Închide meniul

Reacţia lui Adrian Mutu, după Rapid – U Cluj 1-0: „A fost ceva fantastic!” Cei doi atacanţi doriţi: „Sunt interesanţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 august 2022, 0:48

Reacţia lui Adrian Mutu, după Rapid – U Cluj 1-0: „A fost ceva fantastic! Cei doi atacanţi doriţi: „Sunt interesanţi!

Adrian Mutu, reacţie după Rapid - U Cluj 1-0

Adrian Mutu, bucurie la finalul unui meci / Facebook FC Rapid 1923

  • Reacţia lui Adrian Mutu, după Rapid  – U Cluj 1-0
  • Rapid a ajuns din nou pe primul loc

Reacţia lui Adrian Mutu, după Rapid – U Cluj 1-0, iar echipa sa a ajuns din nou pe primul loc în Liga 1. Unicul gol al partidei cu Universitatea Cluj a fost marcat de Marko Dugandzic din penalty, în minutul 79.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a fost în culmea fericirii după o nouă victorie pe banca Rapidului. Rapidiştii au ajuns la 18 puncte câştigate în primele 8 etape.

Reacţia lui Adrian Mutu, după Rapid – U Cluj 1-0

Adrian Mutu nu a exclus posibilitatea ca Daniel Paraschiv sau Denis Drăguş să poată ajunge în Giuleşti.

Reclamă

„A fost o seară grea, un meci dificil. Am controlat tot meciul, am încercat să atacăm tot timpul. O victorie muncită, dar meritată. Mă gândeam doar la posibilitatea de a înscrie. Mă aşteptam să fie un meci greu. Nu era uşor să te concentrezi la două zile. Ei nu aveau nimic de pierdut. Sunt echipe dificile, anul trecut a jucat în playoff. Important e să ne recuperăm bine. O să încercăm să obţinem Rapid a patra victorie consecutivă. Cred că după minutul 60 s-a simţit foarte tare suportul lor. A fost ceva fantastic, e mulţumim pentru că aveam nevoie de ei.

Ce îşi doreşte Matia e important pentru el, în primul rând. Eu trebuie să mă gândesc la echipă. Eu încerc să rămânem cu piciorele pe pământ. Trebuie să câştigăm meci de meci pentru că ăsta e targetul. 

Reclamă

Pot să spun că sunt doi jucători interesanţi. Vom vedea (n..r – despre Daniel Paraschiv şi Denis Drăguş). Este inutul să mă repet la fiecare interviu. Atacanţii trăiesc pentru gol, ei vor tot timpul să înscrie.Este unul dintre cei mai buni atacanţi din România”, a spus Adrian Mutu după ce Rapid a ajuns pe primul loc în Liga 1.  

Cristi Săpunaru, discurs împotriva VAR-ului după Rapid – U Cluj 1-0

Nu sunt eu omul meciului, echipa Rapid, familia Rapid a fost. Aţi văzut ce înseamnă stadionul Giuleşti. Ne-am asigurat cele 3 puncte, ne gândim la următorul. Penalty clar. Dacă ăsta nu mai e penalty, care mai e? Eu preferam arbitrii cum erau înainte, îi certa toată lumea, iar acum stăm 15 minute până iau ei o decizie.

Eu nu sunt fanul VAR-ului, nici în Turcia nu am fost. Nu mă gândesc că suntem pe primul loc, mă gândesc să acumulăm puncte şi să intrăm în playoff. Acesta este obiectivul nostru„, a spus Cristi Săpunaru, la digisport.ro, după Rapid – Universitatea Cluj 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – Universitatea Cluj 1-0. Giuleștenii au urcat pe primul loc în Liga 1

Giuleștenii au urcat pe primul loc în Liga 1. Marko Dugandzic a înscris golul care a adus victoria pentru echipa lui Adrian Mutu.

Rapid s-a chinuit teribil cu Universitatea Cluj, care încă este fără victorie în Liga 1. Giuleștenii au avut nevoie de 79 de minute pentru a deschide scorul. Au făcut-o abia din penalty, prin Marko Dugandzic.

În urma victoriei din Giulești, Rapid a urcat din nou pe primul loc în Liga 1, cu 18 puncte, la trei lungimi în fața Farului, care joacă mâine cu FCSB.

Rapid rămâne cu punctaj maxim pe teren propriu în acest sezon. Singurele înfrângeri au venit în deplasările de la Ploiești, 0-1, și de la CFR Cluj, tot 0-1. Următorul meci al celor de la Rapid este împotriva Voluntariului, în deplasare. Universitatea Cluj va primi vizita lui FC U Craiova 1948.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”