM ştie. Nu se pricepe să aducă jucători! Pe toate celelalte e cel mai bun”, a declarat Gigi Becali, pentru Digisport.

Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5 care vor fi dați afară

Gigi Becali a anunțat numele celor doi titulari din FCSB – Silkeborg 0-5 care vor fi dați afară. Patronul FCSB s-a săturat și a anunțat că se retrage din fotbal, după umilința suferită de vicecampioana României în fața danezilor, în UEFA Conference League.

Latifundiarul din Pipera este pregătit să demareze procesul de lichidare a clubului, urmând ca doi jucători să fie dați afară, în primă fază. Becali nu mai vrea să investească la FCSB, cu explicația că „nu avem niciun viitor”.

Roș-albaștrii au fost „distruși” cu 0-10, la general, de Silkeborg, în cele două partide din grupele UEFA Conference League.

Acum, Gigi Becali se gândește doar să-și recupereze banii investiți la FCSB, apoi să iasă din peisajul fotbalului românesc. Finanțatorul vicecampioanei a dezvăluit că Rachid Bouhenna și Denis Haruț, amândoi titulari în FCSB – Silkeborg 0-5, vor pleca de la echipă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și