Închide meniul

Reacţia lui Adrian Mutu, după Voluntari – Rapid 0-1: „Lumea poate să vorbească de titlu, nu e treaba noastră!” A anunţat noi transferuri

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 septembrie 2022, 0:19

Reacţia lui Adrian Mutu, după Voluntari – Rapid 0-1: „Lumea poate să vorbească de titlu, nu e treaba noastră! A anunţat noi transferuri

Adrian Mutu, prima reacţie după Voluntari - Rapid 0-1

Adrian Mutu este antrenorul celor de la Rapid. Sursa: Hepta

Reacţia lui Adrian Mutu, după Voluntari – Rapid 0-1. Giuleştenii au câştigat prin golul lui Marko Dugandzic şi au revenit pe primul loc în Liga 1, cel puţin pâna la meciul dintre Universitatea Craiova şi Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid continuă parcursul foarte bun din campionat şi a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Marko Dugandzic a marcat singurul gol al partidei, cu o execuţie de fineţe.

Reacţia lui Adrian Mutu, după Voluntari – Rapid 0-1: „Mai vedeţi achiziţii, poate chiar săptămâna viitoare!”

Chiar dacă Rapid e una dintre cele mai în formă echipe, Adrian Mutu nu s-a se gândeşte la titlu. Antrenorul giuleştenilor le cere jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ şi să rămâne focusaţi pe obiectivul din acest sezon: calificarea în playoff.

Cred că abordarea e fiecare meci în parte, nu ne gândim la obiectivul final. Mă bucur că am avut în această săptămână cu 3 victorii. Am jucat bine, mi-a plăcut cum au jucat băieţii. Am controlat meciul cap coadă. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut. Aşa cum am cerut conducerii, am zis că vreau să avem un lot competitiv. Er important şi necesar să le dăm minute tuturor.

Săptămâna asta, eu şi staff-ul meu am gestionat-o bine. Rapidul poate să crească. De le meci la meci moralul nostru creşte. Astăzi mi-a plăcut echipa şi siguranţa de care am dat dovadă. Pe lângă siguranţa de care au dat dovadă, poate o mică problemă e că trebuia să fructificăm mai mult. Puteamsă închidem mai devreme meciul. Important e că am luat cele 3 puncte. E ceva normal presiunea, nu se schimbă nimic. Nu ne gândim la obiectivul. Lumea poate să vorbească despre titlu, asta nu e treaba noastră. Noi rămânem concentraţi. Mai vedeţi achiziţii, poate chiar săptămâna viitoare. Sezonul acesta doar playoff-ul este obiectivul, vom vedea a anul„, a spus Adrian Mutu după FC Voluntari – Rapid 0-1.

Reclamă

iuleștenii au obținut a patra victorie la rând în Liga 1. Marko Dugandzic a înscris unicul gol al meciului. Echipa lui Adrian Mutu a revenit pe primul loc al clasamentului.

Dugandzic a înscris în minutul 60, cu o devierie superbă la colțul lung, după o centrare a lui Alex Ioniță. Giuleștenii au bifat al cincilea meci din acest sezon fără gol primit. Cu doar patru goluri încasate, formația lui Adrian Mutu are cea mai bună defensivă din România.

Grație acestui succes, Rapid a revenit pe prima poziție în Liga 1, cu 21 de puncte. Farul, echipa de pe locul secund, are 18 puncte și un meci mai puțin jucat.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Albu, savuros după FC Voluntari – Rapid 0-1: „Nu trebuie să joci ca City!”

Alexandru Albu, savuros după FC Voluntari – Rapid 0-1. Mijlocaşul giuleştenilor spune că mai importante sunt punctele decât spectacolul.

Rapid a ajuns pe primul loc în clasamentul Ligii 1, în contextul unui joc pragmatic. Alexandru Albu le transmite fanilor că echipa nu trebuie să joace neapărat spectaculos, ci să joace „la rezultat”.

Este o victorie muncită, am întâlnit un adversar dificil, care se apără cu toată echipa. Este dificil, se apără cu toată echipa. Suntem bucuroşi că am reuşit să punem în practică ceea ce facem la antrenament. Noi ne antrenăm pentru a juca fotbal şi a lua punctele. Nu trebuie să faci spectacol sau să joci ca City. Importante sunt punctele. Este un sentiment plăcut, sperăm să cântăm şi la final de campionat. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, obiectivul nostru este playoff-ul„, a spus Akexandru Albu după FC Voluntari – Rapid 0-1.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și