Închide meniul

Răzvan Patriche, reacție uluitoare după bătaia suporterilor de pe gazon, de la Dinamo – UTA 1-0: „E ceva normal!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 8:42

Răzvan Patriche, reacție uluitoare după bătaia suporterilor de pe gazon, de la Dinamo – UTA 1-0: E ceva normal!”

Răzvan Patriche reacție bătaia suporterilor gazon Dinamo UTA 1-0

Răzvan Patriche, în timpul unui meci / Profimedia

Răzvan Patriche, reacție uluitoare după bătaia suporterilor de pe gazon, de la Dinamo – UTA 1-0. Căpitanul „câinilor” nu s-a ferit de cuvinte și a vorbit despre incidentele din debutul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul de pe stadionul „Arcul de Triumf” a fost prezentă și galeria celor de la CSA Steaua, lucru care a provocat o serie de incidente. La începutul meciului, cele două grupuri de suporteri și-au împărțit pumni pe teren, iar fluierul de start a fost întârziat.

Răzvan Patriche, reacție uluitoare după bătaia suporterilor de pe gazon, de la Dinamo – UTA 1-0

Căpitanul echipei din Ștefan cel Mare a șocat pe toată lumea, după meciul de pe Arcul de Triumf. Acesta a spus că nu i se pare ceva ieșit din comnun ca suporterii echipei sale să se bată pe gazon, cu fanii veniți în deplasare!

„Am văzut că au intrat câțiva suporteri pe teren. Așa sunt suporterii… E ceva normal”, a spus Răzvan Patriche, citat de prosport.ro.

Scandalul a pornit în momentul în care fanii din Peluza Sud a celor de la Dinamo au aprins o serie de torțe și au intrat pe teren, pentru a-i provoca pe fanii adverși. Aceștia au intrat imediat în teren, iar, preț de câteva secunde, și-au împărțit pumni chiar în fața forțelor de ordine.

Reclamă

Conflictul a fost oprit cu greu, iar, potrivit reacției venite din partea Jandarmeriei, nicio persoană nu a fost rănită, ca urmare a acestor evenimente.

A fost scandal și înainte de startul meciului

Elias Bucurică i-a înjurat pe jurnaliştii prezenţi la meci, dar şi un mesaj jignitor la adresa fanilor veniţi de la Arad.

„Țăranilor, ați ajuns la București?!”, le-a strigat Elias Bucurică fanilor celor de la UTA, conform gsp.ro. La meci au ajuns şi ultraşii care susţin CSA Steaua. Aceştia sunt înfrăţiţi cu fanii celor de la UTA. Jandarmii au intervenit pentru ca lucrurile să nu degenereze şi au dat cu gaze lacrimogene.

Reclamă 4 / 0/3

Pe drumul spre Bucureşti, ultraşii de la UTA au avut un conflict violent cu fanii de la Universitatea Cluj. Incidentul şocant a fost confirmat de Jandarmerie.

„Am avut o intervenție pentru aplanarea unui conflict pe raza localității Dedulești. Galeria celor de la UTA și U Cluj tranzitau prin aceeași zonă și s-au întâlnit exact la Dedulești.
Au provocat un mic conflict. Jandarmii împreună cu polițiștii au intervenit însă prompt și am reușit să oprim escaladarea conflictului. Nu au fost pagube materiale și nu a avut nimeni nevoie de îngrijiri medicale.

Pe baza imaginilor vom lua măsurile care se impun. Erau cu un microbuz și un autocar. Noi deja am comunicat către București și vom lua măsuri și pentru drumul de întoarcere.
Suporterii vor fi însoțiți pe toată raza județelor pe tot parcursul drumului de întoarcere. Suporterii riscă amenzi. Vom stabili în urma imaginilor surprinse pe camere”, se arată în anunțul Jandarmeriei, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și