Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu, după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou: „Parcă se vrea amânarea permanentă”

Alex Masgras Publicat: 19 iunie 2023, 20:53

Reclamă
Răzvan Zăvăleanu, după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou: „Parcă se vrea amânarea permanentă

Răzvan Zăvăleanu, după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou

FC Argeş - Dinamo / ProfiMedia

Răzvan Zăvăleanu a reacţionat, după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis pe 19 iunie să amâne din nou aprobarea planului de reorganizare, iar reacţia lui Zăvăleanu nu a întârziat să apară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia de a amâna aprobarea planului de reorganizare a fost luată după ce echipa Dinamo din liga a patra şi avocatul lui Diego Fabbrini au invocat excepţia de neconstituţionalitate.

Răzvan Zăvăleanu, după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou: „Parcă se vrea amânarea permanentă”

„Parcă se vrea amânarea permanentă. Acum, avocata lui Fabbrini a cerut să se sesizeze Curtea Constituțională. S-a dat termen până vineri. E ilogic.

O modificare de plan este doar un bonus pentru acționari. E foarte adevărat că e vorba de câteva milioane de euro. Totuși, e vorba de un bonus. Nu ar avea de că să fie respins. Dar și în perspectiva cea mai neagră în care va fi respins definitiv, acționarii trebuie să respecte planul existent.

Eu m-aș fi așteptat ca toți cei care gravitează în jurul lui Dinamo să aibă același obiectiv. Să salvăm echipa și toți să tragă la aceeași căruță”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş şi a revenit în Liga 1. Sezonul viitor, Dinamo va avea un nou sponsor, iar Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că sunt multe companii care vor să aibă numele pe tricoul dinamoviştilor, după ce „câinii roşii” au revenit în prima divizie:

„Pot să vă spun că e înghesuială mare când vorbim de sponsorul care va fi pe piept. Sunt multe companii importante care-și doresc să fie alături de noi.

Este o veste bună, e clar că e altă atracție în Liga 1. Vreau să mulțumesc fostului sponsor, care a fost foarte profesionist”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Becali a răbufnit când a fost întrebat ce planuri are Cristi Borcea la Dinamo

Borcea a fost acuzat că ar încerca să se întoarcă la club într-un moment în care Dinamo şi-ar fi rezolvat problemele financiare. Victor Becali asigură că nu se pune problema de aşa ceva!

„Dacă și la Dinamo se simte mirosul banilor, atunci înseamnă că poate nu înțelegem nimic din fotbal. Ce miros de bani la Dinamo? Situația este foarte grea! Oamenii s-au înhămat la un lucru destul de complicat, dar că simți mirosul banilor la Dinamo este așa, amuzant.

Borcea a greșit că s-a dus la meci (n.r. cu FC Argeș). El a mers însă cu sufletul, să se bucure. Nu avea niciun gând să se întoarcă la Dinamo, asta vă spun cu siguranță. Este normal să fie deranjat (n.r. Borcea, de reacția conducătorilor și fanilor). De când Dinamo a pierdut campionatul cu Urziceni, el mai doarme noaptea doar cu pastile„, a declarat Victor Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și