Închide meniul

Reacţia lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali l-a numit „sclav”: „Vom explica ce s-a întâmplat!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 14:00

Reclamă
Reacţia lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali l-a numit „sclav: „Vom explica ce s-a întâmplat!

Reacţia lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali l-a numit "sclav"

Dan Şucu şi Gigi Becali / colaj AS.ro / Hepta

Reacţia lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali l-a numit „sclav” nu a întârziat să apară. Acţionarul de la Rapid a declarat că giuleştenii vor emite un comunicat, prin care vor comenta în mod oficial cele întâmplate la Adunarea Generală de la LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost prezent la Adunarea Generală de la LPF, pentru a încerca să înlăture regula U21. Revolta patronului de la FCSB nu a dat roade însă, după ce a primit doar şapte voturi de susţinere, din 16.

Reacţia lui Dan Şucu, după ce Gigi Becali l-a numit „sclav”

Gigi Becali a avut un derapaj la adresa lui Dan Şucu, după ce Rapid a fost unul dintre cele şapte cluburi care au votat împotriva demersului patronului de la FCSB.

Latifundiarul din Pipera a oferit declaraţii acide la adresa acţionarului majoritar din Giuleşti, pe care l-a numit „sclav”.

Ulterior, Dan Şucu a oferit şi el prima reacţie, după derapajul patronului FCSB. Acţionarul din Giuleşti susţine că numele său a fost menţionat la Adunarea Generală de la LPF, iar ca urmare, se va emite un comunicat oficial din partea clubului de sub Grant.

Reclamă

Legat de ce s-a întâmplat azi la LPF, clubul Rapid va face un comunicat de presă în care va explica ce s-a întâmplat, chiar dacă a fost amintit numele meu, aşa cum spuneţi dumneavoastră”, a declarat Dan Şucu, pentru orangesport.ro.

Gigi Becali, derapaj imens la adresa lui Dan Șucu: „E cel mai mare sclav”

Gigi Becali a avut un derapaj imens, la adresa lui Dan Șucu, după ce demersul legat de regula U21 nu a avut succes. Latifundiarul din Pipera a propus schimbarea regulii U21, dar votul echipelor din Liga 1 nu a fost în favoarea inițiativei lui Becali.

În cadrul votului, doar 7 echipe din Liga 1, inclusiv FCSB, au votat în favoarea schimbării de regulament, în timp ce alte 7 cluburi au votat împotrivă. De asemenea, două echipe s-au abținut de la vot. Este vorba despre Farul Constanța și Sepsi OSK.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă latifundiarul din Pipera s-a recunoscut învins, acesta a avut o ieșire nervoasă, după votul de la LPF. Acesta a jignit reprezentanții cluburilor care au votat împotriva demersului său. Becali l-a atacat cel mai dur pe Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, echipă care s-a opus schimbării de regulament.

Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav. Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi”, a tunat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și