Închide meniul
EXCLUSIV

Raul Silva, de la dueluri cu Porto și Benfica, la derby-uri cu FCSB și CFR Cluj! Ce spune Laszlo Balint despre transferuri la Universitatea Craiova

Dragoș Vasile Publicat: 27 iunie 2022, 13:25

Raul Silva, de la dueluri cu Porto și Benfica, la derby-uri cu FCSB și CFR Cluj! Ce spune Laszlo Balint despre transferuri la Universitatea Craiova

Raul Silva, de la dueluri cu Porto și Benfica, la derby-uri cu FCSB și CFR Cluj

Raul Silva, în timpul unui meci / Profimedia

  • Raul Silva, de la dueluri cu Porto și Benfica, la derby-uri cu FCSB și CFR Cluj
  • Cine este noul fundaș al Universității Craiova și ce spune Laszlo Balint despre transferuri

Raul Silva este noul transfer de la Universitatea Craiova. Fundașul a venit de la dueluri cu Porto și Benfica la derby-uri cu FCSB și CFR Cluj. În exclusivitate pentru Antena Sport, Laszlo Balint l-a lăudat pe jucătorul oltenilor. De asemenea, antrenorul a vorbit și despre transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Silva este cel mai nou nume prezent în cantonamentul din Austria. Fundaşul brazilian în vârstă de 32 de ani s-a aflat în tribune şi i-a văzut în acţiune pe colegii săi, care au făcut show cu Arminia Bielefeld, scor 4-1. Gustavo, celălalt brazilian din lotul oltenilor, s-a împrietenit rapid cu Silva. Ba mai mult, mijlocaşul a stat alături de el la meciul amical.

Raul Silva, de la dueluri cu Porto și Benfica, la derby-uri cu FCSB și CFR Cluj

(n.r. despre Raul Silva) Este un jucător cu calitate. Au fost negocieri grele. E un fundaş central de picior stâng, unul foarte bun când vine vorba de faza defensivă. Are şi calitate la construcţie, iar aşa ceva nu e uşor de găsit. Mă bucur că s-au concretizat negocierile.

Reclamă

(n.r. despre transferuri) Mai sunt discuţii, dar noi vrem calitate. Când Craiova ofertează jucători din Liga 1, cerinţele sunt foarte mari. Trebuie să identificăm foarte bine jucătorii de care avem nevoie şi care să se plieze cu acest club”, a spus Laszlo Balint, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cine este Raul Silva

Raul Silva este un experimentat fundaş de 32 de ani. Ultima oară la Estoril, unde a fost împrumutat de Braga, fotbalistul are o cotă de piaţă de 1 milion de euro.  

Reclamă

Mutarea sa la Universitatea Craiova a fost anunţată de antrenorul Laszlo Balint. Jurnalistul Pedro Sepulveda, de la SIC Noticias, a transmis că Silva va semna un contract valabil pentru două sezoane cu oltenii.

Estoril, Braga, Maritimo, Figueirense şi Paysandu sunt echipele pentru care a evoluat Raul Silva de-a lungul carierei. Acesta are experienţă şi în cupele europene: are peste 20 de meciuri în Europa League.

EXCLUSIV | Laszlo Balint face ”revoluție” totală la Universitatea Craiova

Laszlo Balint face ”revoluție” totală la Universitatea Craiova. Antrenorul vrea să schimbe strategia după plecarea lui Laurențiu Reghecampf și să facă performanță în Bănie. În exclusivitate pentru Antena Sport, tehnicianul pe care mizează Mihai Rotaru a vorbit despre planurile sale.

Reclamă 4 / 0/3

„Prefer să îi spun stimul. Momentul în care te baţi la obiective importante, există presiune. Trebuie să fii la cel mai bun nivel al tău. Am venit să muncesc de dimineaţă până a doua zi de dimineaţă, până la ultima picătură de sudoare. Mă bucur că am găsit un grup foarte bun, axat pe obţinerea de performanţe.

De aceea, lucrurile au evoluat destul de bine în acest cantonament. A fost lung, dar a venit bine. Era important să ne cunoaştem, să avem discuţii şi să se familiarizeze cu principiile mele. Fiecare antrenor are filosofia lui şi propriile principii. Vor fi schimbări, dar nu radicale, e adevărat. Din punct de vedere al abordării, îmi doresc să vin cu o filosofie care cred că mi se pliază ca stil şi personalitate. E un proces care necesită timp, nu se face peste noapte. 

Băieţii sunt receptivi. Rămânem la acelaşi sistem. În funcţie de jucătorii care vor veni, vom avea un sistem de rezervă. Nu contează doar sistemul, ci principiile. E un lot cu calitate. Sunt jucători de calitate care an de an s-au bătut la trofee. Avem nevoie de ceva în plus. Sper ca acest plus să vină din spiritul pe care vreu să îl vedem. Un spirit care ne permite să ne batem şi să luptăm pentru fiecare metru de teren. La sfârşit, să fim capabili să ne uităm ochi în ochi şi să avem ce să ne reproşăm.

Primul mesaj spus în vestiar e că mă bazez foarte mult pe respect. Nu numai pe respectul pentru mine, cât pe cel pentru meserie. Trebuie să dea tot ce au mai bun în fiecare zi şi mă refer şi la ce se întâmplă în afara stadionului”, a spus Laszlo Balint, în exclusivitate pentru Antena Sport.  

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”