Închide meniul

Reacţia jucătorilor de la FCSB când au aflat că derby-ul cu Dinamo se va disputa pe Ghencea

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2023, 9:50

Reclamă
Reacţia jucătorilor de la FCSB când au aflat că derby-ul cu Dinamo se va disputa pe Ghencea

FC U Craiova 1948 - FCSB, LIVE TEXT

Jucătorii de la FCSB sărbătoresc marcarea unui gol / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit care a fost reacţia jucătorilor de la FCSB când au aflat că derby-ul cu Dinamo se va disputa pe Ghencea. Duelul va avea loc pe 22 iulie, în cadrul etapei a doua a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoica a dezvăluit că bucuria a fost una mare pentru fotbaliştii importanţi ai vicecampioanei. Echipa lui Gigi Becali revine după 8 ani în Ghencea, spre bucuria fanilor FCSB.

Reacţia jucătorilor de la FCSB când au aflat că derby-ul cu Dinamo se va disputa pe Ghencea

„Am avut chiar o acţiune care a durat foarte mult în după amiaza asta şi şapte jucători foarte importanţi au participat şi, indiscutabil, toţi sunt bucuroşi că vor juca în Ghencea”, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Până la duelul cu rivala din Ştefan cel Mare, FCSB se va duela cu FC U Craiova 1948. Partida de pe 16 iulie (21:30) va avea loc la Târgu Jiu, pentru că pe „Ion Oblemenco” se schimbă gazonul.

„Jucăm cu Craiova la Târgu Jiu. Atenţie, am primit o filmare nouă. Gazonul arată din ce în ce mai bine, deci domnul primar îşi face treaba. Azi mi-a zis Charalambous că în cipru nici nu te poţi antrena la ora asta.

Reclamă

Dacă, în 2023, în România trebie să mai mergi 700 km dus-întors cu autocarul, îţi dai seama… Nu ai cum să mergi cu avionul la Târgu Jiu”, a mai spus Stoica.

Gigi Becali i-a dat replica lui Florin Talpan

Gigi Becali i-a dat replica lui Florin Talpan, care a avut o reacţie dură după ce FCSB a fost primită în Ghencea. Patronul echipei din Liga 1 anunţă că are tot dreptul să joace pe Stadionul Steaua, de 100 de milioane de euro.

Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de echipa din Liga 1. FCSB – Dinamo se va disputa în etapa a doua din Liga 1 şi va putea fi urmărit sâmbătă, pe 22 iulie, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă duc la mine acasă, la Steaua! E casa mea, am făcut investiţii. Am făcut investiţii de vreo 3 milioane de euro. Am plătit impozite şi taxe de 2.5 milioane de euro prin decizia de la Înalta Curte.

Mă duc să joc în Ghencea, unde s-a născut echipa mea. Echipa mea, FCSB, Steaua. Nu s-a terminat, deocamdată e o decizie care spune că noi avem palmaresul. Noi suntem continuatorii. Poate cineva care s-a născut un an să aibă 50 de ani? Ei s-au născut acum 10 ani.

Care e prejudiciul, că tu nu aveai tarabă? Ei au 10 ani? În 2013-2023… 10 ani aproape. Să vină să spună câţi bani au câştigat din vânzarea de materiale cu marca. Câte tricouri a vândut, câte şepci, câţi bani a câştigat. Dacă ei n-au avut echipă, puteau să vândă tricouri cu echipa Steaua?

Justiţia spune: ‘Dacă tu nu aveai tarabă, care e prejudiciul?’. Tu nu aveai roşii. Cine i-a ţinut să nu facă echipă?

Vin eu şi spun, conform legii, dacă nu ai folosit o marcă, decade. Numele ăsta de Steaua nu o să poată să-l ţină„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și