Închide meniul
Foto

Reacţia autorităţilor din Argentina, după ce Lionel Messi a fost ameninţat cu moartea. 14 focuri de armă trase la magazinul familiei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2023, 9:04

Reacţia autorităţilor din Argentina, după ce Lionel Messi a fost ameninţat cu moartea. 14 focuri de armă trase la magazinul familiei

Lionel Messi a primit ameninţări cu moartea

Focuri de armă la magazinul familiei lui Lionel Messi / Colaj Profimediaimages

A apărut prima reacţie a autorităţilor din Argentina, după ce Lionel Messi a fost ameninţat cu moartea. Joi dimineaţă, la supermarketul deţinut de familia soţiei starului lui PSG au fost trase 14 focuri de armă. Deţinătorul a şapte Baloane de Aur are de ce să se teamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi, te aşteptăm. Javkin (primarul din Rosario) este şi el traficant de droguri, aşa că nu va avea grijă de tine”, a fost mesajul lăsat la locul atacului de cei doi bărbaţi care se aflau pe motocicletă şi au făcut uz de armă.

Reacţia autorităţilor din Argentina, după ce Lionel Messi a fost ameninţat cu moartea

Guvernul argentinian a recunoscut că ameninţările le aparţin traficanţior de droguri care fac haos în Rosario, oraşul natal al lui Messi.

Este o situaţie complicată care datează de 20 de ani. E o degradare, sunt situaţii incomode, iar un şef de poliţie a fpst arestat. Sunt complicaţii pe care autorităţile le-au moştenit„, a declarat ministrul Apărării, Anibal Fernandez, potrivit marca.com.

Dacă această situaţie datează de 20 de ani, înseamnă că ei au câştigat„, a subliniat acesta. Guvernul este dipus să trimită 3.500 de militari care să pună capăt conflictelor în Rosario. Mai mult, Anibal Fernandez a anunţat că Messi ar putea avea parte de o custodie specială pentru meciurile Argentinei cu Panama şi Curacao, de pe 23 şi 28 martie. Se va ajunge la aşa ceva doar dacă atacantul va solicita un tratament preferenţial.

Reclamă

Lionel Messi are o locuinţă în Rosario. Acolo sărbătoreşte în general, alături de Antonela Roccuzzo şi de copiii săi, sărbătorile de Crăciun.

Fostul preşedinte al Argentinei, mesaj de susţinere pentru Messi

Este teribil! Un alt avertisment pentru guvernul național și pentru guvernul Santa Fe că nu poți trăi cu traficul de droguri. Trebuie să lupți cu hotărâre.Acest lucru începe să se schimbe. Tot sprijinul meu pentru Leo, Antonela și familiile lor„, a transmis fostul preşedinte al Argentinei, Mauricio Macri.

Doi bărbaţi înarmaţi au deschis focul, joi dimineaţă, asupra unui supermarket care le aparţine socrilor lui Lionel Messi, în Argentina. Agresorii au lăsat un mesaj de ameninţare pentru starul argentinian, relatează AP.

Reclamă 4 / 0/3

Nimeni nu a fost rănit în urma atacului şi nu se ştie de ce atacatorii au ales ca ţintă supermarketul Unico din Rosario, deţinut de familia Antonelei Roccuzzo.

Primarul oraşului, Pablo Javkin, a mers la supermarket după atac şi a criticat dur autorităţile federale pentru că nu au reuşit să pună capăt violenţelor legate de droguri în Rosario. Procurorul Federico Rebola a declarat că sunt analizate imaginile surprinse de camera de supraveghere şi că ancheta este preliminară.

Lionel Messi, cadou uluitor pentru lotul Argentinei

Lionel Messi a avut un cadou uluitor pentru lotul Argentinei! Faimosul fotbalist sud-american a cumpărat nu mai puțin de 35 de iPhone-uri placate cu aur pentru lotul Argentinei, alături de care a cucerit Cupa Mondială în 2022.

Lionel Messi le-a făcut un cadou extravagant colegilor de la naționala Argentinei, oferindu-le câte un iPhone placat cu 24 de karate. Ba mai mult, fiecare telefon are gravat numele unui jucător sau a unei persoane din staff, alături de emblema naționalei Argentinei, notează thesun.co.uk.

Designul telefoanelor a fost conceput de Lionel Messi, alături de antreprenorul Ben Lyons.

Lionel nu numai că este GOAT (Cel mai bun din toate timpurile n.r.), dar este unul dintre cei mai fideli clienți ai IDESIGN GOLD și a luat legătura cu noi la câteva luni după finala Cupei Mondiale. Ne-a spus că vrea un cadou special pentru toți jucătorii și personalul pentru a sărbători victoria extraordinară, dar nu a vrut să primească obișnuitul cadou sub formă de ceasuri. Așa că i-am sugerat iPhone-uri de aur inscripționate cu numele lor, iar ideea i-a plăcut la nebunie”, a declarat Ben Lyons, pentru The Sun.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și