Închide meniul

Reacția fanilor lui Dinamo, după ce suporterii lui Rapid au anunțat că nu vor merge la derby. Scandalul biletelor continuă

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 18:40 / Actualizat: 25 ianuarie 2024, 20:09

Reacția fanilor lui Dinamo, după ce suporterii lui Rapid au anunțat că nu vor merge la derby. Scandalul biletelor continuă

Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori

Fanii lui Dinamo / Hepta

A venit și reacția fanilor lui Dinamo, după ce suporterii lui Rapid au anunțat că nu vor merge la derby. Conflictul dintre cele două galerii, cauzat de situația biletelor de la derby, este departe de a se încheia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Dinamo și Rapid se va juca sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Partida care contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reacția fanilor lui Dinamo, după ce suporterii lui Rapid au anunțat că nu vor merge la derby. Mesajul transmis de susținătorii „câinilor”

Fanii celor de la Dinamo au postat un mesaj amplu prin care au explicat motivele pentru care nu doresc să le ofere suporterilor rapidiști întreaga peluză a Arenei Naționale, la derby-ul de sâmbătă.

De asemenea, suporterii echipei din Ștefan cel Mare au amintit și o serie de momente în care au fost alături, la greu, de rivali și au menționat faptul că fanii din Giulești nu au apreciat acest lucru.

Totodată, fanii din Peluza Cătălin Hîldan au menționat și incidentele de la partida din turul sezonului regular, dintre cele două mari rivale. La momentul respectiv, fanii „câinilor” nu au fost lăsați să intre pe stadionul din Giulești cu scenografia pregătită, iar astfel au decis să nu își susțină favoriții din tribune.

Reclamă

”Opriți ipocrizia!

Pentru colivia asta meschină, cu un cearceaf alb pus intenționat pentru a vă bate joc de oaspeți, vreți peluză întreagă pe Arenă?!

Ar fi multe de dezgropat, dar enumerăm doar câteva. În tur, oricât ați arunca vina pe Jandarmerie, știm că șicanele și interzicerea coregrafiei Magneto au fost venite de la voi. Să ne amintim de anii ’90-2002, când vă dădeam peluză întreagă pe Dinamo, vouă și steliștilor, ca mai apoi să începeți să faceți țarcuri mari, apoi mici, apoi și mai mici, apoi sus în ele sau un mic cotlon lateral al unei tribune”

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui Dinamo: „Chiar nu vă e jenă deloc?”

„Era frumos când vă aduceam apă la greva foamei, când organizam evenimente în Sala Dinamo cu ’Rapid nu moare’ și pus imnul vostru la boxe, cu zeci de mesaje de susținere în anii voștri grei? Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat.

Nu ați putut să țineti un moment de reculegere pentru un poloist dinamovist care a murit în bazinul vostru, în schimb ați putut să afișați noaptea, pe ascuns, un mesaj la oficială când am retrogradat, iar acum mizeriile astea cu șicanări, culmea, tot voi victime.

Chiar nu vă e jenă deloc?! Voi vorbiți de mentalitate?! A avea mentalitate nu înseamnă a fi și naivi. Primiți ceea ce meritați, ba chiar prea mult”, a fost mesajul fanilor lui Dinamo, citat de digisport.ro.

Galeria Rapidului nu va merge la derby-ul cu Dinamo.

Galeria Rapidului nu va merge la derby-ul cu Dinamo. Suporterii echipei lui Cristiano Bergodi și-au anunțat decizia, după ce nu au ajuns la un acord cu suporterii rivali.

”Dinamo – RAPID. Frați vișinii, prin intermediul acestei postări anunțăm oficial că Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de sâmbătă.

Ne cerem scuze față de toți rapidiștii care doreau să participe la acest eveniment și înțelegem orice punct de vedere diferit, însă decizia noastră a fost stabilită tocmai pentru a nu se genera, din nou, o situație prin care foarte mulți suporteri ai echipei să rămână în afara stadionului, din cauza unei promisiuni nerespectate a rivalilor.

Deși, inițial, s-a promis galeriei Rapidului un număr de 5000 de bilete, facțiunea cea mai pătată și coruptă din rândul suporterilor dinamoviști a reconfirmat mediocritatea în care se scaldă de ani buni. Și, astfel, bineînțeles, că liderii pch-ului au decis să demonstreze cât sunt de mici, convingând conducerea clubului gazdă să reducă nr. de bilete la 2800, la ultimul inel

Reclamă

„Prin urmare, am luat decizia să nu ne prezentăm la meci. Încurajăm rapidiștii să procedeze la fel, pentru a evita eventualele neplăceri și vă asigurăm pe toți că dinamoviștii vor vedea Giueștiul în anii următori la fel cum „vom vedea” noi meciul de sâmbătă! Hai Rapid!”, au transmis suporterii, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și