Închide meniul

Reacția lui Alex Mitriță, după ce a ratat un penalty în FC Voluntari-Universitatea Craiova 0-0: „Am pierdut 2 puncte pe mâna mea”

Alex Ioniță Publicat: 7 octombrie 2023, 22:04

Reclamă
Reacția lui Alex Mitriță, după ce a ratat un penalty în FC Voluntari-Universitatea Craiova 0-0: Am pierdut 2 puncte pe mâna mea”

Alexandru Mitriţă, mesaj clar pentru Edi Iordănescu cu 3 luni înainte de EURO

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Profimedia

Reacția lui Alex Mitriță, după ce a ratat un penalty în FC Voluntari – Universitatea Craiova 0-0. Vedeta oltenilor este de părere că echipa sa a pierdut 2 puncte din cauza faptului că nu a reușit să înscrie, de la punctul cu var, în a doua repriză a duelului de pe terenul ilfovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova a contat pentru etapa a 12-a din Liga 1 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. De asemenea, la finalul partidei, a avut loc și un scandal la vestiare între reprezentanții celor două cluburi (VEZI VIDEO AICI).

Reacția lui Alex Mitriță, după ce a ratat un penalty în FC Voluntari-Universitatea Craiova 0-0

După meciul de la Voluntari, Alex Mitriță s-a arătat dezamăgit de faptul că nu a reușit să marcheze de la punctul cu var. Acesta a menționat faptul că poate avea evoluții mult mai bune și s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de către echipa sa, în rezultatul de egalitate înregistrat în etapa a 12-a din Liga 1.

„Eu zic că am dominat meciul, ultimele 20 de minute a fost o partidă deschisă. S-au pierdut 2 puncte din cauza mea, îmi asum acest lucru.

Am zis că sunt bine, să dau tare în acel colț, dar portarul a fost acolo. Nu vreau să comentez subiectul fanilor, vreau să vorbesc despre ce trebuie să facem, sunt 2 puncte pierdute, din nou, pe mâna mea.

Reclamă

Cu siguranță pot mai mult, evoluția mea nu a fost bună în această seară. Am căzut puțin mental după penalty, dar acesta este fotbalul, ratezi, marchezi, trebuie să mergem mai departe.

Pot oferi mai mult, am avut un start de sezon foarte bun, după a venit o perioadă mai slabă pentru mine.

Trebuia să venim să câștigăm, dacă dădeam gol câștigam cele 3 puncte, chiar dacă nu am făcut un joc bun. Avem de lucrat în această pauză, trebuie să vedem ce trebuie să îmbunătățim înaintea meciului cu Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Ambi antrenroi ne oferă indicații bune, știm ce avem de făcut în meci, doar trebuie să ne amintească sau să ne pună într-o poziție mult mai bună”, a spus Alexandru Mitriță, potrivit digisport.ro.

Scandal uriaş după FC Voluntari – Universitatea Craiova 0-0

S-a lăsat cu un scandal uriaş după FC Voluntari – Universitatea Craiova, scor 0-0, din etapa a 12-a a Ligii 1. A fost haos total după meciul de pe stadionul Anghel Iordănescu.

În centrul incidentelor a fost directorul general al ilfovenilor, Bogdan Bălănescu. Imaginile filmate de reporterul AntenaSport sunt cu adevărat incredibile.

Printre cei care au făcut haos este şi Alexandru Creţu, jucătorul Universităţii Craiova. Fostul fotbalist al FCSB-ului şi-a ieşit din minţi.

Din informaţiile noastre, scandalul a început după ce un oficial a lovit cu piciorul lada unui magazioner. Imediat după nervii au cedat şi s-au împărţit pumni şi picioare.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și