Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman

Dan Roșu Publicat: 8 mai 2024, 12:50

Reclamă
Reacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman

Reacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman

Jucătorii de la FCSB sărbătoresc titlul câştigat - Profimedia Images

Darius Olaru a dezvăluit care a fost reacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat despre transferul iminent al lui Florinel Coman la arabi, care se va face în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Duhail este echipa din Qatar care va plăti 5 milioane de euro pentru a-l transfera pe „Mbappe”, care va avea un salariu anual de două milioane de euro. Olaru susţine că toţi fotbaliştii s-au bucurat când au auzit că unul dintre ei va pleca „la mai bine”.

Reacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman

„(Ţi-ar părea rău să plece Coman?) Da, normal că ne-ar părea rău. A fost un jucător foarte important pentru noi şi sezoanele precedente şi în acest sezon.

Clar, când pleacă un jucător, cumva ne pare rău… nouă, în echipă, dar ne pare bine pentru el că face pasul la mai bine”, a spus Darius Olaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman în Qatar. MM a dezvăluit că „Mbappe” s-a înțeles deja cu oficialii viitoarei sale echipe, Al Duhail, în ciuda faptului că aceștia nu s-au mai prezentat la București săptămâna trecută, atunci când erau programate negocieri pentru mutare.

Reclamă

Mihai Stoica a anunțat că Florinel Coman s-a înțeles deja cu viitoarea sa echipă. FCSB va primi în schimbul lui Coman suma de cinci milioane de euro.

„Eu nu discut problema asta. N-am vorbit cu nimeni din Qatar, nici cu agenții. Știu de la Gigi că trebuiau să vină și n-au mai venit, dar știu de la Florin că s-au înțeles”, a declarat Mihai Stoica.

Florinel Coman (26 de ani) e cotat la 6 milioane de euro. În cele 37 de meciuri disputate în acest sezon, „Mbappe” a marcat 19 goluri şi a furnizat şi 11 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-2, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, emoţii mari după o eliminare controversată 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa Vezi toate știrile
Citește și