Închide meniul

Reacția lui Alexandru Chipciu, după FCSB – U Cluj 1-1: ”Știm că domnul Becali mai face ca subiectele să ia amploare”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2022, 8:42

Reacția lui Alexandru Chipciu, după FCSB – U Cluj 1-1: ”Știm că domnul Becali mai face ca subiectele să ia amploare”

Universitatea Cluj a obţinut prima victorie din acest sezon

Universitatea Cluj, înainte de meciul cu FCSB, de pe Arena Națioanală / Hepta

Reacția lui Alexandru Chipciu, după FCSB – U Cluj 1-1, a fost promptă. Mijlocașul a dezvăluit că declarațiile lui Gigi Becali făcute înaintea meciului i-au motivat pe ardeleni să lupte pentru primele puncte în Superliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu a fost și aproape de gol, în prima repriză, dar reușita fostului jucător al roș-albaștrilor a fost anulată de VAR pentru un henț. Bucuria mijlocașului a fost imediat stinsă.

Reacția lui Alexandru Chipciu, după FCSB – U Cluj 1-1

”I-am luat mai tare și am avut câștig de cauză. Știm că domnul Becali mai face ca subiectele să ia amploare. Chiar am vorbit pe grup înainte, sincer. Nu contează că ești vorbit de bine sau de rău. E o motivație în plus.

Am plecat cu dreptul. Dacă eram puțin mai atenți puteam obține toate cele trei puncte. Pentru noi e un punct de plecare. Trebuie să fim la fel de agresivi și de muncitori pentru a avea rezultate în continuare. Știm că într-un meci cu Steaua, cu mulți spectatori, ai o motivație suplimentară. Nu trebuie să lăsăm garda jos.

Nu am vrut să îi încurcăm. Am jucat pentru noi. FCSB mi s-a părut o echipă bună, care se bate cu CFR și Craiova la campionat. Pentru noi e cu atât mai important că am scos punct”, a spus Chipciu, după meci.

Reclamă

Erik Linkar: Meritam cele 3 puncte

Antrenorul Universităţii Cluj, Erik Lincar, a declarat, duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 1-1, că este sigur că echipa sa putea pleca cu trei puncte de la Bucureşti.

”Îmi place fotbalul curajos şi cred că ne-am descurcat bine! Îmi pare rău de greşeala de la penalti, dar asta e, e un jucător tânăr şi mai are de învăţat.

Pentru noi absenţa lui Radunovic a fost un avantaj, s-a văzut că ei au suferit în defensivă, iar noi meritam să plecăm de aici cu trei puncte. Despre tehnologia VAR nu mă aşteptam să fiu atât de emoţionat. Aştepţi decizia şi trebuie să o accepţi”, a spus Lincar, citat de digisport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a început cu stângul noul campionat după ce a terminat la egalitate duminică seara, scor 1-1 (0-1), cu echipa Universitatea Cluj, pe Arena Naţiională, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

Recomandări
  • FCSB – U Cluj 1-1
  • Alexandru Chipciu, gol anulat pe Arena Națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și