Închide meniul

Reacţia lui Adrian Mutu, după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: „E presiune mare!” Jucătorul remarcat: „Atunci când s-a aprins, s-a aprins şi echipa!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2022, 23:31

Reacţia lui Adrian Mutu, după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: „E presiune mare! Jucătorul remarcat: „Atunci când s-a aprins, s-a aprins şi echipa!

Victor Becali nu-i dă nicio şansă lui Adrian Mutu în Serie A

Adrian Mutu, în timpul unui meci pentru Rapid/ Hepta

Reacţia lui Adrian Mutu, după Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Adrian Mutu spune că presiunea în Giuleşti este una mare, iar jucătorii ar trebui să se înveţe cu acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a revenit de la 0-2 şi putea chiar să câştige pe final. Mutu a spus că Alexandru Ioniţă a fost factorul decisiv în revenirea echipei în derby, mijlocaşul pasând decisiv la golul al doilea, reuşit de Marko Dugandzic.

Reacţia lui Adrian Mutu, după Rapid – Universitatea Craiova 2-2

Adi Mutu a comentat revenirea reuşită de Rapid, în duelul cu Universitatea Craiova. „Briliantul” este de părere că publicul i-a împins de la spate pe jucători, pentru a obţine o remiză, după ce au fost conduşi cu 2-0 încă din minutul 19.

Totodată, antrenorul giuleştenilor a lăudat prestaţia lui Alexandru Ioniţă, cât şi a lui Ştefan Pănoiu. În privinţa lui Antonio Sefer, Mutu a declarat că emoţiile convocării în premiră şi-au pus amprenta asupra jocului din partida cu oltenii.

„Am început timorați, s-a simțit din nou presiunea care este asupra noastră după înfrângerea din derby, din Cupă. Așa, tacit, era presiunea pusă de public pe noi să obținem un rezultat bun cu Universitatea Craiova. Cred că după primul gol al nostru am reintrat în joc. Am făcut o repriză a doua bună.

Reclamă

E normal că în momentul în care joci în fața unui public pretențios cum e al nostru să fim timorați. Cred că azi am arătat tărie de caracter, am terminat meciul în atac. Cred că a fost un meci spectaculos, așa cum trebuie să joace două echipe puternice.

E presiune foarte mare. E important să se călească, să crească, pentru că nu găsești pe multe stadioane ce e aici. Jocul greșeală așteaptă și e normal că dacă nu sunt execuții spectaculoase atunci golurile să vină din erori personale. Am avut o atitudine foarte bună, dacă jucăm în modul ăsta e greu să ne bată cineva.

Adrian Mutu: „Avem şase jucători accidentaţi”

E binevenită această pauză, că avem 6 jucători accidentați. Toți cei absenți pot să fie titulari în echipă. Albu este la doctor, o să vedem ce are. O să avem câteva zile libere și după o să facem antrenamente și o să ne punem la punct.

Reclamă 4 / 0/3

Când duci un ritm așa cum am dus noi cu Farul, cu FCSB. Deocamdată nu mă gândesc la amânarea meciului cu FC Brașov, o să văd ce lot avem. Cred că e bun un amical, putem da șanse și tinerilor sau celor care au jucat mai puțin.

Ioniță nu a fost foarte incisiv, dar atunci când s-a aprins, s-a aprins şi Rapidul. Mi-a plăcut mult și Pănoiu, cred că e o nedreptate că nu e convocat la U21. Sefer nu a avut un meci strălucit, dar probabile și emoțiile convocării l-au făcut să nu fie sută la sută”, a spus Adrian Mutu, după Rapid – Universitatea Craiova 2-2, la Digi Sport.

Recomandări
  • Reacţia lui Adrian Mutu, după Rapid – Universitatea Craiova 2-2
  • Ce a declarat antrenorul giuleştenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și