Închide meniul

Lionel Messi, cadou uluitor pentru lotul Argentinei! A cumpărat 35 de iPhone-uri placate cu aur

Cosmin Olteanu Publicat: 2 martie 2023, 13:27

Lionel Messi, cadou uluitor pentru lotul Argentinei! A cumpărat 35 de iPhone-uri placate cu aur

Lionel Messi, cadou uluitor pentru lotul Argentinei

Lionel Messi / Profimedia

  • Lionel Messi, cadou uluitor pentru lotul Argentinei
  • 35 de ani are Lionel Messi

Lionel Messi a avut un cadou uluitor pentru lotul Argentinei! Faimosul fotbalist sud-american a cumpărat nu mai puțin de 35 de iPhone-uri placate cu aur pentru lotul Argentinei, alături de care a cucerit Cupa Mondială în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finala Campionatului Mondial 2022, Argentina s-a impus în fața Franței, scor 3-3 (4-2 d.l.d.).

Lionel Messi, cadou uluitor pentru lotul Argentinei

Lionel Messi le-a făcut un cadou extravagant colegilor de la naționala Argentinei, oferindu-le câte un iPhone placat cu 24 de karate. Ba mai mult, fiecare telefon are gravat numele unui jucător sau a unei persoane din staff, alături de emblema naționalei Argentinei, notează thesun.co.uk.

Reclamă

Designul telefoanelor a fost conceput de Lionel Messi, alături de antreprenorul Ben Lyons.

„Lionel nu numai că este GOAT (Cel mai bun din toate timpurile n.r.), dar este unul dintre cei mai fideli clienți ai IDESIGN GOLD și a luat legătura cu noi la câteva luni după finala Cupei Mondiale. Ne-a spus că vrea un cadou special pentru toți jucătorii și personalul pentru a sărbători victoria extraordinară, dar nu a vrut să primească obișnuitul cadou sub formă de ceasuri. Așa că i-am sugerat iPhone-uri de aur inscripționate cu numele lor, iar ideea i-a plăcut la nebunie”, a declarat Ben Lyons, pentru The Sun.

Reclamă

Pentru cele 35 de iPhone-uri personalizate, Lionel Messi ar fi plătit 175.000 de lire sterline, iar livrarea ar fi fost făcută chiar la Paris, la locuința starului de la PSG, sâmbătă, 25 februarie.

Lionel Messi, desemnat cel mai bun jucător în gala FIFA „The Best 2023”

În cadrul galei FIFA „The Best 2023”, Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător. Faimosul fotbalist argentinian a avut un discurs emoționant, după ce și-a primit trofeul.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să spun că e o plăcere să fiu aici din nou, între cei trei, Benzema, chiar dacă nu e, Kylian, ambii au avut un an extrem de mare. Vreau să le mulțumesc coechipierilor mei, sunt aici azi Scaloni, Dibu, fără ei nu am fi azi aici. Trofeul e parte din ei, e recunoașterea pentru echipă.

A fost o nebunie anul ăsta după atâta luptă, e un vis pentru orice jucător. Foarte puțini jucători reușesc să îl câștige, eu am reușit. 

Mulțumesc familiei, argentinienilor pentru modul în care am trăit, va rămâne pe viață în amintirile noastre. Îi pup pe băieții mei, care ne urmăresc. Vă mulțumesc”, a fost prima reacţie a lui Lionel Messi, după ce a fost desemnat cel mai bun jucător în gala FIFA „The Best 2023”.

Gala premiilor FIFA se organizează din 2016. În primul an, câștigător la categoria FIFA The Best Men’s Player a fost Cristiano Ronaldo, portughezul reușind să mai câștige trofeul în anul următor. În 2018, Luka Modric s-a clasat pe primul loc, iar în 2019, Lionel Messi. Următorii doi ani au fost ai lui Robert Lewandowski, la momentul respectiv fiind jucătorul lui Bayern.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Cel mai mare stadion din lume, de două ori mai scump decât Arena Naţională! Unde se va construi şi câte locuri va avea
Fotbal • 26 mart., 20:07
FOTO
Cel mai mare stadion din lume, de două ori mai scump decât Arena Naţională! Unde se va construi şi câte locuri va avea
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS