Închide meniul

Reacţia lui Dan Şucu după ce l-a văzut în lacrimi pe Cristiano Bergodi!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 10:25

Reclamă
Reacţia lui Dan Şucu după ce l-a văzut în lacrimi pe Cristiano Bergodi!

Reacţia lui Dan Şucu după ce l-a văzut în lacrimi pe Cristiano Bergodi

Dan Şucu şi Cristiano Bergodi / colaj Hepta

Dan Şucu a reacţionat după ce l-a văzut în lacrimi pe Cristiano Bergodi. Antrenorul Rapidului i-a dedicat, cu lacrimi în ochi, victoria din derby-ul cu FCSB tatălui său decedat, care a murit în urmă cu patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a spus că Bergodi nu e numai un mare antrenor, ci şi un om deosebit.

Reacţia lui Dan Şucu după ce l-a văzut în lacrimi pe Cristiano Bergodi!

M-a emoționat faptul că 2.600 de rapidiști au arătat faptul că au forță mai mare și au încurajat mai puternic echipa noastră decât un întreg stadion de 40.000 de spectatori. M-a impresionat galeria noastră.

Este numai inimă, iar eu cred că, deși am fost mai puțini, am dominat un stadion întreg. Am arătat că avem cea mai frumoasă galerie din România. Am fost impresionat și mândru că acești băieți și fete au reușit să fie mai puternici decât un întreg stadion.

„Bergodi este un om extraordinar, nu e doar un mare antrenor”

Asta arată de unde ne tragem, noi, rapidiștii, seva. Galeria este fantastică, le mulțumim, îi iubim, nu am cuvinte să îi descriu pe acești fani. Al doilea moment care m-a impresionat au fost lacrimile lui Cristiano Bergodi.

Reclamă

Am văzut declarațiile pe care le-a dat despre tatăl său. Este un om extraordinar, nu este doar un mare antrenor, este un tip cu un caracter deosebit, un tip sensibil. Am rămas impresionat când i-am văzut lacrimile.

Am simțit această emoție pentru un tehnician, un antrenor, un om care a venit la Rapid și s-a impus. Poate nu a fost primit cu brațele deschise, dar acum toți jucătorii și galeria au ajuns să îl aprecieze la adevărata valoare. Mulțumesc, Cristiano Bergodi”, a declarat Dan Şucu la fanatik.ro.

Cristiano Bergodi s-a pus în genunchi după FCSB – Rapid 1-2 şi a plecat în lacrimi de la interviu

Cristiano Bergodi s-a pus în genunchi după FCSB – Rapid 1-2 şi a plecat în lacrimi de la interviu. Antrenorul Rapidului a explicat de ce a făcut acest gest.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi a spus că a simţit o emoţie mare la finalul victoriei uriaşe cu FCSB. Bergodi a dezvăluit că sâmbătă s-au împlinit 4 ani de la moartea tatălui său. Bergodi a plecat în lacrimi de la interviu.

Da, pentru că am simţit aşa o emoţie mare de tot (n.r.: de ce s-a pus în genunchi la finalul meciului). M-am emoţionat. Ieri a fost ziua în care a murit în urmă cu patru ani tatăl meu, e o victorie pe care i-o dedic tatălui meu”, a spus Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Pe Arena Naţională, Rapid a avut un final de primă repriză excelent şi, după ce Papeau a deschis scorul în minutul 39, Paul Iacob a înscris pentru 2-0 în minutul 45+1. Gazdele au trimis odată în bară, prin Alexandru Băluţă, în minutul 41, dar la pauză giuleştenii au intrat în avantaj.

În minutul 65 Dawa a redus din diferenţă, înscriind cu o lovitură de cap. S-a încheiat FCSB – Rapid 1-2. FCSB este lider, cu 31 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a treia, cu 39 puncte.

Jayson Papeau știe care a fost avantajul Rapidului în derby-ul cu FCSB

Jayson Papeau știe care a fost avantajul Rapidului în derby-ul cu FCSB. Jucătorul giuleștenilor a vorbit despre duelul cu vicecampioana României, în care a reușit să marcheze și un gol.

Marcatorul primului gol al celor de la Rapid, din minutul 39, a dezvăluit faptul că giuleștenii au avut o mentalitate mai bună decât cei de la FCSB și că acesta este motivul principal pentru care echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus pe Arena Națională.

Totodată a vorbit și despre situația sa și a menționat că încă nu se află într-o formă maximă.

Reclamă

Papeau: „Totul a fost perfect pentru mine”

A fost foarte bine, totul a fost perfect pentru mine, am dat și gol! A fost bine, am avut puțin noroc, am fost aproape să cad la un moment dat, dar e important că am marcat. Mentalitatea a fost de partea noastră, am venit aici doar cu un gând, am venit pentru 3 puncte, nu am fi fost fericiți cu un egal.

Nu am ritmul de joc, sunt fericit că am jucat 80 de minute astăzi, dacă voi juca mai mult sunt sigur că voi ajunge la cea mai bună formă. De când m-am apucat de fotbal o iau de la meci la meci, dar e foarte bine că ne-am apropiat de prima poziție”, a spus Jayson Papeau potrivit digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:20 LIVE VIDEOCalificările la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare Vezi toate știrile
Citește și