Închide meniul

Reacţia lui Eugen Neagoe, după debutul la Universitatea Cluj: „Dacă nu se întâmplă asta, eu părăsesc corabia!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 august 2022, 23:06

Reacţia lui Eugen Neagoe, după debutul la Universitatea Cluj: „Dacă nu se întâmplă asta, eu părăsesc corabia!

Eugen Neagoe l-a comparat cu Devis Mangia pe Nicolae Dică

Eugen Neagoe este antrenor/ Antena Sport

Reacţia lui Eugen Neagoe, după debutul la Universitatea Cluj. Noul antrenor al „şepcile roşii” vrea ca fanii să fie alături de echipă şi le-a făcut o promisiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe a spus că echipa se poate salva de la retrogradare, iar la anul poate ajunge în playoff. În caz contrar, Neagoe a spus că va pleca.

Reacţia lui Eugen Neagoe, după debutul la Universitatea Cluj

Cred că am făcut o primă repriză destul de bună. Dacă eram mai atenţi marcam, cu toate că n-am avut multe ocazii. La ultima pasă, dacă eram mai atenţi, puteam înscrie. Chipciu şi Ely puteau marca două goluri fiecare, dacă erau mai atenţi, chiar vorbeam cu ei. În repriza a doua am făcut multe greşeli, cei de la Voluntari au presat, după care cred că iar am avut momente mai periculoase. 

Băieţii merită felicitări, nu am jucat ce mi-aş fi dorit, aş vrea să nu mai avem emoţii când mingea e la adversar. Putem îndrepta lucrurile, vreau să le mulţumesc suporterilor şi îi aştept în număr şi mai mare pe Giuleşti în etapa următoare cu Rapid. 

Echipa poate rămâne în prima ligă şi sezonul următor putem fi o echipă puternică, care să ajungă în play-off. Dacă nu ajungem în play-off, eu părăsesc corabia”, a spus Eugen Neagoe, la orangesport.ro,  după FC Voluntari – Universitatea Cluj 0-0.

Reclamă

Liviu Ciobotariu spune că echipa sa nu merita să câştige

De cealaltă parte, Liviu Ciobotariu a spus că FC Voluntari, la cum a jucat, nu merita să câştige cele 3 puncte.

„Ar fi multe de spus. Faptul că nu am reușit să câștigăm, ne creează o stare de dezamăgire, atât mie, cât și jucătorilor. Din punctul meu de vedere, nu meritam să câștigăm astăzi. Trebuie să fiu sincer și să recunosc. Un rezultat echitabil. Prima repriză a aparținut clujenilor, dar în partea a doua am echilibrat balanța. Am început foarte bine, dar nu am reușit să ne fructificăm puținele ocazii pe care le-am avut. Nu am fost inspirați.

Ne lipsește golul. Ne lipsește încrederea. Trebuie să recunoaștem că încrederea vine odată cu meciurile câștigate. În ultimele patru etape nu am reușit să câștigăm. Este clar că trebuie să schimb ceva. Am să mă gândesc foarte bine și poate trebuie să schimb sistemul sau anumiți jucători. Avem nevoie de mai mult randament pe faza de atac. Pe faza de apărare am avut o organizare bună, am stat bine în teren, nu am dat spații, dar foarte greu am ajuns la poarta adversă. Nu am fost inspirați la ultima pasă, nu am jucat între linii, nu am venit cu centrări. Trebuie să gestionez foarte bine situația pentru că este un început de campionat și ar fi trebui să avem mai multe puncte, față de ceea ce ne-am propus noi”, a spus şi Liviu Ciobotariu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și