Închide meniul

Reacţia FRF, după acuzaţiile în valuri ale lui Adrian Mititelu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2023, 13:28

Reacţia FRF, după acuzaţiile în valuri ale lui Adrian Mititelu

Reacţia FRF, după atacurile în valuri ale lui Adrian Mititelu

Profimedia

  • Reacţia FRF, după acuzaţiile în valuri ale lui Adrian Mititelu
  • Adrian Mititelu şi fiul său, atacuri la adresa FRF

Reacţia FRF, după acuzaţiile în valuri ale lui Adrian Mititelu. Administraţia Federaţiei Române de Fotbal a sesizat, vineri, Departamentul de Integritate şi Antifraudă al FRF ca urmare a declaraţiilor făcute de conducerea clubului FC U Craiova 1948 în spaţiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform site-ului oficial al FRF, au fost trimise Departamentului de Integritate şi Antifraudă acuzele formulate de finanţatorii Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu Jr la adresa unor membri ai conducerii federaţiei şi ai Comisiei Centrale a Arbitrilor după partida din barajul pentru Conference League pierdută cu CFR Cluj cu 0-1.

Reacţia FRF, după acuzaţiile în valuri ale lui Adrian Mititelu

Având în vedere declaraţiile făcute de domnul Adrian Mititelu la finalul meciului CFR Cluj – U Craiova 1948, precum şi cele transmise de Adrian Mititelu junior în social media, administraţia Federaţiei Române de Fotbal face următoarele precizări:

Reclamă

FRF a luat act de declaraţiile preluate de mass-media şi acestea au fost transmise deja Departamentului de Integritate şi Antifraudă al FRF. Reamintim că Federaţia Română de Fotbal are o politică de toleranţă zero în privinţa protejării integrităţii sportului. Oricine deţine informaţii despre încălcarea principiului de integritate în cadrul FRF poate contacta Departamentul de Integritate şi Antifraudă„, transmite FRF, conform agerpres.ro.

La finalul partidei, conducerea FC U Craiova 1948 s-a considerat nedreptăţită de unele decizii ale arbitrului Istvan Kovacs, pe care l-a acuzat că a greşit intenţionat în favoarea echipei CFR Cluj. Într-o serie de intervenţii telefonice la emisiuni televizate, dar şi prin intermediul unor comunicate publicate pe site-uri de socializare, Adrian Mititelu şi ful său Adrian Mititelu Jr l-au acuzat pe secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, de controlarea şi manipularea arbitrajului românesc. De altfel, Adrian Mititelu Jr. i-a cerut demisia lui Gabriel Bodescu şi a anunţat că va depune plângere penală la DNA împotriva acestuia.

Reclamă

Adrian Mititelu a lansat acuzaţii şocante după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0 şi a atacat în termeni dur arbitrajul lui Istvan Kovacs. Patronul celor de la FC U Craiova a spus că s-a dorit ca CFR Cluj să se califice în preliminariile Conference League.

„Ce să zic? Nu ştiu de ce s-a inventat acest regulament, CFR trebuia să meargă direct acolo. Ne mai chinuim să mai venim, să se facă şi ei de râs?! Domne, nu au ce căuta echipele din play-out în cupele europene şi asta e! Să se facă un baraj formal… eu înţeleg că CFR trebuia să se califice, dar nici chiar aşa.

Lucrurile ţin să o ia urât, sunt foarte supărat! Am fost batjocoriţi pentru a nu ştiu câta oară în acest campionat. Dacă rămâneam în 11, nu cred că ne bătea CFR Cluj. Maniera de arbitraj a fost pro CFR de la bun început. Eu zic că 90 la sută din oamenii care s-au uitat la meci au văzut asta.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt lucruri care nu se pot spune, nu poţi să le spui. Te cheamă Burleanu şi te execută! Te fac varză pe procedura de disciplină. Lucrurile duc spre crimă organizată, dar nu se poate face nimic. S-a dorit ca CFR să treacă mai departe.

Eu spun adevărul, sunt la cald, dar ce pot să îmi facă? Am fost la închisoare, am fost dezafiliat. Aş începe acţiune la DNA, dar nu am probe suficiente. Dacă merg la DNA cu acest Bodescu, poate fuge de la flagrant. Am mai avut dovezi, dar când am mers, a fugit procurorul. Poate mă trezesc eu dat în judecată”, a spus Adrian Mititelu la primasport.ro.

Execuţie în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc„, a scris Adrian Mititelu Jr. pe reţelele de socializare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”